o zaman ondanda uzak durun...
Printable View
o zaman ondanda uzak durun...
Boyle arabalari bu sekilde yayinlamak cok guzel.az mesaji olup burda satis yapanlarada pek guvenesim gelmiyor
Ben forumda sürekli post kasan bi insan değilim..Cokcada tanıdıgım var mesajlara göre insan yargılamakta bi ilginc olaymıs sanal alemınde yasıyorsunuz sanırım
Ya siktir et bilader valla ceto dukkandan ayrildi sonra eleman dansozluge basladi
Bide orucluyuz yok soyle para harcadik adamin yetkili servis dedigi yer cetonun eski calistigi yer orda demisler zaten yaramaz diye saka gibi yaa
Cidden kotu olacakti hatta bizden once boyaci yaslicakti demis kapi degisti gel gostereyim sana ben biniciyim demis :D boyaci binecekmis.. Nasip iste sag saglim evine varmistir
arkadaşlar bende içimi dökmek isterim ankaraya belki 10 defa araç almaya gittim hiçbiri dedikleri gibi çıkmadı en son geçen hafta civic bakmaya gittim degişen yok dediler tam 4 parça degişmiş 10 yıldır bende araba öyle bişey olmadı diyo kaput içine vernik atmışlar boyarken yaldır yaldır yanıyo ankaranın arabasına pek güven olmaz insanıda aynı öyle sözümü üstüne almasın kimse genelleme yapmıyorum
Ankaradan araç bakacaklar bana ses ederse ben yardımcı olmaya çalışırım bakacakları zaman :)
Burasi Sahibinden.com mu ?
Uyeliginizi baskalari icin kullanamazsiniz.
Sizin yuzunuzden bu insanlar madur olmuslar .
Techte boyle bir konu acmasaydiniz adamlar cikip gitmeyecekti izmirden ...
Simdi arkadasimin arkadasina bi soliyim diyorsunuz ....
Madem guvenmiyorsunuz madem tanimiyorsunuz neden boyle bir sorumluluk aliyorsunuz ?
Bu adamlarin masraflarini sizmi karsilayacaksiniz ? Madem ilanini acacak kadar arkadasiniz siz tahsil edersiniz kendisinden ....
araba her memleketten alınır alınmasına da adam bulup mal almak zor iş bu devirde.
Diğer arkadasla konusuyorum magdur etmemeye calısıyoruz ben demedım sonucta gelin masrafınızı ben karsılarım diye...
Ya yok Buğra abi. Adam önce arkadaşım demiş, sonra arkadaşımın arkadaşı demiş. Bildiğin kıvırıyo işte, şu mübarek günde Allah'larından bulsunlar...
Kardeş kıvırdıgım falan yok..Arkadasımın aracılıgıyla tanıstıgım bi arkadas..Kıvırcak olsam banane der geçerim bu kadar ugrasmam bilip bilmeden maydonoz olmayın konuya
Guveniyorsun madem arkadasina
Burda ilan aciyorsun insanlarda forumdan oldugunu dusunerek guveniyor cikiyor izmirden yola geliyor .
Orda olanlar ***** sonra adam kaciyor sen haaalaa ben solemedim diyorsun ..
Bu arabayi bu foruma dedemmi ilan olarak acti ? Bu insanlara bu ilani dedemmi duyurdu ?
Aracilik yaptiysan birine yazmissin yukarda guveniyorum arkadasima diye ozaman neyap ne et bu zarari tazmin ettir ...
Bende ona ugrasıyorum zaten..+ olarak ilanda ben arkadasımın aracı oldugunu belirttim..
Arac sahibi arkadasın dediği şey... Kapının değiştiğini bilmiyordum gittik bizde magdur olduk zaten...arkadaslar sert cıktı mevzu olmasın diye gittim diyor.. sizi magdur etcegını dusunmuyorum normalde yanına gidiyorum birazdan ben..
hadi ***** sitede böyle şeyler oluyo , bari yüzyüze baktıgımız mekanda olmasa , benımde burdakı ılana güvenerek izmirlere yol tepmişliğim var 300-500 tl bana kaçmışlığı var , bır malın neyı var neyı yok söyleyınde gelen adam zaten mal değil para verecek kendı anlamasada göstermek için bı yerlere götürecek rezil olmayın
:D Sağ kapının değiştiğinden haberleri yok ama arabanın sağından hiç fotoğrafı da çekilmemiş arabanın...
Babanın oğlu da olsa aracı olmıcaksın. İhale sana kalır böyle..
Ne insanlar var ya, bir de kaçıyor arkasına bakmadan...
Arabayı satsa, parayı alsa boğazından geçebilecek mi acaba, helal olacak mı o para ona, hiç mi Allah korkusu kalmamış insanlarda, aklım almıyor...
Bu arada Techturkey'e de helal olsun gerçekten, mağdur üyesinin hakkını bu kadar koruyan başka bir site daha yoktur eminim, içimden geldi, yazayım dedim:)
böyle insanlar yüzünden millet bmw almaktan soğuyor. Gunde en az 5 kısı boyasız yazmama rağmen arayıp soruyor gerçekten boya yokmu bak şurdan gelıcez bızı boşa oyalama diye ben almadan once servıse soktum. O yuzden içim rahat olsaydıda söylerdım.Cidden niyetınde olanlra neyı var neyı yok arabanın söyluyorum zaten .allaha şükür ahla alınmış paraya ihtiyacım yok
Arkadasın yanındayım Ludacris bi telefon numarası ver görüselim..
Ankara'da olan kimse acil telefon numarasını verin de bi Ludacris online değil sanırım magdur etmemeye calısıyorum acil ama...
durum nedir merak ettik.
--------------------------------------
o cevap daha gelmedi abi
ben allaha havale ettim onları mübarek günde
sert çıkma gibi bi durum yok yalan söylüyosunuz adam aracının kapısı çizgisinde durmuyo kapı içi boyalı hiç mi baktırmaz alırken?
bizimde salaklığımıza geldi bi hevesle atladık işte
özelden attım numarayı
numaraları verdik daha aramadınız?
05326988365
Benim pil biter simdi telefon kapanir yazarim daha biseyler sag sagli
Eve varayimda
yapılan buyuk terbıyesızlık. ınsanları gozunu para hırsı burumus. uzun zamandır e46 pıyasasını takıp edıyorum 1 ay once 38 e satılan 330ci ye 45 ıstıyorlar,yıkık dokuk arabalara 40 bın ustu rakamlar ıstıyorla vs.
nedir durum ?
herkesi kendimiz gibi sandık güvendik çıktık gittik neyi varsa doğru dürüst söylenirdi işime gelirse alırdım ama bu yapılcan cidden çok ayıp ve yanlış bişey allah nasıl biliyosa öyle yapsın diyorum
aynı şekilde bende izmire geldim aynı durum benimde başıma geldi boya vs değil ama motor yürüyen baya uğraştırdı sizin iyi yanınız bana göre arabayı almamış olmanızmış ben malesef aldım geçmiş olsun diyelim
Aynı sey benımde basıma geldı bmw konusunda İzmirde hemde sıtede bılındık tanıdık bır esnaf olan insanlar burdan bana tafsıye ettı herkez oyle araba boyle araba gıttık gordukku hıc resımdekı gıbı degıl..
Motor yag ıcınde sagı solu ıcı dısı yamulmus
Bende guvendım ıhtıyacım wardır fılan dıye 1000 tl kapora yatırdım halen kaporanın bır kısmı o kısılerde ne telefonlarımı actılar ne msjlaraıma ne pmlerıme..
ama agızımı acıp kımseye laf etmedım Allah buyuktur cıkarttır..
bu konudanda anlaşılıcağı üzere kimseye güvenmiceksin şu devirde