Bende araba ararken boyasız diye bakmaya gittiğimiz arabanın tavanında boya çıkmıştı..
İnsanın canı sıkılıyor..gecmis olsun.
Printable View
Bende araba ararken boyasız diye bakmaya gittiğimiz arabanın tavanında boya çıkmıştı..
İnsanın canı sıkılıyor..gecmis olsun.
gelişme yok anlaşılan.
Ben forumdan numara istediğimde gökan nickli üyenin verdiği numara 05412424032'di... sonra cıktım arkadasın yanına gittim cocukla birlikte bizzat 4 kez aradık kapalıydı işi varmış cıktı gitti... ben verdiğiniz numaralarıda vericem arasın sizi konusun ben oructum duramadım kendısı halledelım konuyu dedi...
ben sana özelden yazdım ludacriste burdan yazdı 0532 li numara
demekki neymiş ucuz etin yahnısı yavan olur.Biz boşuna 34.000 istemıyoruz :(
Sizin bunları yazdıklarınızda cıkmıstım forumdan dısarıya... verdiğiniz numaraya tekrar ulasır yada bu verdiklerinizle aksam yanına gider tekrar veririm..
Kardeş kusura bakmada arkadasda 34.000e bırakıyormuş aracı takas istedikleri araç dobloymus sanırım aynı aracın cıkıs fiyatı 37000tl..ikinci eli 34 falan 34.000e 330ci de pek yok..
3 parça değişenlide olsa o para gayet normal kaportasını bilemem ama arabanın da yürürü gayet güzeldi benım bindiğimde...
34.000'e bırakacakları aracı ilana 40.000 mi yazmışlar yani ?
Takasla ailesine doblo lazımmıs zaten arkadasa doblo gelmiş kafa kafaya takaslıcakmıs söylediğine göre elden cıkarmak için parayı aramıyodu zaten e92 320 cabrio alacaktı oda..
gittikçe karışıyo bu olay ben takip edemiyorum artık.
Verdi zaten aracı satmış...Onun için satısla ugrasıyodu cagırdım verdim numarayı ara diye yanımda aradı aradı kapalıydı hocam...diğer numaralarıda ilettim konussunlar artık
yanlış anlamayında taklit m3 eksozu takılmış bi araba için izmirden kalkıp gelmem ankaraya belliki zamanında oynanmış araba , ayrıca bugun mubarek gun kötü söz söylemıcem insanlara o kadar masraf ettırıp arabası b.k gibi çıkan arkadaş Allah'ından bulsun
Ankarada herkez galerici herkez bmw ustası oldu zaten yalanla dolanla mıllet bırbırıne araba alıp satıyo
42.000 tl ucuz bi paramı?
aratım şimdi 0532 li numarayı telefon açık
34 e bıraktığını bilseydim nakit alayım derdim 2012 model daha 1100 km deki doblo 34 ediyosa 2 3 tane daha alırım arkadaşım 40.000 tl şuan sıfırı aracın harbiden boş muhabbete çevirdiniz işi
Ben arkadaşa 2004 model 100.000 KM de orjinal M clup sport tek parça boyalı 330CI yi (ekranlı full model) 63.000 TL den pazarlıkla 53.000'e aldım. 4 ay önce arabayı 66.000 TL ye sattı.
Temiz 330 lar gerçekten para ediyor. Ama 42 de az para değil.
Araçda resimdeki araçtı. İzmirde Evren adlı bir kişiye satıldı.
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6746555_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._7994113_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._6954869_n.jpg
bekliyoruz bakalım daha arıcak arkadaşlar
Arkadaşın yaptıgı olmamış kapının değiştiğini bilmiyosaydı niye kaçıyo admlara anlatırdı bende şimdi öğrendim diye zaten adamlarda anlardı halinden demkki biliyodu ve gitti. Eğer çıkın gelin yol masrafınızı karşılarım diyosa ve aksi bişe çıkıyosa paşa paşa yapacak. Sende tanımadığın adamın arabasını ilana ne diye koyuyosunki..
Oda yine doblo premio'yla kafa kafaya değişmiş...
Ben numarayı verdim..Benım yanımda da aradı kapalıydı diğer numaralarıda verdim aramıs aramamıs ona kalmıs.. Ha aksam yine gidecem yanına söylerim...
sorsaydın aracın hakkında bilgi werirdim bosuna gelmiş olmazdın. saglık olsun....
Takas etmislerse üzüldüm alan arkadasa
Abarttıgınız gibi bi rakam değil 3 parça değisen dahi varsa.. 35 36 bin bence gayet normal aldıgında arkadasımla birlikte göstermis alan arkadas gündüzler oto servisinde sag camurluk cıkmıs birtek..
Yaw kardeşim kafamı geçiyorsun vallaha burdan sana sövecem bak ciddiyim yoksa buradaki adamlarla taşakmı geçiyosun?????????????
Yalan mı söylüyo lan bu adamlar sadece sağ çamurluk çıkmış ne demek? Değişen bir kapı varsa bunu hangi servise götürürsen götür gösterir boya makinesi gösterir.
Salakmıyız lan biz,gerizekalı falan mı sanıyorsun bizi? Bi siktirin gidin ya aracın gerçekleri açıklandı hemen satıldı ayağına yatıyosunuz. Şebekemisiniz olm siz?
Plaka değiştirip çaktırmadan bidaha mı satışa sunacanız. Yok arkadaşımın arkadaşıymışta aynı kişisiniz yeme şurda milleti.
baştan sona çetrefel dolu... hadi diyelim sen masumsun, 3. şahıslar uğruna *** altına gitmişsin hala yazıyorsun yok şöyle yok böyle sayın toyotacı arkadaş.. Daha rehberinde telefon numarası yok, onun adına ilan açıyorsun.. Sanırım bu yediğin ilk kazık oluyor hayatında aman dikkat et diğerleri bunun kadar soft olmayabilir...
İzmir ekibine de geçmiş olsun, aşırı sinir bozucu bir durum. 2 ay önce, İzmir'e 3 parça boyalı diye gittiğim arabanın, komple boyalı, şaseler işlemli olduğunu görünce düştüğüm durumu hatırlıyorum da, ettiğim beddualar kesin tutmuştur/tutacaktır :)
baştan sona okudum, gerçekten brezilya dizisine dönmüş muhabbet..
merakla bekliyorum daha neler olacak..
izmirdeki arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimle, umarım daha uygun bir araç bulursunuz kendinize..
özgür bence daha cevap yazma , kendi kendine suçu üstüne almış gibi oluyosun.
arabanın sahibinin numarasınıda izmirden gelenlere ver olsun bitsin
Geçmiş olsun kardeşim var böyle adamlar ne yazıkki.
Ben adamın bana söylediğin diyorum..değişen cıkmadı siz yalan söylüyorsunuz da demiyorum..arkadas kendıde vermedı numarasını zaten ben aksam gittim verdim numaralarını aramamıssa bilemiyorum..İletişime geçtiğiniz numaradan arayın zaten numara sizde var ben verdim numaralarınızı...
Samsundan taa Bursa'ya arabada hata-boya yok dediler diye yola çıkmıştık...Kar-kış'ta...
Galeriden içeri girdim ve anladım direkt arabanın önü ayrı arkası ayrı duruyordu resmen,dedik ne iş bu?Bumu sizin dürüstlüğünüz...Verilen cevap yaa abi sen boyatmicanmı bunu diyor vursan :)
geçmiş olsun
4 günde 8 araca baktım hiçbirisi söylendiği gibi çıkmadı arkadaş, hep yalan dolan, böyle satıcıların taaaa.......
memleketimiz böyle inasanlarla dolu malesef araba bakmaktan soğudum
Üzülmeyın yapacak bısey yok.Böyle insanlar bir tek kendılerını şeytan sanıyor madem orda öğrendın aracının durumunu 2 dk delikanlı ol en azından özür dile masrafını öde.Belkı o öyle bı hareket yapsa siz o yol parasını almıcaksınız ama kaçtığına göre besbellı duruyor korkusu olmayan adam racının arkasında dururdu en azından başka bı ustaya gösterelım derdı.Sizde İnşallah gönlünüze göre bı 3.30 ci bulursunuz bende izmire geldığımde en azından yakından görürüm bana sahip olmak nasip olmadı :)
allah böylelerinden sakınsın devamlı araçların içindeyiz ama son dönemlerde böyle insanlar çok arttı. adama ekspertiz yaptırcam söylediklerinden başka birşey çıkarsa karışmam dersin servisin kapısından dönerler abi acil işim çıktı derler. olur abi istanbul trafiğinde normaldir derler. arabanın ilk sahibiyim der serviste kapı boyalı çıkar arkadaş haberi yokmuş gibi davranır aa nası olur falan der saçma sapan işler gerçekten. ikinci el piyasasını böyle rezil ettiler ülkede. en güzeli garantili galeriler veya sıfır araç galiba. böyle kansızlar yüzünden insan araçlardan soğuyor alım satım yapamıyor gönlünce.
Ben böyle müslüman adamında tutacağı orucunda... Ulan nasıl bir şeydir. Sorarsan ondan büyük müslüman yok burada adam dolandırır arkasını döner namaz kılar. Yazıklar olsun yaw.
valla kazık atma işinin şehirle alakası yok. Kanı bozuk heryerde var.Bunun ankarası istanbulu izmiri olmaz. Ortalamaya vurursan istanbuldan daha sahtekar şehir bulamazsın o zaman.