aracın plakası değişmiş sanırım, önceki plakası kup 10 olan araç heralde...
Printable View
aracın plakası değişmiş sanırım, önceki plakası kup 10 olan araç heralde...
Yok kup10 plakalı arac hala aynı... aynı yerde oturuyoruz ordan görüyorum..
o zaman ondanda uzak durun...
Boyle arabalari bu sekilde yayinlamak cok guzel.az mesaji olup burda satis yapanlarada pek guvenesim gelmiyor
Ben forumda sürekli post kasan bi insan değilim..Cokcada tanıdıgım var mesajlara göre insan yargılamakta bi ilginc olaymıs sanal alemınde yasıyorsunuz sanırım
Ya siktir et bilader valla ceto dukkandan ayrildi sonra eleman dansozluge basladi
Bide orucluyuz yok soyle para harcadik adamin yetkili servis dedigi yer cetonun eski calistigi yer orda demisler zaten yaramaz diye saka gibi yaa
Cidden kotu olacakti hatta bizden once boyaci yaslicakti demis kapi degisti gel gostereyim sana ben biniciyim demis :D boyaci binecekmis.. Nasip iste sag saglim evine varmistir
arkadaşlar bende içimi dökmek isterim ankaraya belki 10 defa araç almaya gittim hiçbiri dedikleri gibi çıkmadı en son geçen hafta civic bakmaya gittim degişen yok dediler tam 4 parça degişmiş 10 yıldır bende araba öyle bişey olmadı diyo kaput içine vernik atmışlar boyarken yaldır yaldır yanıyo ankaranın arabasına pek güven olmaz insanıda aynı öyle sözümü üstüne almasın kimse genelleme yapmıyorum
Ankaradan araç bakacaklar bana ses ederse ben yardımcı olmaya çalışırım bakacakları zaman :)
Burasi Sahibinden.com mu ?
Uyeliginizi baskalari icin kullanamazsiniz.
Sizin yuzunuzden bu insanlar madur olmuslar .
Techte boyle bir konu acmasaydiniz adamlar cikip gitmeyecekti izmirden ...
Simdi arkadasimin arkadasina bi soliyim diyorsunuz ....
Madem guvenmiyorsunuz madem tanimiyorsunuz neden boyle bir sorumluluk aliyorsunuz ?
Bu adamlarin masraflarini sizmi karsilayacaksiniz ? Madem ilanini acacak kadar arkadasiniz siz tahsil edersiniz kendisinden ....
araba her memleketten alınır alınmasına da adam bulup mal almak zor iş bu devirde.
Diğer arkadasla konusuyorum magdur etmemeye calısıyoruz ben demedım sonucta gelin masrafınızı ben karsılarım diye...
Ya yok Buğra abi. Adam önce arkadaşım demiş, sonra arkadaşımın arkadaşı demiş. Bildiğin kıvırıyo işte, şu mübarek günde Allah'larından bulsunlar...
Kardeş kıvırdıgım falan yok..Arkadasımın aracılıgıyla tanıstıgım bi arkadas..Kıvırcak olsam banane der geçerim bu kadar ugrasmam bilip bilmeden maydonoz olmayın konuya