Son aylarda kaç kez araç bakmaya gittim. Sonuç hep aynı eli boş döndüm. Günübirlik İstanbul'a gidip geldiğim bile oldu Antalya'dan. Ya ben titizim ya da insanlar eşekle arabayı bir sanıyor.
Printable View
Son aylarda kaç kez araç bakmaya gittim. Sonuç hep aynı eli boş döndüm. Günübirlik İstanbul'a gidip geldiğim bile oldu Antalya'dan. Ya ben titizim ya da insanlar eşekle arabayı bir sanıyor.
Bu arabayı sanırım sabah Ziverbey'de bir galeri önünde gördüm...... İstanbul'a gelmiş olabilir.....
maalesef alirken insanlar sizin kadar titiz davranmiyor ve satilmasi cok guc araclar dahi temizinin olmasi gereken fiyatlara gidiyor. Herkes alirken yeterince ozeni gosterse herkes ona gore fiyat bicer, ne varsa eksik gedik onu da soyler..
Way arkadaş bu nasıl bı olaydır madem arkadas kendı numarasını vermıyor sende o SAHTEKAR arkadasla ıletısım kuran akadasından al numarayı ver adamlara sozde senın arkadasının arkadası ya ... dua et ben orada degılmısım ALLAH yukarıda yemın edıyorum ya o olurdu yaben olurdum orada hayatta en uyuz oldugum seydır salak yerıne konulmak ulan ... bılmem neyın bebelerı kendınızı adam mı zannedıyorsunuz .
Hem para onemlı degıl zaman kaybı dıyen arkadaslara abılerede anlam veremıyorum vallahı oyle bır devırde yasıyoruz kı bugun ıcın 1 tl nın bıle kıymetı var mıktar onemlı degıl bence zaman kaybının yanında gıden parayada acırım .
bu arada izmirden gidenleri tanımıyorum