2 far resimden, arabayı bilen bilirse, bilenlerden biri alsın o zaman..........
Araç sahibi ile uzaktan yakından alakan yoksa hiç bulaşma derim. Ne olur ne olmaz......
Bakınız:
http://www.techturkey.com/forum/sohb...-hakkinda.html
Okumadan imzalamam.....
arkadaşım şimdi başta yazdıgımı okumadın sanırım
ben antalyada akdenız unıversitesinde okurken bir yandan da piyan garajda çalıştım ordayken bu arabayı ben canlı canlı gördum ve aracın bakımını ustam mustafa genç ile yaptık kendısı siteye uyedir X_power nicklidir oda guzel oldugunu söyler aracın
benın aracı sattırmak gibi bir niyetım yoktur onun için konu açmadım türkiyede özellikleriyle nadir eflerden biridir sahibide fazla birsey yazmamıştır alıcısı kaçırmasın istedım okadar yardımcı olmak badında konu açtım ef arayanlar için...
birde araba 6 7 ye ef alıp bir jant iki jdm aksesuar takıp 2 ay sonra tekrar sahindıne 10 a ilan koyanlar bu araca yaklaşmasın gercekten ef e gönül vermiş EF kasayı seve seve binicek olan arkadaş için öneride bulundum ben ...
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
benim scooterim bile daha guzel bundan, 1453 model arabayi kim naapsin?
Built to fall....
böyle ilan mı olur ya...75 kuruşa ekmek alıyosun önünü arkasına sagına soluna bakıyorsun olmadı barmagınla sıktıryosun taze mi bayat mı dye 11 milyar para vercez çarşaflı kadınların sadece gözü görüktüğü gibi olmuş...detaylı resim lazım
hakatten farlarımı satılık önden 2 foto koymuş ne açıklama ne düzgün bir foto 88 model araba 11 milyar çok para peh
Haddini bilmez gülüşlerim vardır benim... Dosta keyif, düşmana acı verir...
valla bu memlekette 12,800 e şahin alan oluyosa efin satılmasınıda normal karşılamak lazım
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
yıne olay döndü dolaştı honda piyasasına geldi , bırakın kım ne ıstıyosa ıstesın veren varsa ne ala veren yoksa hayalle yaşayıp durur ınsanlar
CNC MACHINE WORKS
CUSTOM TUNE PARTS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)