2 zevkliydi bitirme aşamalarına gelmiştim bir kaç kere, wanted ki yine öyle idi, ama 1 i hatırlamıyorum yaşım değilde teknolojim duygusal olarak yemiyormuş demek :D
1. versiyonu nereden temin edebilirim
Printable View
2 zevkliydi bitirme aşamalarına gelmiştim bir kaç kere, wanted ki yine öyle idi, ama 1 i hatırlamıyorum yaşım değilde teknolojim duygusal olarak yemiyormuş demek :D
1. versiyonu nereden temin edebilirim
Fragman hiç umut vermedi gene supersport araçlar ve orjinal halleri, birinci versiyonu bundan güzel olacaktır bence en azından araba boldu ve dediginiz gibi modifikasyon vardı
ya efsane oyun GTA San Andreastır ya arıyorum arıyorum yok CD'si
Need for speed underground 2 den başkası yalan . Gerek kontrolleri olsun gerek modifiye anlayışı olsun . Arabalar hakkında hiç konuşmuyorum bile . Ben lambo görmek istemiyorum ki , focus'um olsun, 206'ım olsun, civic2im olsun bunlar bana yeter :D
street legal racing gibi komple arabayi sokup takabildigin bi oyun yapsalar efsane olur. hayatim boyunca baskasini oynamam.
motor sesleri muhteşem olmuş bilgisayar başında mest oldum deli gibi yeni araba bulmaya çalışıyorum.polislerin size çok kolay yetşebilmesi dışında güzel olmuş
ben hiçmi hiç beğenmedim oynanabilirlik 0 olmuş sadece dediğin gibi sesler güzel
porsche muthiş ama sadece goruntude oyun berbat açıkcası hiç sevmedim :)
ya zaten oynanabilirlik 0 olmuş heleki yüksek süratlerde araç kafasına göre takılıyor resmen :D
maserati beni benden aldı tabiki bide cosworth sti:D
her zamanki nfs işte run gene bi nebze iyiydi drift falan yapıyoduk bunda onu bile doğru dürüst beceremiyorum.ama direksiyon desteği var o güzel
Nfs 2 SE ve Nfs Porsche. Başka tanımam :) Porsche u hala oynarım, Alplerde Boxer S ile sakin sakin karlı zeminde yolculuk yapmanın tadı bambaşka. Sanki gerçekten sürüyormuşum gibi hissettirirdi :)
Nfs U2 ve Pro Street'in üstüne tanımam
bu ppolislerden nası kaçacaz yarım saat polisler kıçımda geziyorum çok saçma olmuş polis olayını abartmışlar
Yeni bir kasa toplatcak bana en sonunda
Yeni Nfs için torrent linki olan pm atsada oynasak :)
Underground 3 çıkarsınlar varyaaa. Abo.
Buldum gerek kalmadı :)
direksiyon desteği olsa nolur ki ... arcade oyunlar direksiyon ile eziyetten de öteye geçer :)
300le tam tur sağ sol sağ sol nasıl yapılcak :D
hayatımda totalde en fazla oynadığım NFS porsche'dır ... ilk okulda okuldan kaçar sabah 7 de kafeye gider aksam çıkış saatine kadar günlerce oynardık ...
Neden Street legal gibi kapsamlı modifiye oyunu yapmıyorlar anlamıyorum. Onun da grafikleri berbattı, oynanabilirlik kötüydü, hikayesi yoktu ve en kötüsü de oyun bozuktu :) Arabayı basınca tekerleiğin üstü çamurluktan çıkardı :)
Street Legal sanırım birisinin anaokulu bitirme projesi :D paintte hazırlamış :hehe:
Nfs yine fıss çıkıcak gibi..
ahhh underground ahhh yenisi gelse olmam mı ya :(
nfs ye ne zaman super spor araçlar girdi o zaman bozdu bence :D nerde o underground2 206 lar evolar supralar s13 ler :D
NFS serisinde en uzun süre oynadığım en beğendiğim oyundu mostwanted.bakalım bu nasıl olacak.
hem yeni bi oyuna sahip olmak hem de bugün upgrade ettiğim sistemimi şöyle bi test etmek için gittim 109 tl'ye kıyıp yeni most wanted aldım. yemin ederim hayatımda bu kadar amaçsız, boş beleş bi arcade oyun daha görmemiştim. sistemim takır takır çalışıyo ve grafiklere de diyecek yok, fakat o kadar amaçsız ve tatsız tuzsuz bi oyun ki lüks sporlarla orada burada bas bas gazlıyosunuz, gerisi zart zurt... keşke o paraya 5-6 tane mega fabrikalar belgesel serilerinden alıp izleseydim diyorum. güzelim kızımın rızkını şu oyuna verdim. elim kırılsa da diyorum ya neyse hayırlısı.
sizlere sadece ve sadece tek tavsiyem: sakın bulaşmayın!
underground 2 bunları 3 e katlar 5 e böler . ölmedı ölmez dıyorum ben. ıncık cıncık detayına kadar vardı.underground ın cıvıc ı yeter :)
Hiç biri Underground serisi kadar zevk vermedi bana, süpersporlar yerine daha alt segment arabalar koymalılar
sırf egzoz sesleri için oynuyom arada sırada :D gallardoyla tünele girip aragaz vere vere gidiyom başka bi halta yaramaz :D
Grafikler çok başarılı. özellikle araç sesleri. Sırf sesler için oynanır harbiden. Yalnız oyun Burnout 'ın birebir aynısı olmus. Bence güzel. Birçok saçma NFS oyunundan sonra güzel geldi en azından. Sonuçta bunlar Arcade. Bir GT veya Forza performansı beklemek hata olur. hala 300 ile duvara sürtüp viraj alabiliyoruz ancak hasar modellemeleri falan çok iyi.
Most Wanted 1 sevdiyseniz muhtemelen bunu da seveceksiniz.
Yalnız hiçbir zaman anlamadıgım neden oyundaki bütün araçların egzozundan alev geliyor her viteste :D
sesler gerçekten muazzam olmuş.. Hele tünele girince sesin yankı yapması , vites aralarında aragazi atması falan :) oyunda ki bütün grafik ayarlarını high yaptım. Çok zevk verdi grafikleri. Keşke senaryosu daha güzel yazılsaymis dedim
NFS Dediğiniz gibi oyunlara Lambo bugatti vs. sokunca iş cacıga sardı.. Neden eski Underground'un yenisini yapmazlar ki.. Milyon tane araç var piyasada. GT86dan tut 370Z'ye, NSX TypeR vs. vs şunları koysalar..
Oyunlarda modifikasyon diye birşey kalmadı arıtk. Ayrıca oyunda sadece 41 tanecik araba olması da baska bir eksi.
PS de midnight club los angeles var . Eğer ps niz varsa tavsiye ederim. Otoyola çıkıp da focus 1 hb ile makaslara girmek güzel oluyo ya da s600 le şehir içinde kırmızıda durunca birileri ooo expensive car vs diye laf atıyo :)
Kurdum, sesler dışında berbat geldi oyun
oyun güzel ben vitada bitirdim tavsiye ederim ama taşınabilir konsollarda kontrol zorlukları ve tepki hataları var
nfs: porsche unleashed benim de en beğendiğim seriydi. zaten yeni olan hangi şey eskinin tadını veriyo ki?