hot pursuit ve shifti oynadım en son. ama her ikisinde de ne hız ne çevrilen devir gerçekçi değildi. ve özellikse ses kalitesi berbattı. umarım son oyunda bunlar biraz daha iyileşir
hot pursuit ve shifti oynadım en son. ama her ikisinde de ne hız ne çevrilen devir gerçekçi değildi. ve özellikse ses kalitesi berbattı. umarım son oyunda bunlar biraz daha iyileşir
nfs beni hiç sarmıyorya oynanabilirliği duzgun gerçeğe yakın forza gt5 kıvamında yapsalar oynamayı duşunebilirim![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu sırf ziyan arabalar yerine (Lambo, Pagani, Bugatti vs.) daha sokak tarzı arabalar olsa ve modifiye şekli de ona göre ayarlansa kesinlikle çok daha iyi olur. Ek kasa civic, Golf, İntegra, Typer, Clio Rs, Megane Rs, s2k gibi.
Most Wanted'da yamaları var leon kullanılıyorhatta honda civic falan
![]()
Underground 1-2, most wanted, carbon çok zevkliydi. Carbonu bazen hala açıp bir iki yarış yaparım.
Ama Nfs nezaman simülayona ağırlık vermeye başladı bozdu. Bir hevesle shift 2 ilk çıktığında aldım, kontrollerin saçmalığından sinir krizleri geçirtti.
Modifiye etmeyi seviyor ve istiyoruz.![]()
Bilgisayarda Test Drive Unlimited serisindeni tek geçerim nfs bozdu bir daha da düzeleceğini sanmam.
serinin en iyi oyunu nfs 1'di ama onu 94 yılında oynamaya kimin yaşı yetiyordu onu bilmem.
If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Oyunların oynanmasını istiyolarsa e30,şahin
koysunlar rekor kırmazsa şerefsizim![]()
Coğrafya kaderdir
ortaya 3 5 hatun,konya kurt eksoz,borbet jant fix menü![]()
Coğrafya kaderdir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)