fayansı gidip tabiki kendin seçimi yapacaksın ***** parke de öyle marka model parasına göre kalitesi değişir seçip begenip kendin alacaksın budur
Printable View
desibel arkadasımız gibi birisi olursa maliyet düşer ekip olayı dediğim birde ne zaman neyi yapacaklarını bilirler uyum önemlidir
bizde ondan yanayız .
bi kaç kişiyle görüşücez saolsn forumdan msj atan bir iki arkadaş daha var bayram sonrasına güzel bi şekilde gider bakarız bizide kendilerinide üzmeyecek şekilde bi iş yaptırırız :)
abi bide bu fayansı alıcağmz yerin adresi v.s. varmı bi ara gidip orayada bakalım
Kendiniz tecrübeniz yoksa kolaylıkla yapılacak birşey değil tadilat. Ben bu sektördeyim Mermer işlerini, Winsa bayiğili Astaş çelik kapı bayiliği yapıyorum. ayrıyettende anahtar teslimi ev ve tadilat yapıyorum. :) kendiniz uğraşmayın tecrübeli bi kişi yapsın. :) Muğlada olsaydınız yardımcı olurdum lakin İstanbuldasınız. :)
usta her işten anlarda usatasına bakar mesela benim yazdıgım usta herşeyden anlıyor insaat işindeki not: anlayamadıgı işi nasıl yönetecek adam neye göre yönetecek anlayamadıgımı işi öyle yoldan adam tutupda gel sende kontrol et zamanlarını yaz saatlerini yaz demezler adama boşyere yazmıyoruz bişeyleri senide anlıyorum ama o dediğin iş büyük insaatlarda olur çavusu bırakırsın şantiye sefinle kontrol ederler buna eyw. ama ew işi baskadır ekibi olan usta gelir hem iş hızlı yürür hem çalısma düzenleri olur ew dağınık iken elektrikci hat cekecektir duvarı kırmıstır diğer usta o anda elektrikci geç kalırsa bekler gelsinde hattı çeksin oda kapatıp sıvar alçılar boyar adam gelmezse iş yavaslar v.s v.s bende bunu söylemek istiyorum
Bence gerçek usta herşeyden anlar mesala ben ve benim mobilyacım mimarın bile aklına gelmeyen dünya kadar fikir verdik :)
Tabi ginede ustaların başında onları ikaz edip uyarıcak birinin bulunması daha iyi olur ben tadilat yaptığım yerlere belkide 100 kere gidiyorumdur yani ortalama :)
Yapacağına emin olsamda kendi gözümle görmem içimi rahatlatıyo bu da bi hastalık bende :)
senin insaatda sıkıntı olmaz ;) Tabi ginede ustaların başında onları ikaz edip uyarıcak birinin bulunması daha iyi olur ( ikaz eden kim USTA BAŞI yada işi bilen )
gözümle görmem içimi rahatlatıyo bu da bi hastalık :D İNSAATINI TOZUNDANMI NEDİR hasta ediyor acıkcası ama tebrikler bu yazıları yazarken bile yasadın resmen insaatı sanat zor iş acıkcası arkadas sizle görüşmeli kolay gele
fanyasa gelince kartalda e-5 köprüsünü geçince sağ tarafta kardeşim sen bi ara gel dükkanıma benimde aldığım yerler var bana özel iskonto yapıyolar sorar araştırırız hangisi işimize gelirse atık ama şuan fanyascım rahatsızlıktan memeleketine gitti iyi usta iyi para alır sekocum haberin olsun ama benseninyerine pazarlık yaparım yani :)
He bide tadilat işin de 3 lira tutaer die girrsin 5 tutar ve teslimat sürelerinde 2-3 gün oynama yapar çünkü okadar işi kordine etmek zor birbirine tutmuyo bazen ustalarla uğraşmak büğük dert benimgibi milimetreyi gören adam için :D
madem konu acilmis Seko kusura bakma ama bende salca olacagim, benimde ayni derdim mevcut, kisa girmeden komple herseyi yaptirmayi dusunuyorum, ev sariyer buyukdere de
kabadan girseydik daha kolay olacakti ama varolani kirip fokup yeniden yapacagiz :/
randevulassak ustalar :)
arkadaşlar değerli yorumlarınz için saolun :)
salih iyi usta tercihimiz ama bazılarının iyi usta anlayısı fiyat farkı oluyo sadece onada sıcak bakmıyorum :D
bora tabi sende yancı olabilirsin
varmı başka yardımı dokunabilecek kimse
Serkan hayırdır tahmin ettiğim gibi mi :)
Ankarada bu işler genelde böyle yürüyor,şu usta geldi bi sigara yakıyım,yok çay molası ıvır zıvır.en iyisi işin başında durmak ve malzeme aldığı yere beraber gitmek.Yoksa atıyorum 1000 tl ustaya,1500 malzemeye ödersiniz usta aradan ne koparırsa :) inşaat malzemesi satıyorum bu nedenle rahat konuşabiliyorum :) kolay gelsin
tadılata baslamaya az kaldı guncel olsun belkı fıkır ve kısi tavsye eden olur
bende izmirde tadilat sektöründe.ve malzeme satışıyla uğraşıyorum
bilmiyorum parke sistre cila için fiyat aldınmı?
fakat,ben müşterilerimi laminanta yönlendiriyorum.
hem komple sıfırlanmış oluyor hemde daha güzel görünüm oluyor.
Benimde yeni bir ev alma durumum var , bu başlıkta tecrübeli arkadaşlardan 1 2 fikir almak istiyorum, yardımlarınızı ve fikirlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.
İlk olarak çok çok iyi işinin ehli bir mobilyacıya ihtiyacım var. Şu an oturdugum evime göre bir yatak odası aldık tanıdıktan ama gel gör ki dost kazığı yedik. Lake takımın boya kalitesi gerçekten vasat, taşınınca boyatırız diyip erteledik. Şimdi hem komple tekrar lakeye boyatmak , hem taşınacağımız evin yatak odasına göre biraz modifiye ettirmemiz gerekicek dolabı ve yatagı. Yatağın altına baza yapmadık ama o kadar ek esya cıktı kı baza da yapılması gerekicek.
Ek olarak, kuçuk banyo ıcın belkı 1 2 havlu dolabı gıbı ozel dolap yapılması gerekıcek. 2 3 raf yapılması gerekıcek. Bunları halletmek cok zor olmasa gerek.
1 kucuk oda ıcın kalıtelı duvardan duvara halı kaplatmak ve duvarın 1 bolgesını ıthal duvar kagıdı ıle kaplatmak ıstıyorum.
Bu ıslerı nasıl hallederım ? Sadece bu ıslerı halletmek degıl bana ev konusunda fıkır verıcek, iç mimar gibi yönlendircek , mesela evi şu renge boyasak hem geniş gözükür hem mobilyanla uyumlu durur diye fikir vericek bir arkadaş lazım. Yardımcı olacak varsa evi aldıktan sonra iletişim kurmak isterim.
serkan abi aydınlatma ürünlerinde yardımcı olabilirim. baba mesleği avizecilik. tadilattan sonraki iş :)