semt neresi istanbul'da serkan? ona göre önerebileceğim isimler olabilir sana.
Printable View
semt neresi istanbul'da serkan? ona göre önerebileceğim isimler olabilir sana.
valla işiniz cok zor Allah kolaylık versin. bizde ev yaptırdık bi daha da tövbe ettik inşaat işcisiyle taşeronla anlaşmak vs cok zor parayı onden verdik adamlar 1 ayda bitirecegi işi 3 ayda bitirmedi. sonra etraftan akıl verdiler dedilerki sembolik bi para ver iş bitsin oyle alsınlar paralarını eyvallah dedik aynen soyledikleri gıbı yaptık değişen hiçbirşey olmadı artık bıktırdılar uzun bi müddet sonra bitti ama bizde bittik. gerekirse parayı biraz fazla verin düzgün ve söyledikleri tarihte iş bitsin yoksa biri söylediği tarihi aksatırsa diğerleride bunu mecburen takip ediyor Allah kolaylık versin
pm attım..
lnd smt, bir iki yerden fiyat aldık fiyatta en cok seciceğimiz cila belirleyici gibi ondada orta karar bişi düşünüyoruz :) laminant şuanki evimizde var ben ahşap parkeyi daha cok sevdiğimden bunu kullanmak istiyoruz. saolasn
ayku82 sana telefon numarası atıyorum tamamen bu işin ilacı seni yormadan işlerini halledicek ve sözünün eri bi abimiz var muhtemelen bizde evi ona teslim edicez en yakındaki en son aklımza geldi :) dün gidip bayağa bi baktık sanrım 4-5 saat cizimdi ölcüydü bunlarla uğraştık
burakcım saolasn avize düşünmüyoruz ama olurda fikir değişirse aklımdasın haberleşiriz.
dkaya semt maltepe-idealtepede
ergin daha önce yaşadık sıkıntıları o yüzden bidaha cekmemek için başda sıkı tutuyoruz işi umarım bidaha başımıza saçma sapan işler gelmez :) saolasn
yunus cok saolasn pm gördüm aklımdasın
yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.
İç mimar olarak sunu diyebilirim 2 tip ic mimar var bana gore 1.si kendi istedigini baskasının evine uygulayan digeri ise ev sahibinin istegi dogrultusuna gore evi design eden .Benim fikrim evde yasıycak olan sizsiniz sizin yapıcagınız tercihler daha on planda olmalı.Mobilya konusuna gelince eski usül marangoz işciligi daha pahalıya gelsede her zaman daha uzun omurlu ve saglıklıdır,ikea mobilyaları coptur ama hos gorunur ergonomiktir.Dekorator diye gecinen insanlardan uzak durun.Yoksa cok goruyoruz dergilerde ayse hanım evine traktör kasasından soktugu kancayla duvara cok sık bir tablo yapmıs tarzı seyleri.o zman okul okumamıza gerek yoktu dergilere bakılırsa herkes tasarımcı ve mimar....Bütceniz varsa verin mimara evinizi rahat edin.Yoksada biraz arastırarak kendi isteginiz dogrultusunda güzel seyler cıkarabilirsiniz.Kolay gelsin:)
Allah yardımcınız olsun bu tadilat işleri çok pis iş :D nefret ettim :)
Gökan;ben laminant iyidir kaldırıp atın eski parkeyi demiyorum aslına bakarsan.
uygun fiyat güzel görünüm için evet laminant iyi bir tercih.
giidp metrekaresi 11 liralık malı değilde 30-35 civarı merdiven altı olmayan bir laminant evet güzel bence.
haa derseniz ki eski parkeyi hiç bir şey tutmuyor.
evet tutmuyor fakat o eski parkeye sistre yapıpta cilasını DÜZGÜN YAPAN ustalar yyüksek fiyatlar istiyor.
çünkü işçilik çok yogun.
o yüzden görüntü ve kullanım olarak fiyat/verim oranını koydugumuzda laminant daha saglıklı geliyor.ve bende onu kullanıyorum.
komple sökülmeden TABANI temizlenmeden parkeyi sistre+cila yapmak benim için cazip değil.ve yapmıyorum.
isteyen olursada komple parke döşetiyorum yine.
ya hep ya hiç olmalı iş:)üstün körü iş yapılmamalı.
samet aynı düşüncedeyiz o yüzden cok seçici davranıyorum neredeyse mahallede arabaya polisaj yapan adam ben silistre yaparım abi cilayıda atarız havasında :)
teşekkürler bilgilerin için
elektrik ve su tesisatlarını elden gecirmeyi ihmal etme serkan.
onun dısında elektrik tesisatları konusunda ben yardımcı olurum...
ahmet onlar yeniymiş o yüzden elletmiyeceğiz saolasn:)
o zaman sıkıntı yok da eger ki mutfak ve banyo yeniden yapılacaksa ilaveler yapılması gerekebilir
gunumuzde mutfaklarda ihtiyac olan en az 8-10 ayrı yerde priz olması gerekir banyolarda en az 2 adet.
bu ihtiyaclara dikkat edin bence fayans yapıldıktın sonra aa buraya davlumbaz gelecek priz yok burda fırın olacak priz yok vs ugrasmayın fayans yapılmadan ne nereye geliyorsa hesap edin ki genelde bir mutfak projesi cizilir onun uzerinden su ve elektrik tesisatının yerleri nokta atısı yaptırılır.
tesisatlar yeni olabilir bina eskiyse eger atıyorum tv uniteni koyacagın yerde priz telefon ve anten tesisatı var mı? yada yatak odasında yatak basında priz var mı? yada yatak odasında tv izlemek isteyebilirsin anten tesisatı var mı? elektrik tesisatı kacak akım koruma sistemiyle yapılmısmı ki istanbulun %90 ında yapılmamıstır :)
vs vs emin olun ev yaptırmak fayansla pencereyle parkeyle bitmiyor alt yapı onemli.
ahmet bu dediklerin sanırım 4-5 yıl önce değişmiş ama not aldım bidaha soracam yapılırken bunlar yapılmıs mı diye.
Arabadada evde de elektirk işinden korkarım o yüzden şu kaçak akım koruma v.s. olayına bi baktırayım duruma görede haberleselm.
Kolay gelsin zorlu işler.. Ben kendim ve bir kaç arkadaşımla zevk için kırıp döküp yeniden yaptığımız yerler oldu :) En son Evlerinin çatısının kaplamasını yaptık OSB ler ile.. İşçiliğe vereceğimiz parayla Malzemelerin çoğunu alıyoruz zaten yapı marketlerden.. İnşallah içinize sinen bir işçilik olur tekrardan kolay gelsin..
furkan cok saolasn bi abimiz var o bi fiyat cıkartıyor eğer boyumuzu aşarsa kuzeninle bi görüşürüz :)
Tüm Ev Resterasyon ve dekorasyonunu yapıyoruz. Alçı, Boya, Tuğla Veya bölme duvar, özel tasarım mutfak banyolar yer kaplamaları çatı kaplamaları pımapen veya aleminyum pencereler, cam balkonlar ( renkli cam imkanıda var) , küpeşte korkuluklar ( aleminyum korkuluk demiri ) özel tasarım sineklik, panjur sıstemlerı, elektirik, doğalgaz, su tesisat işleri, kapı montajı, ahşap dolap vıtrın işleri aklınıza ne gelirse herşey mümkün aile olarak 45 yıldır inşaat sektörü içiindeyiz ancak bu şekilde evi ve yapılması gerekenleri görmeden bir fiyat veremem dilersen 0530 693 09 55 numarasından ulaşabilirsin.