User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
98 sonuçtan 96 ile 98 arası

Konu: Ev tadilatıyla, inşaatıyla uğraşan arkadaşlar varmı aramızda

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu şekilde fiyat çıkmaz maalesef. Her şeyde olduğu gibi kapıda, fayanslarda kalebodurlarda, parkede de kalitesine göre çok çeşitli fiyatlar var. Bunların araştırmasını internetten yapabilirsin. Kabaca kafanda malzeme içi harcanacak bütçe belli olmuş olur.

Ama bundan daha önemli nokta işçilik. Ben de 2 sene önce komple evi yaptırdım. Malzeme ne kadar kaliteli olursa olsun işçilik kötü olduğu zaman yapılan işin bir anlamı kalmıyor. Canınız sıkılıyor vs.

Usta seçimine çok dikkat edin. Arkadaşların dediği gibi sakın ola parayı peşin vermeyin. Diğer önemli husus da mutlaka ve mutlaka ustanın başında birisi olsun ve mümkünse hiç ayrılmasın ustanın başından.

Ben evi yaptırdığım zaman ustanın başından ne zaman ayrılsam işler b.ka sarmış, usta kafasına göre takılır vaziyette, can sıkıcı durumlarla karşılaştım. Hala evin içinde ne zaman ustadan kaynaklı beğenmediğim yerleri görsem ustayı saygıyla! anarım

yilmazcatalbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı diyadin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yani ortlama yaklaşık kaç para mal olur 15-20 sene ömrü olacak bir ev tadilatının dikkat etmem gerekenler neler vs telini pm atarsan memnun olurum :d
    ortalama fiyatlar için ürün seçimi yapılması gerekiyor yoksa ucu bucağı yok numaramı pmliyorum whatsapptan yada ararsan yardımcı olurum her şekilde
    Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evin yerine göre yardımcı olabilirim bende. Ortalama fiyat çıkmaz dedikleri gibi bir şeylere karar verilmeden, bitirmiş olduğumuz dairelerden örnek göstererek ürünleri kararlaştırıp fiyat verebilirim istanbul avrupa yakası için

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)