Tosya bu sekildeyse bu bayram insanlara biseyler olmus :D :D Sag salim kazasız belasız bitmiş yolunuz cok sükür
Printable View
Tosya bu sekildeyse bu bayram insanlara biseyler olmus :D :D Sag salim kazasız belasız bitmiş yolunuz cok sükür
bugün sabahtan babami niğde ulukislaya gonderdik sıkıntısız gitmiş. kalabalık ama akıyordu trafik dedi.
3ncu gun bende gidip gelmeyi düşünüyorum ama dönüş düşündürdü şimdi :(
dün gece bayrampaşadan 3:30 cıktık bugun 17:30 da safranboluya gelebıldık ölüm sebebi.
şu konuyu gördükten sonra ankaraya gitmekten vazgeçtim Allah sabır versin yoldaki arkadaşlara..
neredeyse ilk defa ibb trafik bu halde :D
http://i730.photobucket.com/albums/w...ner/adsz-1.jpg
bugun istanbul superdi bomboş heryerde park yeri var vs donmeyin arkadaş geri :D
bide bu yolun donuşu var :D
İstanbul ataşehir tarafına gelmeyi düşünüyorduk 1. günü akşamı bu yoğun trafik sonucu gözümüz korktu güzel ankaramızda kalalım :D
dün aksam belçika dan uçakla 3 saatte geldik karsidan anadolu yakasina 3 saatte geçtik.ne trafikti öyle...
Heryer bombos cadde bile ilginc.yalniz kartal civari sahilde cepte sahinler lastik yakiyodu sanirim baya kalabalik vardi.
bende aksamustu 15.30-16 gibi istanbuldan çıktım, sapancaya geldiğimde saat 19.30 du. ama izmit-sapanca arası boştu hatta 1-2 saat öncesine kadarda sapanca-adapazarı arasıda boştu. sonrası meçhul
arkadaş gümüşhaneye gidiyordu radyo trafikde birisi diyorki şile ağva kandıra izmit yapın buralar boş adama uyup yolu değişiyolar izmite kadar rahat gitmişler sonrasunda boluya kadar olan trafiğe takılmslar.
dönüşde bu güzergahın tersi aklınızda olsun belki işe yarayabilir
bugün istanbuldan anadoluya doğru geçiş izmit vs de boşmuş
Vallahi sansliydim sanirim,
Aksam 18:30 da mehmetcik vakfindan ciktim gebzeden.
Feribota hic bulasmadan korfezi dondum.
Otobanda yer yer tarfige girdik
Dilovasina kadar trafik yoktu, dilovasinda durdu tarfik ama yavas yava akacak sekilde, izmit dogu cikisina kadar yer yer 120 ile yol gitti, yer yer 20-30 ile.
Velhasil kelam, yalovadan bursaya dondum, yemek icin durdugumuzda saat: 21:45 civariydi...
Bursadan sonra sifir trafik zaten.
Su anda aydin otobanindayim, aydina 90km var...
Simdi istanbulda olmak vardi galiba, 3 gundur her gun o kadar insan bosaldi ise, bu istanbulda en az 20milyon insan yasiyor (:
valla istanbul çok rahat hergün kilit olan fix yerler bile açık bugün 1 kere bile dur kalk a kalmadım hatta 50 nin altına ana yollarda düşmedim bile :D
Sabah 6.15 gibi atasehirden bursaya dogru ciktim. Korfezden gidiyorum. Golcuk ve karamurselde isiklar hharicinde durmadim. Su an karammursel cikisinda ilerliyorum
o değilde ; şimdi heryer boş deniliyor ...
metrobüs kalabalık olacak o koyuyor insana :(
istanbul şu an tam gazlamalık
İstanbul süper gidenler gelmesin:)
Dün akşam tekirdağ,malkara,çanakkale yolu kilitti bilginiz olsun beyler
yarım saat sonra bakırkoyden çıkıp pendik tarafına gidicem allah yardımcım olsun :D
İstanbul ozune donmus:D
sadece körü girişleri biraz yoğun abartmayın gençler :D
bayramın 1. günü diyedir bugün olan yoğunluk ki yine heryer boştu normal zamana göre :D miss oldu
Bugün öğlenden sonra Gölcük'e gittim akşam İstanbul'a dönüş yaptım. Yollar bomboştu.
cuma günü istanbula gitmiştim bizim yol bomboştu boş olan tarafı e5e versinler 6 şerit istanbuldan çıkış olsun dedim.şimdi istanbula dönüş yolunda izmit bölümünde öyle yapılacakmış bakalım sonuç ne olacak :)
Tatil dönüşü İstanbullular'a müjde en son haber
herşey iyide sapakları nası yapacaklar:D kargaşa çıkar yine
bayramın ilk günü itibariyle öğle saatlerinde bağdat caddesinden fren kullanmadan geçerek eve gittim yol durumuna katkım olsun :D
ankara yönünü kapayıp 6 şerit saçma olur patlayan patlayana mala bağlar millet... onun yerine kamyonları çıkarmasınlar dönüşte yeterli olur.... bide o anlamsız saçma sapan yol çalışmalarına ara versinler açsınlar kapadıkları şeritleri bozuk dahi olsa yol millet hızını azaltır ama trafik yinede akar....
dün gece değişiklik olsun 1. köprüden döneyim dedim, 3 kere 2. köprü yoluna kaçmak isterken buldum kendimi, alışmışım fsm tabelası gördün mü dalacak gibi oluyorum yola, :D
Sol seritte mal gibi tingir tingir gidenlere ceza yazsalar yeter ne kadar mal insan var trafikde 50 60 la soldan gidiyor adam
kesinlikle katılıyorm akşam silivriye gittim o tarafa gidiş kalabalık adam otobanda 90a bağlamış solda gidiyor.
orta şeritte olan önünde araba yok sola geçiyor sol seritte dahamı az yakıyor bu araclar nedir anlamadım gittti
makas atıncada selektörler bilmemneler inip ders veresim geldi kaç kere...
Saat 16:30 da çağlayan`dan çıktım 16:45te kasımpaşa shell den benzin aldım 18:30 da üsküdar capitol önündeydim çocuklu bir akrabamın aracını aldım o çocuklara bakması gerektiğinden.. 2 araba yola çıktık ya da biz öyle sandık saat 22:00 de otobanda ki burger king`teydik otobanda el frenini çekip yarıkm saat bekledik hendek' i geçince trafik açıldı açıldı dediğim 50 ile gitmeye başladık baktım ileride kaza var araba yabancı gelmiyor benim arabamın ta kendisiydi babam kaza yapmış bariyerlere girmiş sağ taraftan ışık yok hiç birşey yok ters dönmüşler lastik yarık fln tırcı bir arkadaş çok yardımcı oldu lastiğimize kadar değiştirdi su fln verdi sağolsun Allah' tan kendilerine bir şey olmadı.. Saat 02:00 'yi geçiyordu bolu merkez'e vardığımızda.. Rezillik başka bir şey değil.. Dinlenmeden yorulduk tekrar..
az önce silivriden geldim, trafik çok fena kilit oldu olacak durumda ama ortalama 90-100 ile gelebildik...
Çok yoğundu ama..
Bugun öğlen Boğaziçi köprüsünden 200le gectim ahahahah İstanbul hep böyle olsa keşke.