avrupaya gecıs fsm kilitt bugece
giderkende 8 saatte gıttım atasehırden yalovaya 3 saattede atasehıre gectım dur kalk mala bagladıkkk
Printable View
avrupaya gecıs fsm kilitt bugece
giderkende 8 saatte gıttım atasehırden yalovaya 3 saattede atasehıre gectım dur kalk mala bagladıkkk
trabzondan saat 16:30 da ciktim 1.5 saat mola dahil 4:30 da eve geldim. iyiki bir gün erken çıkmışım.
Cookies cok geçmiş olsun .
Bizde Bugun altinoluktan cikicaz yola içimden bi ses bile bile lades olacağımızı söylüyor ama Hadi hayırlısı
1 2 saate kadar sakaryadan istanbula dönüş yapıcazvar yollar suan nasıl yogunluk varmıdır bilgisi olan varmı
İstanbul-ankara Son durumdan bilgisi olan varmi yola cikmadan bilgilenelim
Bunların yapıca işi , adam gibi bilgi yok tabela yok sabahtan beri bağıyorlar kartepe ununçiflik çıkışından başlıyor diye alakası yok kandıra çıkışından giriliyor sadece ek şeride aklınızda olsun öyle ankaradan gelirken öyle boğaz köprüsünden geçer gibi karşı şeride geçmek yok gene mal gibi sıkışık trafikten geldim medyayada inanmayın
cok kılıt olmaz ya mıllet hep yıllık ızınlerle bırlestırdı pazartesıye kadar
Arkadaslar balikesirden ciktik iki saat once Su an karacabey tarafindayiz trafik yogunlasti. yaklasik otuz km hizla akiyor ortalama bilginiz olsun
ters yönü de açmışlar eve yeni geldik bazı yerlerde sıkışmalar vardı onun haricinde akıcıydı da millet ters yöne nerden girdi onu anlamadım :D
adapazarı dönüşünde tünellerde yol biraz tıkanıyor öncesi ve sonrasında sıkıntı yok
Yalovaya girmek uzereyiz su anda burda akici bi trafik var. Feribot ve korfez hakkinda bilgisi olan varmi?
insanların çoğu birleştirdi herhalde tatili,
herkes döneydi iyiydi ya (:
ben yarın gece çıkıyorum yola bakalım
Yollar bombos kopruyu falan kolayca gectim sakaryayi geciyorum yola cikacaklarin bilgisine
ben bir daha yolum düsmedigi takdirde gitmem körfezden degmez o yola.bugün çinarciktan döndüm pendigi kaçirdim topculardan geçtim.akiciydi fazla beklemedim.içeride insaat oldugu için direk gemiye bindiriyorlardi.
Evet beyler,
1-2 saat sonra Aydin'dan yola cikacagim, datçadan buraya geldim simdi, oldukca rahatti yollar ama tabi asil onemli olan balikesirden sonrasi (:
Varmi bugun istanbul yönüne giden bu taraflardan, feedback lazim (:
Yandex olması lazım sende..
an itibariyle baktım, senin güzergah bomboş, gebze ist arası da dahil :)
oh 3 gün superdı kopruler falan ama hafta sonu pert olur
Yandexte renkler o anda yolda bir araba varsa onun hizini gosteriyor.
Soyle soyliyim mesela Ramazan'da sahur vakti Emirgan Sutis'in onunde 100 metrelik bolge kirmizi olurdu, geri kalan yerler yesil :D
TEM'de yesilden asagisi yogun denilebilir sehirlerarasi bolgede, Kavacik-Umraniye arasi icin bos demek sayilir tabi :D
O sekil yani :) Ara yollari sokaklari falan da gosteriyor o an veri geliyorsa oradan, ara sokaklarin ve caddelerin yesil olmasini beklemiyoruz tabi sari olmasi yeterli oluyor.
Benim kullanirken anladigim bu ve hicbir zaman Istanbul'un hicbir yerinde yanilmadi. FSM'de kopru calismasi oldugu zamanlarda (10 agustos) Beykoz Trafik'ten Bagcilar Trafik'e verdigi sure dk'si dk'sina tutmustu :D Yolda basarsan sure de dusuyor falan tabi
Eyvallah Tarik,
Sari ise korkmuyoruz o zaman pek (:
Birazdan aydin izmir otobanina giricem, belki izmirin icinde guzel bir kokorec yerim (:
İzmit yalova tarafindaki arkadaslardan guncel bilgi olursa da degerlendiririm (:
Bugun sivastan istanbula dondum. Yollar boludan sonra biraz kalabalik ama cok sorun yok gidise gore bir saat fazla surdu yol
İzmit otobAni su saniye itibari ile bombos...
oldukca rahat bir sekilde ilerliyorum (:
altinoluktan cikicam bende birazdan, sabah erkenden cikmaya niyetim vardi ama yolculari kaldiramadik :D
Ankara içinde inanılmaz bi trafik var. Hafta içi bu kadar kalabalık değildi.
istanbuldan kaçan tatilciler lütfen geri gelmeyin. :)