basligini trafik olarak yap veya buraya devam ettir seni takip edcem![]()
Saat aksam 19.15 besiktas Fulya'dan yola çıktım. 2 saatte eskihisara vardim. Feribot kuyrugu 2km vardi. Sonra bir arkadas korfezden gittim deyince ciktim siradan korfeze dondum donmez olaydim. Tum otoban duruyordu. Tam 5 saatte yalovaya varabildim. 3. vitese atamadık. Allah'ın belası şerefsizler tüm İzmit boyunca 3 yerde altgecit calışması için yolu daraltmis, tek şerit 1 vites geçtik körfezi. Dangalak herifler bı tanesini yap sonra ötekine başla, kepaze olduk o.cocuklari yüzünden. Yalova'ya geldik bı daha durduk, en son Bursa otobanında yol açıldı. İzmir dikiliye 9 buçuk saatte gelebildim saka gibi. Yolda sol şerit 80 90 gidenlerin selektor atinca yol vermeyenlerin hepsini yoldan atacak gibi sıkıştırdım mal dolu piyasa. 5 saat trafikte kalmışın hala 80le solda 20 araba ard arda gidiyorsun...
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
hacı ersin akşam 10 da çıktı yola gece 01,30 da izmite anca varabilmişti onu geçtim sabah 8 de aradığımda yeniçağada 11 de aradığımda devrekteydisaat 3 gibi cideye inebildi çocuk
bayram boyunca trafik durumunu burdan bildirebilirsiniz isim editlendi![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Tosya bu sekildeyse bu bayram insanlara biseyler olmus![]()
Sag salim kazasız belasız bitmiş yolunuz cok sükür
bugün sabahtan babami niğde ulukislaya gonderdik sıkıntısız gitmiş. kalabalık ama akıyordu trafik dedi.
3ncu gun bende gidip gelmeyi düşünüyorum ama dönüş düşündürdü şimdi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)