Aksam nerdeyiz
Volkswagen Golf 7.5 highline 1.4 tsi dsg Stingray CS 195 volvo penta 4.3 V6 225 hp
dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Abi gelde elini öpem jantları verirsin belki geri.. ahahhaha onları kimseye vermem ataşehir olabilir ömercikte o saate işten çıkar
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
umutckr Nickli Üyeden Alıntı Aksam nerdeyiz Olm yıne mı sen.. aksama gel panpaa Mc'deyzz bayrama ozel program yapıorz
Onurcan Korkmaz Bemaps Chiptunıng
Frid Nickli Üyeden Alıntı ahahhaha onları kimseye vermem ataşehir olabilir ömercikte o saate işten çıkar Omer gelmez bencee ama hayırlısı beaa..
hu huuuu bende gelıyımmı onurcan
dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Omer gelmez bencee ama hayırlısı beaa.. nereye gelmiyor kulağından tutar getirim
Karar ne şimdi
Belirlenen yere bende katılabilirim Cevizli'de oturuyorum.
varmı hareket
ömer le konuştum ataşehir ona uyuyor geliyor
Can sıkıntısı başladı
dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Olm yıne mı sen.. aksama gel panpaa Mc'deyzz bayrama ozel program yapıorz Ok aksam gorusuruz
***** yerdeki mc bende gelirim hatta 2-3 vti daha kac gibi olucak buraya yazarsaniz iyi olur bizde ona gore ayarlariz evi misafiri yolu
Low yardir napak
mmustu Nickli Üyeden Alıntı Low yardir napak nebilem laa sıkıldım acaip,üşeniyom da sen ne diyosun
Aynı durumdayım evde tek basimayim can sıkıntısı fena
merter mc yapak bizdeataşehir büyüdü gözümde şimdi hoş trafikte yok çabucak gidilir
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı merter mc yapak bizdeataşehir büyüdü gözümde şimdi hoş trafikte yok çabucak gidilir Çok doğru bir yatırım
Gökhan CEYLAN
Karar verin Aku
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları