Minik bir ayrıntı, vw t3 galiba o çarpan, kasası full yüklü boş değil yani..
Printable View
audi den soğudum yemine a stunu çok yamuldu daha yüksek hızdaki bir kazada araba sürücüyü yiyecek yani. en sağlam direk volvo,bmw, mercedes de gördüm bu araçla aynı paralara hatta daha fazlasına audi alanlar düşünsün artık :D
Bu amerika menşeili crash test mükemmel oldu.Sen 5 yıldız üzerinden en kötü arabaya 4 yıldız verip Ünlü markaların hepsinede 5 yıldız verirsen Euro ncap, senden bi cacık olmaz.Karşılaştırma yapabileceğin bi değer yok hepsi aynı çünkü.Bu arabaların hepsidemi sağlam? Görüyoruz ne kadar sağlam
Bu ne demek. Şu demek aslında. 2013 model C segmenti araçlar +5.000 ile +10.000 dolar fiyat zammı demek.
Slogan şu.
2013 C-Class. Daha iyi, Daha güvenli. Biz daha iyisini yapana kadar. :d
testlerde en saglam bmw cıkmıs 2 ser kez izledim carpısma anında kokpitin yerinde durdugu hava yastıklarının isini tam yaptıgı tek arac bmw diğerlerinde direksiynlar kokpitler diğer tarafa kayıyor perde hava yastıkları acılmıyor bence guzel bir test firmalar biraz daha calıssın...
50 60 der geçeriz,halbuki hayati önem taşıyormuş yeni fark ettim valla :?
mercedes en iyisiydi izlediğime göre
kafadan değil de kenardan darbe aldıkları için çoğu aracın test mankeni hava yastığını ıskalamış gibi gözüküyor. kafa bir yere çarpmıyor olabilir ama kamçı etkisi dedikleri boyun kırılmalarına neden olay yaşanmış gibi gözüküyor.
çık kıytırık yerden giriyorlar yahu orda hic bisey yokki bitek lastik dısında bos.. ama olmucak seyde degıl tabi. guzel ıyılestırmeler gelır.
birde su kamyonların arkalarına alcak tampon olmayanları trafıge salmasalar cok guzel olcak..