User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
103 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: ilandaki e39u almadan önce görüşleriniz?-izmir-

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Nightfish Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi hatta sana şöyle de bi güzellik yapayım. Ankarada olduğum için gidip de bakamadım ben.
    Kaput ve sağ ön çamurluk değişik onun haricinde değişen ve boya da yok, km de orijinal benim baktırabildiğim kadarıyla. 30.000'e bıraktı direkt, pazarlıkta biraz daha iner bu adam.

BMW / 5 Serisi / 5.20i / 2001 MODEL SAHİBİNDEN E 39 BMW......... sahibinden.com'da - 96659359
    bu araç güzelyalıda tekel bayisi olan (mekanın ismi Buz plakada oradan geliyor) bi abimizin aracı, resimlerden daha diri duruyor diyebilirim.. araca güzel bakarlar, araç sahibiyle araç hakkında konuşmuşluğum olmadı, kaza hakkındada bilgim yok ama bakmakta fayda var, yanlış hatırlamıyorsam araç max. 1 yıl min. 6ay civarı bir süredir onlarda.. genellikle ort. 25 yaşlarında olan bi oğlu kullanıyor..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu araç güzelyalıda tekel bayisi olan (mekanın ismi Buz plakada oradan geliyor) bi abimizin aracı, resimlerden daha diri duruyor diyebilirim.. araca güzel bakarlar, araç sahibiyle araç hakkında konuşmuşluğum olmadı, kaza hakkındada bilgim yok ama bakmakta fayda var, yanlış hatırlamıyorsam araç max. 1 yıl min. 6ay civarı bir süredir onlarda.. genellikle ort. 25 yaşlarında olan bi oğlu kullanıyor..
    Abi yapma bunu bana. İzmir'e bilet aldırma şimdi. Lütfen

LAST_ZZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyazrenklı olan gayet iyi duruyor gerek kasa olsun gerek ıcı olsun...

serkanokan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 haftadır ilanlara bakıyorum, e39 ve e46'da baktığım modeller arasında. 5 parmağın 5 i bir değil tabiki ama kimsenin lafına güven olmuyo. Bezdim artık. İlan numarası vermeyeceğim ama son baktığım araç yine hüsran çıktı. İlk sahibinden 108 binde bi e46 318. Sahibinin anlattığına göre sadece adana-mersin arası otobanda kullanılmış, yine otobanda giderken bariyere sürtmekten yan 3 parçada boya var demişti. Bugün yetkili serviste şaseden sorgulattığımda kaput 2 kere değişmiş,sağ ön çamurluk 2 kere değişmiş, sağ ön kapı iki kere değişmiş,sağ arka kapı 1 kere değişmiş,kapı airbagleri açılmış,podya sacı değişmiş, travers ve karter değişmiş ve bu hasarlar anlaşılacağı üzere farklı farklı tarihlerde olmuş.
    Senin baktığın arabaya ben de baktım ama arka stopların renk farklılığını anlamayacak arkadaş yoktur heralde içimizde. Arka tampon ve bagajın birleştiği çizgide de bir düzensizlik var gibi. Detaylı bir şekilde baktırmadan kesinlikle almayın. Ortada yüzlerce düzenbaz insan varken ikinci el araç almak, satmaktan çok daha zor bir hale geldi ne yazık ki.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUĞRA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmir'e gelmeden bi eşine dostuna yakınına (ksk yakın olsaydım ben ilgilenirdim) aracı baktırt öyle çık gel, hatırlarsan geçtiğimiz günlerde izmir tayfası ankaraya araç almaya gittiler ve sonuç hüsrandı, 10 gündür araba arıyorum, 15 arabaya baktım bazılarına baktırdım hiçbirisi söylenildiği gibi çıkmadı, telefonda ayrı, araç başında ayrı, aracı baktırırken ayrı açıklamalar.. araç sahiplerinden subay, astsubay, avukat dahi vardı, bu devirde araç alırken hiçkimseye güvenilmiyor, izmirde çok sayıda E39 alım satımı yapan var, aracın tescil tarihine bak yeniyse zaten sürprizlere hazırlıklı ol..
    evet o problemleri gördükten sonra dikkat ediyorum,tanıdık yok maalesef telefonda ayrıntılı görüşücem herşeyi yalan değilse sahibi adalet bakanlığı izmir adliyesinde görev yapıyormuş, kaparo vermek gibi bi düşüncem de yok zaten tavsiyelerin için teşekkürederim

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu paraya daha güzel , donanımlı ve temiz e39'lar bulunabilir...
    bakıyorum ama net içinde bence zor, ancak bilindik çevreden tanıdıktan bulunabilir

Alıntı LAST_ZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyazrenklı olan gayet iyi duruyor gerek kasa olsun gerek ıcı olsun...
    resimlerde iyi duruyor ama hüsran olmaz inşallah bakalım kısmetimizde var mı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı serkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 haftadır ilanlara bakıyorum, e39 ve e46'da baktığım modeller arasında. 5 parmağın 5 i bir değil tabiki ama kimsenin lafına güven olmuyo. Bezdim artık. İlan numarası vermeyeceğim ama son baktığım araç yine hüsran çıktı. İlk sahibinden 108 binde bi e46 318. Sahibinin anlattığına göre sadece adana-mersin arası otobanda kullanılmış, yine otobanda giderken bariyere sürtmekten yan 3 parçada boya var demişti. Bugün yetkili serviste şaseden sorgulattığımda kaput 2 kere değişmiş,sağ ön çamurluk 2 kere değişmiş, sağ ön kapı iki kere değişmiş,sağ arka kapı 1 kere değişmiş,kapı airbagleri açılmış,podya sacı değişmiş, travers ve karter değişmiş ve bu hasarlar anlaşılacağı üzere farklı farklı tarihlerde olmuş.
    Senin baktığın arabaya ben de baktım ama arka stopların renk farklılığını anlamayacak arkadaş yoktur heralde içimizde. Arka tampon ve bagajın birleştiği çizgide de bir düzensizlik var gibi. Detaylı bir şekilde baktırmadan kesinlikle almayın. Ortada yüzlerce düzenbaz insan varken ikinci el araç almak, satmaktan çok daha zor bir hale geldi ne yazık ki.
    aynen öyle kimseye güven yok maalesef, bide bmw lerden özellikle anlamayan adam çok güzel kucağa gelebilir, fara stopa o kadar takılmıyorum belki buğu vs olduğundan serviste değiştiriyolar beni çeken yanı gerçekten boyasız olup olmayışı resimlerde döşemesi vs çok iyi duruyor, dikkat edicem bakalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi yapma bunu bana. İzmir'e bilet aldırma şimdi. Lütfen
    düşünüyorsan ciddi ciddi konuş araç sahibi ile, söyledikleri kafana yatarsa gelmeden önce son kez bende bi araştırma yapayım söylediklerinin harici birşey çıkacakmı diye ona göre karar verip gelip alırsın..

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mıllet sınyale stopa değişmiş kesin bı halt vardır dıyor ama unutuyorlar orjınal sınyallerı ve stopları turuncu olduğundan çok cirkin duruyor orjınalıde pek para değil değiştiriyorlar km'si de orjınal olabılır ona bısey dıyemeyecegım ama alıcaksan bornovada ege isminde bmw servisi var baktır oraya adamlar işlerınde çok çok iyi inciğini cinciğini söylesınler sana ben almadan önce öyle yaptım adamlar arabayı bılmelerıne rağmen baktılar sunroofun perdesındekı arızadan motorun % de kaç verımlı olduguna kadar yazan belge verdıler bende gözüm kapalı aldım.
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mıllet sınyale stopa değişmiş kesin bı halt vardır dıyor ama unutuyorlar orjınal sınyallerı ve stopları turuncu olduğundan çok cirkin duruyor orjınalıde pek para değil değiştiriyorlar km'si de orjınal olabılır ona bısey dıyemeyecegım ama alıcaksan bornovada ege isminde bmw servisi var baktır oraya adamlar işlerınde çok çok iyi inciğini cinciğini söylesınler sana ben almadan önce öyle yaptım adamlar arabayı bılmelerıne rağmen baktılar sunroofun perdesındekı arızadan motorun % de kaç verımlı olduguna kadar yazan belge verdıler bende gözüm kapalı aldım.
    bu servisi not aldım araç sahibiyle tekrar görüştüm tek vanosmuş boya yok herşeyini karşılarım dedi, ama çift vanos zevkini yaşamak vardı şimdi

tylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu servisi not aldım araç sahibiyle tekrar görüştüm tek vanosmuş boya yok herşeyini karşılarım dedi, ama çift vanos zevkini yaşamak vardı şimdi
    o zevkı yasayacaksan ötekı ılanada bı bak derim bmw bu 1-2 parca değişmesınle bısey olmaz zaten değişen boya takıntılı ınsanıda anlamıyorum şase si düzgün olsun buyuk kazası olmasın yeter bence ha sen neden o zaman fazla para verdın boyasız aldın dersen tamamen kılometresıne ve temızlıgıne tav olmustum gri bmw de cok güzel gorunuyor onuda pas gecmeyın bence
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu konunun bir üst leveli kaç yaşında milli oldunuz olur ...

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi kere sadece o bakışlardan gri alınır..

gri iyimiş. niyeti olan varsa yanaşsın bence ayrıca 2.2 motor 170 hp

be ayıkk..

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı powERS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kere sadece o bakışlardan gri alınır..

gri iyimiş. niyeti olan varsa yanaşsın bence ayrıca 2.2 motor 170 hp

be ayıkk..
    Yanaştım bile İzmirde yardımcı olacak birini de bulduk. Hayırlısı olacak inşallah.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu alet strokerlı değil miydi ya ? 528 olması lazım şu anda bunun.

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu alet strokerlı değil miydi ya ? 528 olması lazım şu anda bunun.
    Tüv piston capini yada krank a bakamıyor ruhsatta ne yaziyorsa o

iz_sport - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi hatta sana şöyle de bi güzellik yapayım. Ankarada olduğum için gidip de bakamadım ben.
    Kaput ve sağ ön çamurluk değişik onun haricinde değişen ve boya da yok, km de orijinal benim baktırabildiğim kadarıyla. 30.000'e bıraktı direkt, pazarlıkta biraz daha iner bu adam.

BMW / 5 Serisi / 5.20i / 2001 MODEL SAHİBİNDEN E 39 BMW......... sahibinden.com'da - 96659359
    bu aracın sadece ön camurluk hasar görmüştü ciddi anlamda bi hasarı yoktu gördüm daha önce bu aracı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    34 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araç sahibi kaput da değişti dedi. Vallahi bunu da duydum, biraz daha içim rahatladı. Verin coşkuyu ahali

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ızmırın e39 pıyasası ok hızlandı. yalnız cok dıkkatlı bakmak lazım. gecenler bır arkadasımız aldı araba yolda yag lambası yaktı pıstonlardan bırı duzgun yaglama yapmıyor. sattı gectı.

bu arada aracın km sı 140.000 de olması ımkansız dıyenler olmus. ben gecen sene mercedes yetkılı servısten 117.000 km de 98 model E200 aldım. servıs kaydıyla bırlıklte
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    plaka neden kapalı dersiniz
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)