PM olarak da cevaplamıştım, araç benim eski aracım, ben 2. sahibiydim, benden sonra alan arkadaşdan da şimdi satan kişiye geçmiş sanırım. Fakat ben satarken 100 bine yakım bir km deydi tam hatırlamıyorum, ben satmadan önce 100k bakımı olarak triger setini değiştirmiştim, uzun zaman değişmesine gerek yok. Aynı şekilde baskı balatasını da değiştirmiştim, onun da bitmemiş olabileceğini düşünüyorum, fakat parça fiyatları yüksektir bilginiz olsun, triger setine servis 1000 küsür lira demişti, ve ellerinde yoktu, sanayide kayışçılarda muadilini çok aradım ama bulamadım, trigeri en son bir Alman websitesinden almıştım. Baskı balatasına da servis saçmasapan bir fiyat(1000 tl gibi) istemişti, sanayideki parçacılarda da bulamamıştım, onu da toptan birisi getirmişti, internetten satıyordu ondan almıştım. Eski sahiplerinden öğrenecekleriniz sınırlıdır, mesela ben satalı 1,5 sene oldu neredeyse, iyi bir ustaya/servise gösterip eksilerini ve masraflarını bilerek almanız daha doğru olacaktır.
Araç olarak da CZT sınıfına göre az yakan, gidişi tatminkar, yol tutuşu zayıf (coilover olması büyük bir + olur) bir araçtır. Hevesli zamanlarıma geldiğindenmidir nedir bilemiyorum eski 206 gti'ım daha eğlenceliymiş gibi hissetmiştim aracı ilk aldığımda. Ama mitsubishi olması, parça sıkıntısı ve pahalılığı, 2. elde yaşattığı sorunları göz ardı etmemek gerekir.
(Ben satarken bakımları yeni yapılmıştı aracın hiç masrafı yoktu, coilover vs vardı, boyasızdı, buna rağmen böyle bir aracı satana kadar 2,5 ay geçmişti ki üzerindeki parçalara göre sattığım rakam uygundu)
Umarım yardımcı olabilmişimdir. Dediğim gibi bana veya bir önceki sahibine sormak yerine düzgün bir ustaya/servise gösterin.
Bendeki halinin fotoğraflarını linkte görebilirsiniz :
http://www.techturkey.com/forum/otom...-colt-czt.html