Aynen öncesi-sonrası en güzel anlama yolu yapılanları.
Gelirsen bekleriz bence keyifli bir deneme olaiblir.
Printable View
tamam ozaman kesin gelmeye çalışıcam biri bana özelden tel number yazsın özellikle kat iptali ve yazılımdan sonra tekrar deneyebiliceğim istanbulda oturan arkadaşlar olursa benim çok yararıma olur
Merak ediyorum durum nasi olcak :)
m3 falan çağırıyosanız helal olsun ben o kadar giden rocco görmedim ilki gelemiyorum :)
rocco 2.0 tfsi mı yav boşuna gelmeyelim zır stok halimizle :)
Gergin roccoya gergin EMG gelirdi ama pistonum geldgi icin motor actim :D forgetlemek istiyodum ve tum parcalar geldi haftaya kismetse cikiyorum ama rodaj falan uzun is benim denedgim sitede birkac arac var onlar baz alinabilir :D kadir abi yazmis benimle denemeni ama malesef denk gelemedik yoksa seve seve denerdik:D
Rocco vs M3...
E iyi olmus... E30 falan heralde??
Gerci M3 var M3 var,vanosu tarih olmus,egzantrik sezici evde kalmis,smg si osmanli zamanini yaad ediyorsa gelsin tabi ;)
Tsi cikti,ortalik karisti arkadas ;)
M3 u esprisine yazdim gecenlerde bi muabbet vardi ya ondan dolayi :)) yoksa ne haddime ;)
yaw birak m3 u falan. sen ilk once sag salim kazasiz belasiz gel bize yeter. deneme olmasada cay kahve ates suyu iceriz.
Kelalper
önce r56 verelim bence :) hayırlısıyla gelde, gece cıkarız.. darlandım bende iyi olur
Saolun arkadaşlar. AKşam ***** yer 12 civarları son durum bu şekildedir.
Artık gece görüşürüz. İşteyim çıkınca direk yola çıkıcam.
bi fırsat olsa benim ankara kösüğü fn2'yi de istanbula götüresim var ama, sen bi dolan gel bakalım murat :)
pek gelen yokmu yoksa yazmıyolarmı gelicek olanlar
ben esentepeden gecerim buyuk ihtimal ***** yere gitmeden ***** yerdeki arkadaslarla bi goruselim.
Arkadaslar gelınce muylaka arayın sızden hbr beklıyorum 0532 7813065 cahıt
Rooco harıc s2k rs dolu 106 vts fhe typer polo gtı mcs gelırler ıse cok sevınırım vıdeolu vıdeoyosuz fark etmez