Ben geldim sanirim erken oldu ama olsun :)
Printable View
Ben geldim sanirim erken oldu ama olsun :)
murat otele yerlesıyordu konuştum cahıt in teli verdim ara sanırım
Ankara arkadsla tanıstık sohbet ettık ama aracında basınc kesme sorunu oldu.. Yrn halletcek ınsallah gtmeden tekrar bır denerız sorun duzledıgınde..
Geldik ama bisey olmadi heralde. Dagildik saga sola bizde sikildik geri donduk anlamadim bisey. Tt ci onur arkadasi kaybettik ona uzuldum;))
herkes dağıldı kimse birbirini beklemedi. kelalper ve mavi roccoyla denedik biz.
neler oldu beyler gece durumlar ne sarı rocco nun sıkıntısı vardı sanırım devam etdi:)
Su an maslaga geciyorum bakicaz probleme. Arizam yaniyor basinc yok. :(
Ba s2000 ile denemedin mi cahit ?
simdi bu aksam deneme olacakmi avrupa yakasinda olacaksan denemeye buradada arac cok olur buradan anadoluya pek gecen olmaz
avrupada olursa tekirdağa doğru uyar bana geç saatte...
bizim arabalar aşağıdaydı. Yukarı bi çıktık kimse yok. Dedik heralde millet denemeye çıktı TEM e bizde oraya döndük. O nedenle görüşemedik. TT ile dene bence zevkli olur. Bende sıkıntı var tam basınç bastırmıyorum. Stock a çok yakın yazılım ile çıktım. Zaten deneme için çıkmamıştım araba komple tesisatına kadar takılıydı. TEM e bi çıktık 206 RC ile rocco deniyodu. Hadi onları izliim dedim. Sonra bizden rahatsız oldular yok oldular. Sonra UGC Rocco ile Red Sun İnanç denedi. Güzel gidiyolar ikiside. İnanç biraz öne çıkıo. Ama Rocco yu ben beğendim. Şişme sorunu yok. Maşallahı var. İnanç ın araba dönerken şişmeye başladı rocco ile kafa burun gitmeye başladılar. Downpipe ve intercooler şart İnanç ın RS e.
Aksam geldik ama bos donduk :) rocco ariza yapmis bende yine cahit ve ygz ile deneye deneye eve dondum...
Sorunu cozduk gibi. gece bisey olursa haber edin. Cahit sende numaram var arayabilirsin.
yahu gece çıkıyoruz dendi ben önde çıktım dönüşte bekledim 3 araba sola diğerleri sağa teme çıktı napıcamı bilemedim sağdan teme çıktım bende megane rs lerle birlikte sonra gişelerde mavi scirocco ve 206 rc de geldi diğerleri gelmedi biz temdeydik zaten :) biraz karmaşa oldu tanıştığım herkes çok efendi ve düzgün insanlardı ben çok mutlu oldum zaten aracım tamamen stok olduğundan bi iddiam yoktu onların denemelerini izledim arkalarından bastım genelde :) megane rs ler baya hızlı maşallah egzoz sesleride muhteşemdi mavi rocconunda maşallahı var sonra benim hatun arayınca bidaha kapatmamaya yemin etmiş gibi konvoyu bırakmak zorunda kaldım döndüm :) katları iptal edip yazılımı yapınca arkadaşları bidaha rahatsız edicem güzel bi deneme yapar sonrada biyerde bişeyler yer içer muhabbet ederiz