Bu kadar hassassan , nasıl emin olamıyorsun. bir m v10 'la gallardo v10'u arasında dağlar kadar ses farkı var. Keza ferrari de öyle.. Gece nöbet tut her gece var ise![]()
Bu kadar hassassan , nasıl emin olamıyorsun. bir m v10 'la gallardo v10'u arasında dağlar kadar ses farkı var. Keza ferrari de öyle.. Gece nöbet tut her gece var ise![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
kırmızı f340 , 06 U 1994 , araç sahibinin adı utku , ankaragücünde futbolcu.
daha ne yazıyım ?
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
sorun yok ortada
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
arkadaşlar adam motor sesi hastası ve konu açmış. aynı rahatsızlık bende de var. hatta aynen dediği gibi, gallardo'yu durdurup sahibiyle muhabbet edecek kadar sorunluyum. olabilir yani, arkadaşın merakını mazur görün bence.
biz borusan'a postacı kıyafetiyle girip hakir görülmüş insanız.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
lazım değil arkadaşım
Öküz 40 yaşına da gelse öküzdür, zekanın mantığın derecesi yaş ilerledikçe artmıyor
bazı araçların eksozları farklı sesler çıkarır
şahinse ben olabilirim ama çatara patara geziyoruz biz akçakent ,hacısabancı ve ugurmumcu etrafında ama 6 sılındır eksık![]()
konuyu başından beri okuyorum eeee sonuç ne bende merak ettim şahinmi lambomu ferrarimi yoksa civic mi nedir kesinleşmedimi halen
Gazlayan kesinlikle V10, akşamları o güzel sesi dinliyorum hepTam net sesi duyamadığım için kesin konuşamıyorum ama Viper değil. R8 de değil bence. Gallardo ya da m5-6 diye tahmin ediyorum. Biraz yırtık bir sesi var Bmw olabilir.
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
vallaa emmoğlu, üç dört sene oluyo. x6 daha yeni çıkmıştı. bmw bayiisinde beyaz bi tanesini vitrine koymuşlar, içim kaynadı. o günkü posta dağıtımını da bitirmiştim ve eve dönerken bakmak için içeri daldım. üstümdeki kıyafetten ötürü de adam alıcı olmadığımı anlayıp ilgiyi kesti, masasına döndü. ulan bi çay bari söyle, herşey satın almak mı? gene de içine oturdum, bagajını açtım, kaputunu kaldırdım, işçilik malzeme kontrolü vs... vay arkadaş dedim.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)