arac bizim kardeşim ..arac lamborgini gallardo lp579-4 beyaz renk...kırmızı ferrari sendemi...34 utk plakalı..
arac bizim kardeşim ..arac lamborgini gallardo lp579-4 beyaz renk...kırmızı ferrari sendemi...34 utk plakalı..
markası önemli değil keşke burda da sağlam makineler olsada gazlasa
2 sene önce 64 dairelik sitede performans ekzos olan tek araba bendeydi bende satınca ses duyamaz oldum
2 ay önce bir tane grand cherokee v8 siteden bir komşuya misafir olarak gelmiş ben motor sesini duymamla kendimi sitenin bahçesinde buldum hastalık oldumu oluyor arkadaş kimse seni tutamıyor evdede misafir vardı millet ne oldu diye peşimden gelmiş tabi ben herşeyin farkına adam arabayı stop edince vardım herif dönüp yavaş yavaş biyerlere gidye heralde bende peşinden gidecektim
şimdi merak ettim bu gazlayan araba ne diye
abicim gayet haklısın ama batıkent son senelerde epey gelişti , atlantis buna iyi bi etken.
zaten 3 tarafı sanayiyle çevrili , sanayici adamlar yavaş yavaş batıkent tarafına doğru geliyolar..
gallardo , f430 , gtr35 vs vs daha çok var
zamanında gc8 gördüğümüz zaman dibimiz düşerdi şimdi sti lar kol geziyor takmıyoruz![]()
ya bu taşak geçmemize kızan tepki gösteren arkadaşlar bişi soracam SİZE NE amk bu elemanın neci olduğunu daha önce neler yazıp çizdiğini biliyomusunuz ? bak konunun başındada azıcık bahsettik hemen bi sosyal mesaj havaları falan ayrıca bu konu sizce düzgün bi konu mu ? garip garip konuşup sivrilmeyin yaa
Simdi mesutevlerden gecti![]()
Adam instagram king ya.. Kanka sosyal medyayı çok kullanıyosun![]()
işte bu![]()
bulundumu sonunda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)