"bornozumu bulamıyorum, yardımcı olur musun?"
Printable View
"bornozumu bulamıyorum, yardımcı olur musun?"
.......................Bugünden geçerli yeni ayarlama ile Ankara ve İzmir'de OPET, PO ve Shell bayilerinde 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,19 YTL'den 3,27 YTL'ye yükseldi.
İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı, söz konusu dağıtım firmalarının bayilerinde 3,20 YTL'den 3,28 YTL'ye çıktı.
Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle, şirketler ve ürün çeşitlerine göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor...................................
aaa seyi unuttum, kız arkadas: kimle konusuyordun?
Foruma üye olurlarsa görürsünüz :D
Bu konu süper yuw. Bitmez, biiitmeeezzz...:D
"rahat ol"
milletin kendini subwoofer zannedıp sankı bagırınca aynı sesı cıkartabıleceklerıne ınanıp guum gummm dye taklıt yapmaları::::::))) abı ordan bi jbl sesı ver::
abi kesinlikle katılıyorum, kitliyolar sol şeridi, 120 yine iyi, 100 90 da yawaş yawaş, bide aynadan bakıyolar pis pis... en güzel taktik bu durumda bahsi geçen şahsın onune makas yoluyla geçip, frene kontrollüce basmak.. ben yawaş gitceğim zaman, yolun seyrini bozmiyim diye kendimi paralıyorum, millet duyarsız araba kullanıyo, bende makas atarım tabi... bize malzeme çıkıyo işte
bu arada söylenince aklıma geldide, en sevmediğim ses kesinlikle arabadan gelen bilinmeyen tıkırtılar...:)
babamın yeter artık demesi çocukların abi kaça basıyo demesi :)::P
soğuksun benimle ilgilenmiyorsun heyecan mı bitti? :@
bas abi stock motora 1.3 hiçbisey yapmaz... no comment
2.vites bunlarda hastalık zaten... :S
he bide çok yakar bunlar yaaaavvvv
aynada kendini gosterip selektor yapmana ragmen cekilmiyorsa;
1.biraz yawaslayarak mesafe bırakıp sonra tam gaz ustune gitmek
2.sagından gecerken hafif kırarak yaklasmak
3.sagından gecerken cesitli el ifadeleri kullanmak:):)
bu aralar en cok duymayı sewmediklerim ise;
abi onun montajı cok kolay ya ewde takıwerirsin,yapıwerirsin nolcak?
bu lastikleri sokaktanmı bulduk dumduz gitsen nolcak sanki?
:D
bu gunlerde sag on amörtisörden anlayamadıgımız bir ses geliyor...o insanı deli ediyo...:mad:
'' olum yarın okul var erken kalkıcaksın hadi yat '' :D
"benzine yine zam geldi" :ofk: :mad: :ofk:
her sınav zamanı babamın nasılsın demeden önce ders çalışmayacakmsın demesi...