işten geldiğimde babamın nasıl geçti gününden önce bugün ders çalıştın mı demesi :S nefret ötesinde bişi ya. :/
Printable View
işten geldiğimde babamın nasıl geçti gününden önce bugün ders çalıştın mı demesi :S nefret ötesinde bişi ya. :/
duymaktan deıl gormekten en rahatsız oldugum sey ısıklarda dururken bi dallama karakterin sanki ben bilmiyormusum gibi 2 seritli ısıkta kenardan koseden 3 uncu serit yapıp one gecmeye calısması en son bitanesine sinirden carptım kapıdan zor tuttular adamada carpıcaktım ....
bu arada aklınızda olsun altınızdakı araba umursamadıgınız bı arabaysa dayayın tamponu trafık gelsın serıdı ıhlal ettıgınden dolayı sucluda o ın dov odet on numara ....
kırmızı ısık bu 3 araba gerıde olsan ne farkedıo ... Hepsı aynı deıl ama ozellıkle taksıcıler delı oluyorum delıııı ....
görkem kalk okula geç kalıon servis kaççak :D
-Abi s13 mü alim s14 mü ?
-Aslında S14a istiyorumda düz vitesi yok beaa.
-Abi S14a alsak otomatik,düze çevirebilirmiyiz ?
-NVCS sesi
-Polis sireni
-Sabah çalan telefonn sesi
bu soruları benim de sorasım vardı aslında bir bilen olarak sana
ama sormasak daha hayırlı olcak anlaşılan :D
Hahah yok sorun abi ben muhabbet olsun diye yazdım.Bekledim bide bakalım ilk kim alınacak diye :D
Ama sabah erken saatte telefon etmeyin , o zaman sinir oluyorum cidden. =)
hersabah ziril ziril çalan alarm ve 5dakika sonra yeniden çalan alarm :)
her evden çıkışımda annemin yavaş git dikkatli git demesi,gece yarısı çıkarken bu saatte çıkılırmı ne işin var demesi.
okulda kabul olmayan projelere devamlı bulunan abidik gubidik bahaneler.
gecenin sazanı ben oluyom o zaman puahhahaha :D:D
sabah erken saatte telefon etmeyi bırak pireler savaşı oluo bende euheuhe
motor kulağı kopmuş şanzımanda biraz nane olmuş onuda değiştir :ofk:
gokan kalk oglum arabaya yine hırsız girmiş :ofk:
babuşşş naber!!!!!
bu muhabbetlere artık babamda eşlik ediyor ikisiyle beraber biryerlere gitmemeye çalışıyorumAlıntı:
Annem Nickli Üyeden Alıntı
Bırakında arabayı ben tek başıma kullanıyım :Deli: