Temiz servis bakimli bulmak zor gibi bu kriterler olunca az km de eklenince fiyatlar kalin oluyor
Temiz servis bakimli bulmak zor gibi bu kriterler olunca az km de eklenince fiyatlar kalin oluyor
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true
Bilgisi olan var mı acaba? Biraz para harcatacak gibi duruyor ama ona hazırız
.
sadece 15bin hasar kaydıbel altı temizlik boyası... sırf bu ikisi bile vaz geçme sebebi... kimse M makinaya 'temizlik boyası' yaptırmaz hasar olmadan...
Bende takip ediyorum bundan önceki sahibi 55 bine düşmüştü smg hafif vuruyor diyede ilan da belirtmişti başkada bir şey bilmiyorum
2 hafta once aramistim hic bir sorunu yok demisti![]()
SMG pompası en son 8 bin TL civarıydı, şuan ne kadar bilmiyorum,
ancak şunu söyleyebilirim ki, aşırı derecede yıpratılmış ve bakım maliyetleri ciddi paralar olan bir aracın,
ciddi temizlikte, iyi kondisyonda, bakımlı, yıpratılmamış olanı arasında 30 bin lira olması çok değil bence
Not : sorduğun araç için yazmadım, çünkü aracı tanımıyorum, genel olarak E46 M3 içindir yorumum
Aşırı derecede yıpratılmış bir araç tabi istemiyorum. Temizini aldığımda da elden geçireceğim şeyler olacak yağ pompası vs. Smg pompası ile ilgili, düze çevirme fikri de var ondan pompa sıkıntı açarsa şanzıman getirebilirim almanyadan(düze nasıl çevrilir bilmiyorum bu arada, sadece seçenek olarak). Ufak tefek şeyler çıkarabilir, biblo gibi m3 aramıyorum sonuçta şasesi yürüyeni düzgün olsun boya vs olabilir 10 yaşın üzerindeki araç, motor kondisyonu yerinde olsun yeter. M3 sonuçta, hep bir para isteyecek benden erkek evlat gibi. Neyse kafam daha çok karıştı![]()
.
seni çok iyi anlıyorum, M3 sevdanı da... zamanında bir e46 M3 buldum, kaportada eziği ve ayrıca boyası vardı... manueldi, dedim sıkıntı yok, ben bunu sıfır gibi yaparım... arkadaşımın servisine soktum ekspertiz için, sadece sensör arızaları 3-4bin tl, diff ötüyor 6-7bin tl, ön takım (tamamen M dir bilenler bilir) 4bin tl... sorsan 'ön takımı yaptırdım, bi kaç sensör değiştirdim haa bi de diff sıkıntılıydı onu yaptım' bunun bile sadece malzeme toplamı 15bin tl daha işçilik yok... SMG pompası+işçiliğine 8-9 bin tl den aşağı istemiyorlar... bak daha bobindi, balata-diskti, bakımıydı onları konuşmuyoruz, motoru sağlam sorunsuz temiz bir M3 ün keyifle binilmesi için gerekenler bunlar, araya bir de motor arızası çıkarsa zaten aman aman!!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)