User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
109 sonuçtan 96 ile 109 arası

Konu: E46 m3 sorgulama

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz servis bakimli bulmak zor gibi bu kriterler olunca az km de eklenince fiyatlar kalin oluyor

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true

Bilgisi olan var mı acaba? Biraz para harcatacak gibi duruyor ama ona hazırız
    .

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...eferences=true

Bilgisi olan var mı acaba? Biraz para harcatacak gibi duruyor ama ona hazırız
    kozmetik olarak canlıda diri duruyor ama buz dağının diğer yüzü nasıl bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankaraya gelip de boş dönmek istemiyorum şimdi.
    .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sadece 15bin hasar kaydı bel altı temizlik boyası... sırf bu ikisi bile vaz geçme sebebi... kimse M makinaya 'temizlik boyası' yaptırmaz hasar olmadan...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi birşeyler var o tamam, ancak olmayanı da 100e yakın paralar. Aralarında 40lira fark var
    .

STİG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende takip ediyorum bundan önceki sahibi 55 bine düşmüştü smg hafif vuruyor diyede ilan da belirtmişti başkada bir şey bilmiyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 hafta once aramistim hic bir sorunu yok demisti

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    60 bin olan sel hasarli die duymustum sanki
    Team PAŞAOĞLU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cem.B Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    60 bin olan sel hasarli die duymustum sanki
    Doğru daha önce sel hasarlı olduğu söylenmişti..

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi birşeyler var o tamam, ancak olmayanı da 100e yakın paralar. Aralarında 40lira fark var
    SMG pompası en son 8 bin TL civarıydı, şuan ne kadar bilmiyorum,
    ancak şunu söyleyebilirim ki, aşırı derecede yıpratılmış ve bakım maliyetleri ciddi paralar olan bir aracın,
    ciddi temizlikte, iyi kondisyonda, bakımlı, yıpratılmamış olanı arasında 30 bin lira olması çok değil bence

Not : sorduğun araç için yazmadım, çünkü aracı tanımıyorum, genel olarak E46 M3 içindir yorumum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SMG pompası en son 8 bin TL civarıydı, şuan ne kadar bilmiyorum,
    ancak şunu söyleyebilirim ki, aşırı derecede yıpratılmış ve bakım maliyetleri ciddi paralar olan bir aracın,
    ciddi temizlikte, iyi kondisyonda, bakımlı, yıpratılmamış olanı arasında 30 bin lira olması çok değil bence

Not : sorduğun araç için yazmadım, çünkü aracı tanımıyorum, genel olarak E46 M3 içindir yorumum
    Aşırı derecede yıpratılmış bir araç tabi istemiyorum. Temizini aldığımda da elden geçireceğim şeyler olacak yağ pompası vs. Smg pompası ile ilgili, düze çevirme fikri de var ondan pompa sıkıntı açarsa şanzıman getirebilirim almanyadan(düze nasıl çevrilir bilmiyorum bu arada, sadece seçenek olarak). Ufak tefek şeyler çıkarabilir, biblo gibi m3 aramıyorum sonuçta şasesi yürüyeni düzgün olsun boya vs olabilir 10 yaşın üzerindeki araç, motor kondisyonu yerinde olsun yeter. M3 sonuçta, hep bir para isteyecek benden erkek evlat gibi. Neyse kafam daha çok karıştı
    .

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aşırı derecede yıpratılmış bir araç tabi istemiyorum. Temizini aldığımda da elden geçireceğim şeyler olacak yağ pompası vs. Smg pompası ile ilgili, düze çevirme fikri de var ondan pompa sıkıntı açarsa şanzıman getirebilirim almanyadan(düze nasıl çevrilir bilmiyorum bu arada, sadece seçenek olarak). Ufak tefek şeyler çıkarabilir, biblo gibi m3 aramıyorum sonuçta şasesi yürüyeni düzgün olsun boya vs olabilir 10 yaşın üzerindeki araç, motor kondisyonu yerinde olsun yeter. M3 sonuçta, hep bir para isteyecek benden erkek evlat gibi. Neyse kafam daha çok karıştı
    seni çok iyi anlıyorum, M3 sevdanı da... zamanında bir e46 M3 buldum, kaportada eziği ve ayrıca boyası vardı... manueldi, dedim sıkıntı yok, ben bunu sıfır gibi yaparım... arkadaşımın servisine soktum ekspertiz için, sadece sensör arızaları 3-4bin tl, diff ötüyor 6-7bin tl, ön takım (tamamen M dir bilenler bilir) 4bin tl... sorsan 'ön takımı yaptırdım, bi kaç sensör değiştirdim haa bi de diff sıkıntılıydı onu yaptım' bunun bile sadece malzeme toplamı 15bin tl daha işçilik yok... SMG pompası+işçiliğine 8-9 bin tl den aşağı istemiyorlar... bak daha bobindi, balata-diskti, bakımıydı onları konuşmuyoruz, motoru sağlam sorunsuz temiz bir M3 ün keyifle binilmesi için gerekenler bunlar, araya bir de motor arızası çıkarsa zaten aman aman!!!
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    seni çok iyi anlıyorum, M3 sevdanı da... zamanında bir e46 M3 buldum, kaportada eziği ve ayrıca boyası vardı... manueldi, dedim sıkıntı yok, ben bunu sıfır gibi yaparım... arkadaşımın servisine soktum ekspertiz için, sadece sensör arızaları 3-4bin tl, diff ötüyor 6-7bin tl, ön takım (tamamen M dir bilenler bilir) 4bin tl... sorsan 'ön takımı yaptırdım, bi kaç sensör değiştirdim haa bi de diff sıkıntılıydı onu yaptım' bunun bile sadece malzeme toplamı 15bin tl daha işçilik yok... SMG pompası+işçiliğine 8-9 bin tl den aşağı istemiyorlar... bak daha bobindi, balata-diskti, bakımıydı onları konuşmuyoruz, motoru sağlam sorunsuz temiz bir M3 ün keyifle binilmesi için gerekenler bunlar, araya bir de motor arızası çıkarsa zaten aman aman!!!
    +1 hiçbir arabanın temiz diye garantisi yok. kafaya koyduysan almak istiyosan düze çevir smg le uğraşma derim. bende çok istemiştim e46 m3 ama nasip e39 m5 miş

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)