nice senelere mutlu yıllaar
1881 - 193∞
doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu huzurlu sağlıklı kazasız belasız cezasız gazlamalı günlere inşallah
otto985 Nickli Üyeden Alıntı Abi doğum günün kutlu olsun Nice mutlu senelere inşallah. Kop gel Batuş, sen rahat gazla diye caddeye asfalt attılar... Bağdat değil Batuş caddesi yapacaklar adınıda Sağolasın. Berkan Nickli Üyeden Alıntı nice senelere mutlu yıllaar Sağolasın, çok teşekkür ederim Fırtına_siR Nickli Üyeden Alıntı doğum günün kutlu olsun abi nice mutlu huzurlu sağlıklı kazasız belasız cezasız gazlamalı günlere inşallah Güzel temennilerin için teşekkür ederim. Sağolasın
nice mutlu senelere şafoo
herkez nice dedi niye bana takıldın gece gece sorun yaptım bak şimdi mavişi çizerim
taytay Nickli Üyeden Alıntı herkez nice dedi niye bana takıldın gece gece sorun yaptım bak şimdi mavişi çizerim İzmir'e yollim çekiciyle rahat çizesin
Mutlu yıllar abi =))
Nice senelere
nice yaşlara Şafak , Doğum günün kutlu olsun
63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım
atarktan Nickli Üyeden Alıntı Mutlu yıllar abi =)) Teşekkür ederim emre_ Nickli Üyeden Alıntı Nice senelere Sağol o.güngör Nickli Üyeden Alıntı nice yaşlara Şafak , Doğum günün kutlu olsun Çok teşekkür ederim, sağolasın
Nice mutlu senelere Şafo
dogum gununuz kutlu olsun nıce mutlu yaslara...
Nice mutlu yıllara
ER Lojistik www.erlojistik.com www.instagram.com/erlojistik/
kurtbil Nickli Üyeden Alıntı Nice mutlu senelere Şafo İşte kuzu kuzu Tarkan specli kardeşim... Sağolasın 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı dogum gununuz kutlu olsun nıce mutlu yaslara... Teşekkür ederim Met Nickli Üyeden Alıntı Nice mutlu yıllara Teşekkür ederim
if in doubt, flat out. instagram: utkuuzunoglu
muhahahha son resim çok iyi yaw cuk oturdu
nice senelere
nice yaşlara
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları