audidedemi airbagler emniyet kemeriyle çalışıyo, yada niye patlamamış?
yok abi ben kemersiz çarpıştım, açıldı... bence kafadan almadığı için ilk darbeyi açılmamış... direk sağ kapıdan girmiş... oyle durumlarda açılmıyo, daha fazla zarar vermesin diye...
It's not the size of the dog in the fight, but the size of the fight in the dog..
yok böle birşey yaaa insanın içi kararıyor valla benim kararda araba o haldeyse şöför ne halde valla bilmiyorum
audi bu hala geliyorsa hele a4 demek bizim şahinlerle girilse halimiz duman
tedbiri elden bırakmamak lazım
arkadasLar porsche bile 50 km den sonra ben sana garanti vermiyorum diyorbu bilindik bişeydir kendinizde araştırabilirsiniz bunu..ama benim anlamadığım o araba o kdrcık yolda o hıza nasıl çıkıyor en basitinden type-r hadi 1-2 derken 90 100 bu araba nasl yapıcak onu ? araç 2 ye ayrılıyo ama ağaçLArın kabuğu sökülmüş sadece ? biraz tuhaf geldi..
Allah korusun araç iyi marka olmasına rağmen böyle olmuşsa çok kötü.bu arada hava yastıkları açılmamış resimlerde gerçi araç parçalanmış açılsada bisonuç değişmez ama.
agaçtan kabuklar sökerek yapışır sonra gelen aks (adac) ekipleri arabayı keserek içindekileri çıkarır böylece araba daha da parçalanırbi senaryo.
Çarpmak isteyeceğiniz en son şey ağaç olsun. İnanılmaz sağlam ve darbe yansıtması çok yüksektir. Köprü ayağına çarpın ağaca çarpmayın gibi bişi.100 km ile kafadan Toyota avensis ağaca vuruluyor. Ağaç yıkılmıyo toyotanın torpidoya kadar ikiye bölünüyo.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)