astra bayılıyorsa yandıkbizim baba bindimi hiç bieye cıkmaz o araba
![]()
Mito'ların fiyatlarını bilmiyorum ama iyi bir alternatif olabilir
Düşünürseniz bugün gazetede Astra Sedan ilanı gördüm. Enjoy Plus donanım seçeneği ile 37.9xx gibi bir fiyat yazıyordu anahtar teslim. 40ın üzerine çıkmayı düşünüyorsanız da 43e comfortline, 45e pulse donanım seviyesinde Golf6 alabilirsiniz, tabi ellerinde araç kaldıysa. 43gibi bir fiyata da yeni i30 vardı. Civic falan da bakabilirsiniz 45 civarına. Polo, Fiesta gibi araçlardan daha konforlu olacakları kesin.
Civic'i almadan 2-3 hafta önce Astra Classic HB'e bakmıştık, hoşumuza da gitmişti, test sürüşü falan yaptık daha sonra istediğimiz renk olmadığı için vazgeçtik, sonrasında Civic'i aldık, 7aydır oldukça memnunuz. En azından o ağır kapıyı kapatmak için güç sarfetmiyorum veya bozuk zeminli yollarda karnım ağrımıyor. Astra oldukça sert bir araç. Civic'i de listeye ekleyin derim.
yeni citröen c4 öneririm.
03 FIAT PALIO SPORTING 1.6 16V | 98 HONDA CIVIC VTEC VTI HB
14 SEAT LEON FR 1.4 TSI | 15 VW CC 1.4 TSI DSG
17 VW PASSAT B8 1.4 TSI| 18 SEAT LEON FR 1.4ECOTSI DSG
13 VW POLO GTI 1.4 TSI DSG
yeni kasa c3 hdi'lere de bakabilirsiniz. iç aksamı zenith camla da birleşince bence poloya göre daha keyifli ve dikkat çekici...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
tabiki golf 1.4 tsi
Kia Ceed'e mutlaka binin derim. İ30 la karşılaştırın. Listeye dahil olabilecek bir araba.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)