kanki eski kasa clio 4 kapı hb ler güzeldir ya 1.4 ü de güçlü gaz takmana bile gerek kalmaz.1.6 da 110 bg 16v![]()
kanki eski kasa clio 4 kapı hb ler güzeldir ya 1.4 ü de güçlü gaz takmana bile gerek kalmaz.1.6 da 110 bg 16v![]()
2000 model 1.6 8v hb 4 kapı clio'm var otomatik. araçların en büyük avatajı hafif olmaları ben sana manuel olmak koşulu ile clio II tavsiye ederim yaa 1.4 16v motor olursa daha iyi yada tam bilmiyorum ama varsa 1.6 16v olanı varsa al araç baya seri araç. mesela benim aracım otomatik 90 hp 8v olduğu halde telefonda programla lpgde 0-100 13.95 saniye ölçtüm fotosunu paylaşıyım istersen. birde manueli 1.4 16v 100 hp olanını düşün.düşünmeden bulursan al bitane
![]()
bu aracı bilen varmı 15 liralara güzel bi alternatif olabilir
donanımlı sevdiğim bi arac.
sorunu derdi tasası varmıdır kullanan varmı 206
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97617212/detay
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
110luk adanada var bitane aslında bide onu incelemek lazm arkadas linkini vermıs bana yakın diye sordum bunu ama hp farklılıgından haberim yoktu
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Tamamen bi öngörüdür ama bence RXT 1.4 98hp clio lar hem donanım hem gorunus acısından 206 lardan daha iyi duruyor. optik far sisler falan hele sunroof varsa zaten.
Ömer bence değerlendirmeye Clioyu degıl 206 yı alclıo 1. secenegın olsun.
su konuya bununla bırlıkte 3 defa RXT dedım. bı bak la hatrım ıcın :P
Dahada RXT demem...
ya da
ilgini çekiyorsa klimalı abs li airbagli 1.6 hl mk1 palio lara bak. hemde 12 lere filan var güzelleri.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
palio olmazda clio aklımda zaten kuzen için arastırırken cok bakmıstık sunroflu mercekli rxt veya rg suan için baskın duruyor![]()
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
corsa b veya corsa c de düşünebilirsin. 15liraya ikisi de alınabilinir. ikiside 1.4 16v. sen durmazsın bi mantzel yaparsın ekonomin de hızın da olur. bknz: kudu corsa
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Clio mk2 olmucaksa bence hiç girme,hem kafadan hemde iç mekan çok eski duruyor ama mk2 çok güzel.
O fiyat aralığında clio mk2,206,corsa mantıklı,donanımlarda tatminkar
edit:mk2'nin de makyajlısından bahsediyorum
![]()
mazda 323 practica şiddetle tavsiye ederim temizi kesinlikle üzmez bide üzerine bütçeniz kalır rahat rahat bakımıydı osuydu busuydu tamamlar temiz temiz binersiniz
kalite olarak ek kasa civiclerin altında kesinlikle kalmaz gayette tatminkarlardır
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
o paralara bence istediğin kriterlerde alacağın en mantıklı araba 1.4 HDI C3 olur ömer abi, kaç aydır biniyorum, çok memnunum. fiyat-kullanım açısından çok mantıklı bi araba tavsiye ederim
1.1 hiper alsana olm çok güzelmiş onlar
ben olsam corsa c bakardım ki öyle yapıyorum
rg güzel alternatif 110luk olsun ama
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
206 temizse sorunsuzdur tavsiye ederim clioya gore daha iyi rg lerde dinanimli baya hemde 110 lugunu bulursan tadindan yenmez. 90ligida az gitsede sorunsuzdur o motordan 306 da da 206 da da kullandim ve hala kullaniyorum.
opel iş arkımda var nedense bana cazip gelmiyo ayrıca donanımları cok zayıf
clio alırsam zaten mk2 sunrooflu ve mercekli farlı olucak bende bi hastalık var aldıgım sınıfın en fulunu istiyorum hep
iç tasarımdan kaybediyo o hiç düşünmedim
mazdaları biliyorum ama kendilerini honda sanmaya baslamıslar civic bitti practica basladı fiyatlar ucmus göz attım içime sinen denk gelmedi temizlerde otm vites
ama sunrooflu klimalı manuel temiz bulursam alırım degerinin biraz üstünüde veririm içime sinsin yeterki
oda cok yumurta gibi efe elle tutulur yanı yok aslında dizelleri cok güçlü ve az yakıo soner abide vardı bi tane o hosuma gidiyodu
c3 yerine c2 daha güzel alternatif olabilir
ya düşündümde cok para onlar bide içime sinen bulamadım difüzorlu tamponlu istiyorum sahibinden de bi tane var beyaz 24 istiyo 19 olsa alırdım (dizel)
suan 206rg bayagı taktım tasarımı donanımı motoru gayet iyi
içinde tıkırtı sorunu vaarmıs galiba ama komple söküp yalıtım yapılıcagı için o cok problem değil
ayrıca aftermarket parcası bol olmasıda ayrı bi avantaj
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
ömer uzun zamandır bende takıpteyım o fıyat aralıgında aracların acıkcası benım gonlum getz ten yana hep duyduklarım ozellıkle 1,3 gls lerın benzınde bıle cok az yaktıgı kendımde kullanma fırsatım oldu gayet tatmınkar bir araba tabi normal kullanım ıcın gorus acısı v.s. tabi bunlar benım ebatlarımla alakalıda olabilirkı getz kullanan arkadaslarda yorum yaparlar herhalde bende 4-5 ay sonra almayı dusunuyorum
Ancak Mücadele varsa zafer vardır!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)