ula anahtar üstünde diyince; ben de bu sabah kalktım işe gidicem gsx ile bi baktım anahtar yok hass... dedim yedeği attım cebe aşağı bi indim anahtar motorun üstünde duruyoilişen olmamış
![]()
ula anahtar üstünde diyince; ben de bu sabah kalktım işe gidicem gsx ile bi baktım anahtar yok hass... dedim yedeği attım cebe aşağı bi indim anahtar motorun üstünde duruyoilişen olmamış
![]()
subi & suzi
ilk fotodakı jaguarı gorunce aklıma nfs oyunu geldı 2 mı 3 mu neydı orda vardı ne oynardık ya..
gtr la nsx de yıkıldım resmen.![]()
DR. OWL
bu dünyada bunları bırakanlar var kötüsün be felek![]()
Coğrafya kaderdir
O araçların bazıları terk edilmiş olabilir ama genel olarak hepsi toz fırtınası sonrası fotosu çekilmiş araçlar bence... terk edilmiş araçlar kafadan belli zaten lastiklerine kadar pörtlemiş oluyorlar...![]()
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
paran çok olunca böle yapıosun demekki![]()
abi ankarada kocatepenin otoparkına cekiyordum 5 saatte aynısı oluyorducoğunu sahibi cekmiştir bence
![]()
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Sorunlu kisilikler toplulugu...
Ulan açız lan R34 GT-R'a,icim acidi![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Dubai'den selamlar.
Hangisini aliyim fakirler ? Yardima ihtiyacim var suan
Edit: la bunlarin anahtari uzerindeymis.suan f40 in icinden yaziyorum
arayıp dip fiyat isteyelim![]()
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
adam 1 hafta sonra fark etmistir yaa benim bir enzom vardı nerde diyesonrada amaan kim arıyıp ugrasıcak simdi en iyisi bir tane daha alıyım
![]()
bunların terkedilmiş değil kum fırtınasından bu hale geldiğini okumustum bi yerde temiz bırakıyosun bi fırtına hepsi böyle terkedilmiş havasında![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)