Sırf şu aracın renginden dolayı almak istiyorum valla
Skoda Favorit 135 L 1991 Model 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 92816196
Sırf şu aracın renginden dolayı almak istiyorum valla
Skoda Favorit 135 L 1991 Model 4.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Yeşil renk - 92816196
senin için görustum haber saldım. tek kapı bir araç var suan 4 lira istiyorlar, ön takım komple yenilenmiş durumda ama motorda üfleme var. bişeyler düştüğünde haber edecek bana bilgine
@VioLee
Ki ben; ihaneti alkışlayamam, hain'i asla sevemem.
sari lada bundan 3 4 sene önceydi sanırsam ralli aracıydı.
yanlışımda olabilir ama plaka tanıdık geldi.
içinde rollcage 2 koltuk başka hiçbirşey yoktu.
o zaman 1500 tl'idiçok cevriliriz diye almamıştık o zamanlar uzun boylu genç bir çoçugundu
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Burda bizim ustada iş için kullandıgı var 1000 tl ye almıstıaraba taş gibi günlük kaç kere araba çekio her işi yapıyor tık yok
aynı şekilde çiftlik sahibi bi abimizde de var kontagı bile yok
düğme ile çalışıyor çok hızlı ve dağ taş tarla heryere gidiyor. Buda okuldan bı arkadasımın aracıydı kendısı boyatıp içini dışını toplayıp satmıştı
![]()
senin ustanın arabanın net bi fotosu yokmu cok diri duruyor![]()
#KGdetanirlar
ben daha farklı bir öneride bulunayım
bence 2006 model clioya sıralı lpg taktırsan hem bayağı tasarruf sağlarsın, hem de konforlu yolculuk yaparsın. tahmini 1500 civarına mal olur sana. ben olsam 4000 lira ladaya vereceğime öyle yaparım. hem 2500 civarı para cebime kalır, hem de kafam rahat olur.
lada güzel araba tabiki, ben de ayağımı yerden kessin yeter mantığıyla düşünmüyor değilimşahin-doğana 8000 vereceğime bunu alırım daha iyi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)