bi de a3 ve s3 değerlendirmesi yapıştıralım, bilgilendirici olur
ukku'nun blog sayfası: Audi S3... "Aşk kaç beden giyer?"
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
Fotoğrafa bakarak otomobil üzeridne yorum yapmak çok yanlış tabi...
Ama sarı araçta kırmızı metalimsi paspaslar sürücünün araç üzerindeki hakimiyeti hakkında baya bilgi veriyor gibi. Bu gibi şeylere dikkat etmek lazım... Boşa zaman harcamamak için...
Geçenlerde arakadaş bir araç için sahibini arıyor netten bulmuş aracı...
Değişen var mı?
-Var işte bişiler...
Dedim arama birdaha ak... almassın olur biter... Araba mı yok?
Bindiği arabadan ne olur böyle adamın?
yardımlarınız ve bilgiler için ne kadar teşekkür etsem azdır, yarın bu aracı bi aryp konusucam.
Boxer in side
zamanında masrafsız arabamı 18 e verıcektım kımse yanaşmadı şimdi herkez arıyo almayanlardan allah razı olsun arabamın kıymetını geç anladım![]()
Ankara'daki araç güzel bence kaçırma derim.
biraz daha kurcala dahada keyifli hale gelcek sabırlı bi şekilde devam kardeşim ...
o değilde bi karar ver bayrampaşalımısın mesut ö mü![]()
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
Valla ben bi tane temiz a3 biliyorum satıp değiştirmesinide istiyorumaykut106nın elinden al arabasını
![]()
Samsundaki s3 de ciddi temiz bir araç km'si ve orjinalliği ile tek sanırımama baya istiyordu araca 38 felandı sanırım
üçü beşi bilmem emmoğlu. param olsun, temiz 1.8t bulursam hayatta kaçırmam. öyle bi araçtır bu audi.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Audi A3 1.8 T Ambition 2000 Model 26.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 62615074
bu aracta bizde eskı sahıbı sıteden bı abımız, arac fazlalıgından satılıktr.gecmısını arastırabılırısnız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)