Semih dostum adama tıkla adamın özelliklerine bi bak.. Neler var elinde vs vs. Kendi özelliklerini zaten biliyorsundur. Ona göre kıyasalama yaparsın saldırırsın.. Ben bi keklik bulsam fena yolacağımda :)
Printable View
Gkox : JGUZQE listeye eklerseniz sevinirim :)
şimdi listedeki herkesi eklemeye baslıyorum
yorum atmayı bi beceremedim ya :D
ya soyle sımdı fazla almak su ıse yarıyor sanırım dıyelım aynı ayardasın adamla kımın aynı malzemelerden cok varsa o kazanıyor ..a sılahından ıkınızdede varsa herseyınız aynı ıse hangısının fazla a sılahı varsa o kazanır ..
1ZZDEV benide ekleyebilisinüz
http://i1106.photobucket.com/albums/...1-19-52-13.png
8 m parada kasamda var :)
cumhur abi ekliyorum..
Ahahhaa birine saldırdım tek seferde 2M aldım :D
Attim msj geri sana
mob:KUAEHG alperkmen
bizim mob dakiler bana saldırmasa daha iyi olacak :)
Ben yabancılara saldırıyorum kaza kursunu olmasın diye. :D
Benim 2 m lik falan bi keklik bulmam gerek :D
Şu bakim olayi nasil oluyor?
kaç lwl oldunuz? ben 10 oldum amca ara ara gidiyorum twitter falan anca fırsat oluyor bide eneji hemen dolmuyo.
Ben 14 oldum 15'e doğru gidiyorum :D
Benide ekleyin zincire :). 9g1zrj
şu an mob umda 22 kişi var totalde :D
Level 16 oldum ben :)
buyrun benimde simdi yükledim mobum : Q2M18P
......................
bende kurdum kadyr=5WUC5G
Çok iyiymiş oyun yaa benimde mob kodum 2HQQ6B :)
BQB5T7 kod::
yaa offf en müptela olduğum oyun gene sardırdınız beni ya askerde android versiyonunu oynuyordum grafikleri ve ismi farklıydı.
neyse sardırdınız bir kere :D
benim 10 jetonum durduk yere kayboldu? hiç bir yere harcamadım bugün sabah bir baktım yok.
kendi ligimde 3 cü olmuşum ya la :hahaha:
BCXM6J
Ben saldirinca mobumda olan kisilerinde cani azaliyomu acaba.gavurlara saldiralim hep :D
mob sayısının tam olarak nasıl işe yaradığını açıklayacak biri varmı? net bir bilgi şeklinde ama öledir böyledir diye değil.
mesela saldırıyorum adamın lvl benden yüksek ve mob sayısıda yüksek ama yeniyorum?
şu 1-2-3-4m veren elemanların nicklerini burda paylasırmısınız lutfen :D
yada sizin aletleriniz azdır leveliniz azdır ancak mob unuz kuvvetlidir .. bir ihtimal :)
SSS diye bir bölüm var çok güzel açıklamış orada dostum. Bi okumalısın :)
Bu arada dün bir brezilyalı buldum. Cephanem falan full herife 1 saldırdım 3.9M düştü adamdan.. Bi daha dedim adam ağır yaralıymış bi daha çıkmadı ortaya.. Isimle saldırma olayı olsa harika olacak..
sss bölümünü okudum ama orada yazan pek açık değil hesaplaması yok ve eğerki o doğruysa bu resme bakalım nasıl kaybetmişim?
http://img826.imageshack.us/img826/9524/69152554.jpg
seviyemiz aynı 18 lvl.
karakter özelliğim saldırı ağırlıklı
özellikler en son olandan ve ben daha çok mob a sahibim ve daha çok kart kullanıyorum yinede nasıl olduğunu anlamadım?
Bir daha saldır aynı elemana bazen banada oluyor. Tekrar saldırdığımda yeniyorum.