Nickim zero mob kod: DE963J ekleyin cete buyuyor galiba ekleyince degilmi
Printable View
Nickim zero mob kod: DE963J ekleyin cete buyuyor galiba ekleyince degilmi
Herkesi eklemen gerek ekledikçe büyüyor çete. Şuan bende 35 kişi var :D Sende eklersen 36
Beyler yeni gelenler listeden eklesin.. Benim 26 su an eklemeyenler var galiba
Palito die bı elemandan 4 seferde 40m aldm bilginize
bende oyundayım, yeni yazabildim.
sector42 = 6KDXFC
bende eklemeye başlıyorum, listedekileri
arkadaşlar kazara önceleri bir kaç kişiye dalmışım. kusura bakmayın
Bende şimdi inidiyorum geliyoruma....
T5r62h Dirk eklerseniz sewinirim başladım 4 tane ekledim sıkıldım :D
u6zdmq benimkide :D
anasayfada liste güncellemıştir...
dut2qu kullanici kodum
http://img255.imageshack.us/img255/6436/shot000002.jpg
Beyler oyunu çözdüm sanırım. Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.
Bu silah ve savaşları kazanma olayı şöyle oluyor. Mesela mob sayınız 25 olsun. Savaş sırasında 25 mobunuzun her biri bir silah bir özellik birde araba alıyor. Ve o listenin en iyilerini alıyor. O yüzden mesela sadece en güçlü özelliği alsanız 25 taneden sonra aldıklarınız hiçbir işe yaramaz. Önemli olan mob sayınız. O yüzden alabileceğiniz kadar güçlü 25 adet silah 25 adet özellik 25 adet araba almanız gerekli. 26. cılar hiçbir işe yaramaz. Farklı farklı almanıza gerek yok. Hatta işinize yaramayanları saklamanıza gerek bile yok. Görevlerde kullanacaksanız dursun. Tabi bu sayılar 25 moblu olan biri için geçerli.
Para düşme olayınıda ben kendime şöyle bir taktik geliştirdim. Önce rakipler kısmındaki herkese bir kere saldırıyorum. Yüksek para düşmezse sürekli rakiplere tıklıyorum. Listede genelde aynı isimler oluyor. Farklı bir isim geldiğinde direk ona saldırıyorum. Genelde ondan yüksek para düşüyor. Ama dediğim gibi ben böyle düşündüm yanlış olma ihtimali yüksek. Bide ligimdekilere sürekli saldırıyorum. Nekadar yüksek levelli birine saldırırsam para düşme ihtimali o kadar yüksek oluyor. O yüzden ben yüksek levelli düşük moblu kişileri tercih ediyorum.
Benim mob kodum: n9j3n1 hepinize iyi oyunlar.
bende bugun 12 level oldum gece başlamıtım FAcebookta böyle bi oyun vardı mantık aynı mantık
kesinliikle yazdıkların başından sonuna kadar doğru.. Özel mesajla iletişim bilgilerini yazarsan dostum soracağım birkaç soru var.Alıntı:
Beyler oyunu çözdüm sanırım. Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.
Bu silah ve savaşları kazanma olayı şöyle oluyor. Mesela mob sayınız 25 olsun. Savaş sırasında 25 mobunuzun her biri bir silah bir özellik birde araba alıyor. Ve o listenin en iyilerini alıyor. O yüzden mesela sadece en güçlü özelliği alsanız 25 taneden sonra aldıklarınız hiçbir işe yaramaz. Önemli olan mob sayınız. O yüzden alabileceğiniz kadar güçlü 25 adet silah 25 adet özellik 25 adet araba almanız gerekli. 26. cılar hiçbir işe yaramaz. Farklı farklı almanıza gerek yok. Hatta işinize yaramayanları saklamanıza gerek bile yok. Görevlerde kullanacaksanız dursun. Tabi bu sayılar 25 moblu olan biri için geçerli.
Para düşme olayınıda ben kendime şöyle bir taktik geliştirdim. Önce rakipler kısmındaki herkese bir kere saldırıyorum. Yüksek para düşmezse sürekli rakiplere tıklıyorum. Listede genelde aynı isimler oluyor. Farklı bir isim geldiğinde direk ona saldırıyorum. Genelde ondan yüksek para düşüyor. Ama dediğim gibi ben böyle düşündüm yanlış olma ihtimali yüksek. Bide ligimdekilere sürekli saldırıyorum. Nekadar yüksek levelli birine saldırırsam para düşme ihtimali o kadar yüksek oluyor. O yüzden ben yüksek levelli düşük moblu kişileri tercih ediyorum.
Benim mob kodum: n9j3n1 hepinize iyi oyunlar.
dirk saldirip saldirip durma :-D
Big Mac diye bi tane adam var totalde 8 m kaldırdım adamda baya parası var galiba yumulun bakam seviye 13 adam :D
benim saldıracağım adam listesi giç değitişmiyor Hep metin bilen diye biri war bu kesin bizden biri :D
harbi saldircam paso bizim tech listede :D keiichim diye bi amerikali var 12m kusr yurttum adamdan yakalarsanz affetmeyin
265 level insanlar var oyuna başlamadan bırakasım geldi :D
ben birine saldirdim o asmislardan birine acayip garip aletleri var :-D
2. sıradak elemanlar aramda 60m fark vardı adam smdi bana 15m fark aymış kimi köstüyse arkadaş ya gitti 10 jeton alamıcaz galba :D
Valla o heyecanla bi daha tıkladım canı bitmis saklanıyomus yada benmki bitmisti unuttum gitti:D
o sırada biri 5m yuruttu onunkini unutmadım ana sayfada yazıyor geri alcam hepsini:p:)
Önümde 65 indi seviyede birisi vardı onu geçtim :) 13 saat falan daha sürerse bu durum ki sürer. Büyük ödül benim :D
aynen bende birinci sıradayım arada 40 milyon fark war ben 8 saat uyuyup 3 saat kassam 1.yim fakat level atlamak yerine adamı geliştimek daha mantıklı dün bu saatte başladım şuan 25 levl oldu artık karakter kasıcam :D
Enerji olayini hizlandirmanin bi kolayi varmidir?
30 35k fark attm zictim agzina :D
beyler noldu hani mob duk hani kardeştik :D herkes tek demiş birisi mob içinde saldırı oluyor ? sıkıntı nedir gardaşlar ? :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.n...57048008_n.jpg
sanırım ben garantiledim :D bakalım bakalım
Gelismel icin bizi ezip gecti dalana dalin dirk'e hucum :D
nereye dalıyosun adam 24 olmus esek yuku para var bılmemne sıze hayırlı ısler. kalleşlik yaptınız :)
bende kendi ligimde birinciyim en son ikimciyle aramda 60m vardı bakalım eve gidince nolcak :D
lefty benim bu arada :D
bana dalanları kaydedip sürekli ona dalıyorum :D 30 kişi var mop da tanıyamıyorum kimseyi :(( özellikle felan yapmıyorum herkese sürekli sawaş içindeyim :D
Gkox :D 21 hasar vermişsin ben savunma yapmıyorum :D paramı gayrimenkul olarak değerlendirdim :D paralar bankada cekim isterseniz para ihtiyacı olana
Sende bana dalmissin ama kazanamamissin :d
valla bende özellik full hem savunma hem saldırı en iyilerinden var bi ton haraca bağladığım yerde var birde bankada 400m kadar paracık var :D