Araç onlara ait değilmiş. Bi tanıdıkları bırakmıs durumunu bilmiyorlarmıs. Turbosundan falan anlamam bi tanıdıgın varsa o gelsin baksın kas yaparken göz cıkarmayalım dedi.
Araç onlara ait değilmiş. Bi tanıdıkları bırakmıs durumunu bilmiyorlarmıs. Turbosundan falan anlamam bi tanıdıgın varsa o gelsin baksın kas yaparken göz cıkarmayalım dedi.
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
alayım kendıme barı:P
www.honda-tech.com
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Sen konuşma pis provakatör(terminatör gibi iyi birşey değil sevinme hemen) bana hain planlar kur sonra nerdesin
Sorma kanka şu uyku derdine bir çare bulamadım gene 5de kalktım bugün
Tuğral çık evladım rüya aleminden, 2 aydır oynamıyorum şimdi girsem gene yalan ederim seni "şifreyi kıs kankaaa" diye ağlarsın
Şaka bir yana ben galericiden araba almaya karşıyım, istisnai örnekler dışında pek verimli olmuyor galeriden araç almak, umarım bu da istisnai bir durumdur... Aykut(i_could) ve Gökhan(Venom_35) ilgilenirse daha memnun olurum çünkü bu hem büyük bir sorumluluk hem de okulumun son dönemi ve çok sıkışık bir durumdayım...
Büyük bir sorumluluk derken ben o kadar bilgili değilim aşırı beslemeli araçlar konusunda, çıkar bir turlarım birşeyler anlarım tabiki ama ne s13 200sx gidişinden anlarım ne de turbolarda dikkat edilmesi gereken püff noktaları... Ben beğenirim iyimiş hoşmuş derim sen alırsın öbürgün turbosu patlar o sorumluluğun altına giremem... Hele ki LPG var araçta...
Boya-kaporta işi de bence ustasız olmaz bir ustayla gidip bakmak gerekiyor ama boya kaza olsa bile yürüyen, şase ve motor sağlamsa kaza-boya önemli değil...
Arkadaşlar bir gitsinler baksınlar, olmadı ben de haftaya BELKİ o tarafa bir gidicem eğer gidersem gitmişken de bakmaya çalışırım![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Kardesim ben baktım araca simdi yanından geliyorum.Arac fotograflarda goruldugu gibi temiz degil,hatta tamamen boyaya ihtiyacı var.Daha onceden kalma boya ve macundan kalan catlaklar var ve sag kapıda 10 cm2 civarında bi boya kalkmış durumda cıplak metal gozukuyor.Farlar civarında da boya ve kaportalık işlemleri var kısacası aracın komple boyanması ve biraz toplanması gerekiyor.Arac motor olarak da benim icin soru işareti oyleki akusu bile bitik durumdaydı takviye ile calıstırdık,kısa bi test sürüsünde ise bende tıkanıklık hissi gibi bi his ve sanki gitmek istiyormusda biseylerin yolunda olmadıgına dair his uyndırdı.onun haricinde soyleyebilecegim negatif sey olarak aracın anahtarı kırık ve gogusluk catlak.Gelelim positif kısmına yaptıgım kısa test sürüsünde aracın sasesinden veya yolda durusundan simdiye kadar buyuk bir kaza gecirmedigini anladım.İç aksamın tamamı yerli yerinde ve koltukları saglam ayrıca girilen cukur vb seylerde aracın icinde sacma sapan sesler yok...
Sans ki arkadasımın fotograf makinesi yanındaydı herseyi fotografladık ve test sürüsünü video ya kaydettik.Fotograf makinesinden alır almaz buraya eklerim.
Fiyat konusunda ise adamın agzından olursa 11.500-11.000 gibi bi sey cıktı.Bana sorarsan bilgi para ve sabır gerektiren ancak ondan sonra keyifle binilecek bi arac olabilir...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
istersen gide rrbakarım
www.egeturbo.com
Turbo asker
yaa ben bu aracı biliom yaa abi bişi soliimi bu arabaya uzal allaha yakın ol bu araç sanayide haftalarca hurdalarına rasında yattı bu aracı siteden izmirden 200 sxi olan anılın arkı abi bece uzak dur şekil şema düzgün ama yürüyen motor 0 aracın turbosundan deli gibi yağ geliordu
www.egeturbo.com
Turbo asker
vay be bu arabayı bugün bende düşünmüştüm fiyatı uygun ve düzgün duruyo demiştim alınabilir demiştim ama fena haldeymiş
su başlıgı bi deişsek iyi olur ..hoşuma gitmedı
www.honda-tech.com
acılmıor fotolar :S
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
dun bende o galeriye baska bir amaçla gittim gitmişken o aracada bir goz gezdirdim
bana cok sorunlu geldi artık kuytu bir köşede hayatının sonunu bekler gibi bir hali vardı
Bu fotograf galeri...
Bu da ben ve galerinin sahibi...
her neresinden bakarsanız bakın otomobil güzeldir...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)