eyvallah kemal.parfüm, çiçek, t-shirt, dolma kalem, cep telefonu falan türü klasikleri sevmiyorum hediye olarak.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Fazla uğraşma fazla düşünceli olma o kız senden hayatta ayrılmazbi çiçek al git. ama dünyaları alırsan gün gelir soğudum der gider (tecrübe konusuo )
![]()
beyaz yada normal altından yana yatık 8 ( sonsuzluk ) anlamını taşıyo kolye ... maliyetine sen karar ver 50 liraya da var 500 liraya dageçen ben aldım güzel bi seçenek düşün istersen
![]()
SM PERFORMANCE
aklıma gelenlerden bazıları, seçin beğenin:
habersizce çektiğim fotoğrafını kartpostal gibi bastırdıktan sonra çerçevelettirip hediye etmiştim, yine şaşırmıştı.
bi seferinde iki tane yavru davşan aldım, gene şaşırmıştı. en çok onları sevmişti.
nişanlıyken de 100 kontör aldım, bütün hediyelerimden daha fazla şaşırmıştı ona.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
boşuna çabalıyorsun sonu olmayan bir yoldasınvakti zamanı gelince açarsan konuya ben napmışım dersin ..
bu kadar çabalamahevesini de kırmak istemiyorum
emmoğlu bi de çocuklara ayı hediye ederler ya kocaman. iyi birşeymiş gibi. ayıyla büyüyen çocuktan ne hayır gelecek? ayıyı ne yapsın lan yavrucak?![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Buraya da göz atabilirsin.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...r-ne-alim.html
evet fazla para bayılmaya gerek yok bence de. evliyken dahi aslında ne gerek var çok pahalı hediyelere diyorum. değer verdiğimizi gösterelim maksat. biraz görgüsüzlük olacak ama mesela ben diecast alırken cooper aldım, 180 liraydı. e30 m3'e 300 lira dedi almadım.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)