otto satan arkadaşlardan alıp kullanabilirsiniz. Ben hks kullanıyorum hem ses olarak rahatsız etmiyor hem performans olarak gayet iyi![]()
otto satan arkadaşlardan alıp kullanabilirsiniz. Ben hks kullanıyorum hem ses olarak rahatsız etmiyor hem performans olarak gayet iyi![]()
Honda Civic İes, Nissan 200sx s14, Honda Civic eg6 si, Citroen c2 VTS
ss replıka var elımde sıfırr .. ıstedıgınız sekılde![]()
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
daha dün oem son susturucuya düz boru çektirdim.zırıldaması gayet hoş.çok seste aramıyormuşsunuz sizede öneriririm.polisle falan uğraşmayın boşuna
Çok kararsız kaldım .Orta susturucuyu iptal ettıgımızde herhangi bir araca zararı yok dımı ?
pm attım...
Butcede sıkıntı yok.Araç çok dikkat ceksınde ıstemıyorum.Arkadaslar otto,remus falan gosterdı onları takarsam çok ses cıkartır araç zaten 1.4 polo yürümez aşırı bağırırsa dalga geçerler bizle..Orta susturucuyu iptal ediyim yeterli olucak gibi geliyor.
acaba hangi çevirmede aracım bağlanacak, acaba polisten nasıl kaçarım vs vs uğraşmaktansa orta ve katı iptal et kesmezse düz boru çek son susturucun orjinal kalsın polislerle uğraşmak çok can sıkıcı aracın bağlanır vs araçtan soğursun derim tabi yine de karar senin...
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG-Golf7 1.6TDI
Önerileriniz yardımlarınız için teşekkür ederim.Orta ve kat iptaline karar verdim bakalım nasıl olcak .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)