aynen araç o ersin fakat. videoda birşey belli olmuyor. imola red tarzı bir renk belki hatta birebir o renktir. bi canlı görmeni tavsiye ederim. önceki işimdeyken routum o bölgede oldugu zaman sırf doblolar için servisin önünden geçmeye çalışırdım![]()
aynen araç o ersin fakat. videoda birşey belli olmuyor. imola red tarzı bir renk belki hatta birebir o renktir. bi canlı görmeni tavsiye ederim. önceki işimdeyken routum o bölgede oldugu zaman sırf doblolar için servisin önünden geçmeye çalışırdım![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
imolaya verdim oyumu daha canlı duruyor
imola örneğindeki s13 herkesi kalpten vurdu anlaşılanbende imola diyorum ama milano da kafa kurcalamıyor değil.
Ferrarinin kırmızısı bi başka özeldir ama ferrarinin üstünde.. seçenek 4 yakışacaktır aracınıza..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
sen begendıgın renk kodlarını ogren bırgun umranıyede sanayıde bulusur mıx olarak hazırlanan snn getırıcegın kodların ıcıne hangı renkler gırıcegını gosterırım ona gore daha net karar verırsın.
mısal ferrarinin kırmızlarının ıcınde bırınde sarı var bırınde turuncu var gri bile var.hangı renkte ne tarz renkler baskın oldugunu bılgısayardan gormek daha yardımcı oluyor.gormek ısterım dersen bana bı pm atıp uygun zamanda bulusabılırz.
imola red![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
imola çok canlıymış yaa..ben de mi boyatsam siyahdan bıkdım valla..
milano honda nın kendi kırmızı rengimi yani orjinaldeki?
ben imola red diyorum sizin aracınıza en iyi o gideriçini siyah yapmanız sıradan olur bence krem rengi daha asil..
nacizane görüşümdür
![]()
Hayallerine İnan, İnananlar hep kazandı...
91' 3.20i Schwarz BMW E36 ///M @Eskişehir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)