hayırlı olsun bol kazançlar keşke uzak olmasaydı bana bende gelirdim![]()
sagolun tesekkurler ...
Bu arada dun yapilan bi anlasma ile weider ve allstars urunlerinide artik Evolution Fitness Centerdan temin etmeniz mumkun![]()
er ist ein deutscher
Hayırlı olsun Güzel ve Sık olmul Bol müşteriler![]()
hayırlı olsun bol kazançlar
güzel yer
Instagram: http://instagram.com/ers10weys91#
yaklasik 2 saat sonra salonda antremandayim gelen varsa beklerim![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
+1 dizaynı çok hoş şık olmuş.Firma ismide en çok bu foruma hitab eden türden bi spor merkezi olduğunun kanıtıdır heraldeBelki m2 yetersizliğinden bilemiyorum ama sanki biraz küçük olmuş banama öyle geldi bilmiyorum ama kapıdan girer girmez koşu bandlarının olması vs vs..
Herkese tekrar tekrar tesekkure ederim .
Tesis metraji ve icerigi olarak bilgi vermem gerekli sanirim
Oncelikle tesisimiz 450 m2 civari 2 kattan olusmaktadir.
Alt katta Bay bayan soyunma odalari , soyunma odalarinda saunalar ,dinlenme odalari ,elektronik sifreli dolaplar ,solarium ve satis ofisi
Gene altkatta Studio pilates , step aerobic , abdominal , zumba ve oryantel dersleri verilmektedir.
Ust katta kosu bantlari , elektronik sayacli agirlik istasyonlari , sertbest kagirlik bolumu ve kardio cihazlari
Kapi girislerimiz guvenlik sebebi ile elizi okuma sistemi ile denetlenmektedir.Ayni zamanda kafeteryamizda ve icerideki aliveris yapabileceginiz yerlerde kesinlikle nakit para gecmemektedir.el izimize yukledigimiz kredileri kullaniyoruz bi nevi akbil gibi dusunebiliriz vs vs vs ... simdilik tesisimiz hakkinda aklima gelenler bunlar.Bizi yerimizde ziyaret ederek hakkimizda daha cok bilgi sahibi olabilirsiniz ....
Evolution Fitness Center
0216 315 0 444
Fetih mah. Unaydin sok. no:11
Atasehir / ist
er ist ein deutscher
başkan hayırlı olsun bi ara e30 m3 evolution alırsam gelirim![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Hayırlı kazançlar.
Mekan çok ama çok güzel Maşallah.
Benim burda gittiğim spor salona bunun yanında harabe![]()
Merdo'm Seni Unutmayacağız...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)