User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
83 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Formula1 Pistimiz Kiralık!

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pıstın yerı tartısılır ama Istanbul yakınında olması dogru. Istanbulda oldugu halde dolduramadık,Antalyada nasıl doldurucaktık? Ayrıca havaalanı dıbınde,ulasım sıkıntılı ama alternatıf yolların cogalması,metronun gelmesıyle bır nebze rahatladı. Bu tıp pıstlerın sehır dısında olması garıp degıl kı?Olagan,bu tıp yerler oralarda olmalı zaten...
    Belcıkada ve Almanyada F1 ızledım,oradanda cıkarken 2 saat trafıkte kaldık yada park yerı bulmadık,cok yuruduk hatta almanaydakınde yagmur yagıyordu,rezıllıgımızı anlatamam...
    Burada onemlı olan,bu pıstın yapılmasıydı,dogası geregı,mıllet ıyı yedı,kımlerın,nasıl yedıgı bellı zaten. Bu pıst turlu zorlukla yapıldı ama ısletemedık,sımdı bır sans var ınsallah kullanılır.
    Olamazsa,gercekten orası fuar alanı olur...
    Zaten ıstanbulun bır cok otelı dolu yada %80 lerde gezınıyorlar artık,otelden ote kendımıze bakalım bu pıst ıcın...
    Saatlık kıra degıl ama gerekırse evet. Orayı gunluk Track day ıcın kıraladık dıyelım,hangı araba kac tur atabılır???? tam gune 60-70 araba toplanır,yada saatlık dılımlere bolunur. ısteyen 2-3 saat alır pıstı yada baska formul bulunur. Yeterkı adam gıbı rakamlar olsun ve "artık" pıste ılgı gosterılsın.
    Drag her yerde yapılır ama asıl olan pıste yuruyebılmek,pılotaj-otomobıl ıkılısını sınamak...
    Burada bazı organızasyonlar yapılsa,Avrupa yada dunya takvımındekı yarıslar,zaten otomobıl sırketlerı yıl boyunca model tanıtımı ıcın kullanıyor,bunlar artar umarım...
    Insallah yuzumuze-gozumuze bulasmaz yıne,ben,kendı adıma konusayım,pıst organızasyonlarına katılarak gereklı destegı verecegım...

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    antalyada yada izmirde olsa bence şahsım adına bir izleyici olarak daha verimli olurdu en azından gittim mi bir denize girerdim bir güneşlenirdim bir akşam bara saza gidip kurtlarımı dökerdim yada alkolle aram yoksa oturur bir deniz kenarında kafamı dinlerdim hem stress atardım hemde üstüne yarışımı izleyip dönerdim döt dörtlük olurdu.. neticede ha ataköyden 2.5 saatte tuzlaya gitmişim ha uçakla 1 saatte izmire antalyaya gitmişim pek değişen bir şey olmazdı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

ozgurluk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrıntılarla ilgili çok net bilgim olmamakla beraber, bir yaz sezonunda antalya'da böyle bir organizasyon olsaydı. İzdihamı düşünemiyorum.

Misalen Alanya, Antalya'nın uzak ilçelerinden birisi. En baba mesafe 1.30 saat sürer ulaşım.

Formula'nın izleyici kitlesi zaten belli... E Antalya'da cacık memleket değil. Yaz sezonunda, İstanbul'da satılan bilet fiyatlarının en az 2 katına fullenirdi. Buna adım gibi eminim..

Velasıl kelam burda sabaha kadar konuşsak boşşş, bundan sonrasına bakmak lazım.

Orasıda 3 trilyona alıcı bulursa, alan adamın kar amacı güderek alacağını düşünmüyorum. Tamamen farklı amaçlar olucaktır.

İyi geceler.
    Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Pıstın yerı tartısılır ama Istanbul yakınında olması dogru. Istanbulda oldugu halde dolduramadık,Antalyada nasıl doldurucaktık? Ayrıca havaalanı dıbınde,ulasım sıkıntılı ama alternatıf yolların cogalması,metronun gelmesıyle bır nebze rahatladı. Bu tıp pıstlerın sehır dısında olması garıp degıl kı?Olagan,bu tıp yerler oralarda olmalı zaten...
    Belcıkada ve Almanyada F1 ızledım,oradanda cıkarken 2 saat trafıkte kaldık yada park yerı bulmadık,cok yuruduk hatta almanaydakınde yagmur yagıyordu,rezıllıgımızı anlatamam...
    Burada onemlı olan,bu pıstın yapılmasıydı,dogası geregı,mıllet ıyı yedı,kımlerın,nasıl yedıgı bellı zaten. Bu pıst turlu zorlukla yapıldı ama ısletemedık,sımdı bır sans var ınsallah kullanılır.
    Olamazsa,gercekten orası fuar alanı olur...
    Zaten ıstanbulun bır cok otelı dolu yada %80 lerde gezınıyorlar artık,otelden ote kendımıze bakalım bu pıst ıcın...
    Saatlık kıra degıl ama gerekırse evet. Orayı gunluk Track day ıcın kıraladık dıyelım,hangı araba kac tur atabılır???? tam gune 60-70 araba toplanır,yada saatlık dılımlere bolunur. ısteyen 2-3 saat alır pıstı yada baska formul bulunur. Yeterkı adam gıbı rakamlar olsun ve "artık" pıste ılgı gosterılsın.
    Drag her yerde yapılır ama asıl olan pıste yuruyebılmek,pılotaj-otomobıl ıkılısını sınamak...
    Burada bazı organızasyonlar yapılsa,Avrupa yada dunya takvımındekı yarıslar,zaten otomobıl sırketlerı yıl boyunca model tanıtımı ıcın kullanıyor,bunlar artar umarım...
    Insallah yuzumuze-gozumuze bulasmaz yıne,ben,kendı adıma konusayım,pıst organızasyonlarına katılarak gereklı destegı verecegım...
    hocam saydığın ülkelerde bisiklet yarışı yapılsa halk yine dolduruyor, yeri mekanı önemli değil... Antalya'ya ya da İzmir'e giden ya da gidecek adam profili para harcayan profildir... 500-600 TL den başlayan fiyatları kim verdi İstanbul'da? bu pist nerede olsa gelecek tipler aldı o biletleri ama dediğim gibi en az yarısını yabancılara satmamız lazımdı o biletlerin, yabancı nereye gelir? iyi otel,iyi organizasyon, sorunsuz ulaşım, verdiği paranın karşılığı... biz ilk seneden sonra yabancı getiremedik, Bulgarlar Yunanlar doldu sadece...

Olimpiyat stadının akibeti neyse İstanbulPark da öyle olacak bu gidişler, çünkü ülkede TOSFED in ne yaptığını kimse bilmiyor, başındaki adam şaibeli hakkında açılan davaları daha önce bu sitede de yazmışlardı...

bir adam geliyor, pisti daha önceden kapattığı alana yaptırıyor, oğlunu pilot yapma uğruna diğerlerinin önünü kesiyor, yaptığı her şey hatalı olmasına sonucunda da bşarısız olmasına rağmen hala o görevde kalıyor, bizler de burada o pistte ne yapılabilir konuşuyoruz... eminim bizim kadar düşünmüyorlar o pisti...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadas guzel yazmıs,bundan sonrasına bakmak gerek dıye...
    Aynen oyle,ıyı-kotu yapıldı,barı halka-kullanıcıları hayrı dokunsun artık....
    Kım alıyorsa alsın ama tez zamanda acsın artık...
    Polemık konusu yaratayım ozaman;Istanbulda hava acıkken,Kurtkoyde,hemde tam pıstın orası,cografı yapısından dolayı ya Sisli olur yada kapalı.Istanbul yagmurluyken yada kapalı,orada kar yagar. Yada ıstanbulda yagmur cıselerken,orada saganak yagar...
    Neyse,acılsın artık surası...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi de şu var türk halkı rahatına düşkün. Formula bizim insanımıza zulüm gibi geliyordur. Ben de inanılmaz yoruluyorum yarış sırasında. Pist organizasyon komitesinde arkadaşım var yardım et diyor tribünlerde güvenlik elemanlarını yönlendiriyorum ters giden şeylere karşı. Bi kulağımda tıpaç diğerinde telsiz kulaklığı olmasına rağmen o ses beni gebertiyor belli bir süre sonra. Hele start finish tam zulüm. En gürültülü yer. Padockta takım arabalarının içinde bile gürültü çok yüksek. bi de 4.turdan sonra sürekli araba geçiyor. Belli bi yerde film kopuyor kim birinci kim kimi kovalıyor kaybediosun. Bizim insanımıza gelmez yarış. Sırf 1 hafta Maserati kullanıcam diye çekiyorum yoksa çekilecek eziyet değil.
    IN BOOST WE TRUST

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bakarsiniz iyi birilerinin isletmesine girer hayat bayram olur sonra
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ef186 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah öyle olur, ne olursa olsun orada öylece yatmasının kimseye faydası yok...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bıraz once bır haber aldım,kım bılır,cıdden bu ısten anlıyanlar alır,bızde mutlu oluruz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İns oyle olurda pist hakettigi gibi kullanilabilir

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Talking

Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bıraz once bır haber aldım,kım bılır,cıdden bu ısten anlıyanlar alır,bızde mutlu oluruz
    Please be quite Mr Mike urkutmeyelim davsanlari
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok canım,sadece aldıgım habere sevındım,katılımcıyım ve destekcıyım artık

VoodooRush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeter ki işletilsin.
    Sakarya'da ücretsiz kantar hizmetim var, roll öncesi kilosunu merak edenleri beklerim.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aynen yeterki işletilsin atıl kalmasın çünkü duyduğum yalanda olabilir ama tribün çatıları pas içindeymiş..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen yeterki işletilsin atıl kalmasın çünkü duyduğum yalanda olabilir ama tribün çatıları pas içindeymiş..
    boya ihtiyaci var paslandi baya agir bir is degil ama genede bakim sart tabi ...
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

erdem325 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hımmmmm
    bende umuyorum o hayırsever ve yarışsever abilerin bi el atmalarını

bizde istanbul parkkrokilerini sticker yapıp yapıştırrız yan camlarımıza artık
    If you have no LAG, you have no turbo..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdem325 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımmmmm
    bende umuyorum o hayırsever ve yarışsever abilerin bi el atmalarını

bizde istanbul parkkrokilerini sticker yapıp yapıştırrız yan camlarımıza artık
    "bizde istanbul parkkrokilerini sticker yapıp yapıştırrız yan camlarımıza artık "
    bu ciddi anlamda güzel bir cümle..ölü yatırımın elde işlenip güzelleştiği,içten gelen kitleye ulaştığı bir yer olur umarım istanbulparkta o stickerlar hayata geçer.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    boya ihtiyaci var paslandi baya agir bir is degil ama genede bakim sart tabi ...
    Abi sen yeterki iste zımparamızı boyamızı alıp geliriz.

JapanVsGermany - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VHT ye gerek yok, 800hp lik F1 araçları elektronik destek olmadan kalkabiliyorsa o pistte, gayet güzel Drag yapılabilir, o pistin asfalt kalitesini VHT siz Akhisarla Konya ile karıştırmamak lazım...

Gerçekten Nürburgring gibi bir ücrete mukabil tur atılabilse çok iyi olur. Hemen herkes için hem kendi hem de aracının limitlerini öğrenip diğer arkadaşlarının dereceleriyle karşılatırma imkanı olur.
    M.Resat Simsek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)