User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Şerefsiz köpeği tüfekle vurdu.

Murat Özcan
    Misafir
    Nasılda eli o tetiğe gidiyor anlamıyorum hayvan kim bilir nasıl inlemiştir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tunacan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu sabah tüfek sesiyle uyandım. Yan sitede takılan aşıları belediye tarafından yapılmış, kısırlaştırılmış 2-3 tane köpek vardı. Geceleri gelen geçenlere havlıyor fakat ısırma vakaları yoktu. Kuru gürültü yani.

Hayvanoğlu hayvanın oğlu bu sabah köpeklerin tekini tüfekle vurdu. İlk ateş açtığında köpeğin kolundan ikincisinde ise kafasından vurdu. Ben camdan baktığımda ikici el ateşi etti. İlkinde uyandım çünkü. Bunu da sitenin güvenlik görevlisinin gözü önünde yaptı. Köpekcik kanlar içinde yığıldı haliyle. Can verişi hala gözümün önünde..

Yarım saat sonra jandarma falan geldi. Görgü şahitleri olayı anlatıyordu jandarmaya.

Asıl mesele bunu yapan buranın yerlisiymiş. Jandarmayla da güvenlik şirketiylede ahbapmış. Zaten güvenlikçi ben görmedim demiş. halbuki olay gözün önünde oldu ben şahidim.

bu adama ne yapılabilir? Kamu davası mı açılır? Jandarmayla da arası iyimiş. Ordan da birşey çıkmaz bence.

Konu için yardımlarını bekliyorum. Ne gerekiyorsa yapacağım bu şerefsiz haysiyetsiz adam için.
    camdan izleyeceğine jandarmanın yanına gitseydin şahit olsaydın veya vuran aadama birşeyler yapsaydın ..
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    camdan izleyeceğine jandarmanın yanına gitseydin şahit olsaydın veya vuran aadama birşeyler yapsaydın ..

Vuran adam zaten kaçtı.
    Camdan izledim çünkü işe gitmek için yola çıkmam gerekiyordu. Zaten jandarma hemen geldi ve tüm mahalle orada gitmişti bile.
    Bizim güvenlikten öğrendiğim kadarıyla 16 kişi şikayetçi olmuş o kişiden. Oturduğu siteden attırmak için de gerekli işlemlere başlayacaklarmış.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

yigitblr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2JZ-GTE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facebook yorumlarından anlaşıldığı üzere aynı köpek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yigitblr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    facebook yorumlarından anlaşıldığı üzere aynı köpek
    yorumlar bizi aynı yere götürmeye bilir cok yerde neler oluyor bilinmiyor bak sana örnek
    böyle p.. peşindeyiz dün izmir belediye baskanı ile sert konusma yasadık inan neler oluyor inanamazsın insanoğlu warya cok şerefsiz bir mahluk ( saygın olanları ayırıyorum )

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

bak su işe köpeğin sarılmasına bak son yolculuğunda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Memleketde o kadar entresan işler oluyorki,duygularımı kaybetmek üzereyim ...

Cezasız kalmaz o şerefsizin evladı .
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nekadar oç var memlekette ya boylelerıni içeri atmıcan herşey serbest dıye ceza verıp sokağa atıcan ağız burun dalcaklar akıllancaklar obur tarafta odunun eksık olmasın inşallah
    DR. OWL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir gün haber olacağım zaten katil oldu diye tvlerde olabilidiğnce kosturuyoruz daha geçen aksam tekme yiyen köpek aldık bir bahceden oyle kalakalmış çarezice yatıyordu adamı bulamadım bütün mahalleyi ayaga kaldırdım cıkmadı kah.. evladı sadakası warmıs ki çıkmadı şimdi iyi köpek geziyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ilk linkteki köpekti öldürülen.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle bir durumla geçenlerde karsılaştık maltepede 4 belediye görevlisini yakaladık abi küpe takacaz dediler bekledim gittim baktım doğru bıraktılar küpeleyip yarın öbür gün böyle piçler görürsem son halini burda yayınlayacağım fotograflayıp ibret olsun diye o linkteki ölen köpek için o delikanlılık yapan piçede söyleyin ortalıkda gezmesin ben gibi başkalarıda war kaldıkı o ite y6asal işlem baslatmak için uğraşıyorlar

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yapılan iş daha hayvanca bir durum, tasvip etmiyorum ama buna nasıl bir önlem alınır bilemiyorum varsa bir yol gösterin, Bizim mahallede aynı dertten müzdarip, eşim sokakta yanlız yürüyemiyor bir misafir gelse kapıya kadar kovalıyorlar, üstelik bunlar belediye tarafından aşılanan kısırlaştırılan köpekler, şimdi bir şey sormak istiyorum ben bu hayvanlar rahat etsin diye evime hergün kaçarcasına girmek zorundamıyım.? evime misafir gelmez oldu nedir bunun yolu yordamı belediye gelip almıyor bu hayvancağızları, peki biz ne yapacağız.?

Birşey yapmıcaksın o hayvanlar nasıl insanlar arasında zulum gorup yasamaya calısıyorlarsa sende o mahallede yasamaya calısıcaksın.Hayvanlar dunyada bizden once varlardı eger 2 canlıdan hangisi dunyayı hak ediyor dersen hayvanlardır.Hayvanların insanlara hırlaması havlamasıda daha once insan turunden eziyet gordugunden dolayıdır.Çok güzel bir laf vardır "Bir mahallenin köpekleri eğer sizden kaçmıyorsa, o mahallede oturun çünkü komşularınız iyi insanlardır!.." demekki iyi bir mahalle değilmiş orası köpekler etkiye tepkidir cunku onlara ne verirsen onlar sana 10 katını verir..
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurbanı oldugumun güzelliğine masumluguna bak.. Bu köpegi vurmuş... İnşallah cocuklarının gözü onunde seni vururlar... Yada inş senin çok sevdiğin biri aynı sonla tanışır.. Sırf bu tipler yüzünden çok sevsemde tüfek vs almıyorum insanın basını belaya sokarlar..

Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beni de ısırdı sahipli başı boş köpekler.. Ama hayvanın ne suçu var dedim, hatta suçu kendimde bile buldum dedim ne bakıyorsun hayvana ters ters diye.. Ne diyeyim ya..
    Bu eylemi yapan 'insan' ile öldürülen 'hayvan'ı yan yana koysalar hayvanı seçerim..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

hangisi allahsız nasılda verileni yiyorlar sevildiğini zannedip

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)