User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
115 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: e36 piyasası

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün bi 36 gördüm 1.6ydı sanırm ama bu kadar temizini ilk defa gördüm diyebilirim.

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kutluhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    98 coupe 3.20 2005 gumruk cikisli 103 bin km de motoru cok duzgun 16 bin tl sina aldik kuzenime 3-4 bin tl masrafi var arabanin doseme+farlar+stop(ledli falan stop ve farlari orjinal cevirmemiz lazim) +jant-lastik vb.
    ahanda mesela. gibi gibi böylesini toplamak daha zevkli. şimdi 20 ye alıyorsunuz ona bişeyler yapmıcakmıyız ? yapıcaz . sizin bulduğunuz fiyatlara bulsam. 5 milyara döşeme far stop jant lastik gibi şeyleri yaparım en azndan keyfime zevkime göre olur. ama 20 alıp 5 milyar masraf edince astarı yüzünden pahalıya geliyıor

dostum kazasız belasız aracı nasıl buldunuz ?

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    internet başında sadece vakit kaybedersiniz.. e36 için demiyorum ama son zamanlarda bilhassa internette sanal bir fiyat artışı var.. bazıları balık avına çıkmış zaten 20 bin tl lik araca 40 bin tl falan yazmışlar hani gelirse oltaya birileri hesabı.. bazılarınında satası yok zaten öylesine ilan vermiş uçuk kaçık rakamlar hani olurda gelir biri hesabı.. internette bu tür binlerce araba var buda piyasayı pahalı gibi gösteriyor..e36 lara gelince bence piyasası biraz yüksek internette üstüne 3 yeni nesli çıkmış e46 e90 f30
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Tayfun-E30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar 96 üstü e36 fiyatlarına bakıyorum ***** siteden . uçmuş millet kafayı sıyırmış hepsi +20lerde ... gerçek olarak fiyatlar ne olmalı . nekadar hak ediyor sizce .

96 97 98 20 bin tl altı temiz kızlığına tecavüz edilmemiş 3.20 bulabilrmiyiz ?

96 97 98 3.25 olması kaydıyla 20bin üstü düşününebilriim.

kesinikle manuel ve 6 silindir terch sebebi .
    96 yılında 3.25 yerine 3.28 üretildi o yüzden öyle aramayın..

recarosuz, donanımsız düzgün e36 20 lira civarı eder.. düzgün dolu bir coupe 3.20 minimum 25 eder.. 25in altına alırım diyen hurma alır..ne kadar ekmek o kadar köfte..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internet başında sadece vakit kaybedersiniz.. e36 için demiyorum ama son zamanlarda bilhassa internette sanal bir fiyat artışı var.. bazıları balık avına çıkmış zaten 20 bin tl lik araca 40 bin tl falan yazmışlar hani gelirse oltaya birileri hesabı.. bazılarınında satası yok zaten öylesine ilan vermiş uçuk kaçık rakamlar hani olurda gelir biri hesabı.. internette bu tür binlerce araba var buda piyasayı pahalı gibi gösteriyor..e36 lara gelince bence piyasası biraz yüksek internette üstüne 3 yeni nesli çıkmış e46 e90 f30
    +100000000000 doğru tespit dostum benim düşüncemi dile getirmişşin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tayfun: kardeşim motor yakıt sıkıntısı olmaz lpg ile binicem 3.28 de olur yeterki düzgün olsun götü başı ayrı oynamasın orasından burasından ses gelmesin. passattan sonra konfor ve sessizlik nekadar fark eder ? konforu geçtim de sessizlk ve izalasyon nasıldır e36 larda ?

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araya girerek bi soru sormak istiyorum,bu çift vanos olayı hangi yılda kullanılmaya başlanmıştı, 94'dü sanırım doğru mu ?

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Piyasa genel olarak şuan yüksek ama 96-98 arası donanımı yüksek bir araç alıyosun bırakta 20 üstü olsun
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çoğu keyfe keder satıyor o yüzden yüksek fiyat çekiyor aracına ama gerçekten kaporta ve motoru temizi olursa bence piyasanın biraz üstünde bir fiyata alınabilir. birde donanımsız bir e36 alıcağıma biraz daha fazla verir donanımlısını alırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bulmak isteyen buluyor . bende dopdolu olmasada orta yüksek donanım arası bişey olsun ısterım.

18 tuş obc
    sunroof

bu ıkısı olmalı dıyorum mesela başka neler olmalı ? koltuk ısıtma çok onemlı değil gibi gelıyo . ama recora olmalı . orj. m pakette neler gelıyor iç aksam ve donanımda ?

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya ben bu işi anlamıyorum arkadaşım anlamıyorum!!! bir allah kulu allah rızası için anlatsın bana.

bundan 3-4 sene önce 30-42 arasına satılan typerlar nasıl 45-55 lere fırladı ?? kprolara, mugenlere zam mı geldi ? işçillik fiyatları mı arttı ? eskiden satılan typer'lar stock temizler 35-36 civarıydı doluları dbs o zamn 41 gibi bi rakam satılmıştı yanlışım yoksa. şimdi ne oldu arkadaş stocklar ve dolular 45-55 aralığına fırladılar ? takılan parçaların fiyatları aynı değil mi ? ben çözemiyorum bu işi cidden çözemiyorum.

bir diğer araba vtecler. lan arkadaş 28 bin tl lan 28 bin... böyle bir fiyat var mı? b16 turbolar 30-35 aralığındaydı. ciddi emek verilmiş olanları. şimdi bakıyorsun 30 bin tl fiyatı bomboş olanların. spoon ayna takan 25+ fiyatlar yazıyor.

keza bmwler de aynı şekilde. özelliklerini bilmesem de bbs takan sıralı 6 sı olan adam 25+ rakamlar yazıyor e36 lar için. insanı arabadan soğuttular şerefsizim.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Rox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fiyatlardan herkes müzdarip tutulan araçlar herzaman pahalıdır bunu sağır sultan bile bilir düzgün istediğin bmw yi 25-28 arası bulabilirsin geçenlerde sitede bmwsi turbolu bir arkadaşım m3 gösterdi bunu sana 25 e alalım dedi ama arabada değişmeyen yok ayrıca orta derece motor istiyorsan 3.18i al bak keyfine ama yok güçlü olsun diyorsan 20+ gözden çıkarcaksın 4 kapı e46 3.28i var arkadaşta 33 lira istiyor düşünürsen sorarım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben bu işi anlamıyorum arkadaşım anlamıyorum!!! bir allah kulu allah rızası için anlatsın bana.

bundan 3-4 sene önce 30-42 arasına satılan typerlar nasıl 45-55 lere fırladı ?? kprolara, mugenlere zam mı geldi ? işçillik fiyatları mı arttı ? eskiden satılan typer'lar stock temizler 35-36 civarıydı doluları dbs o zamn 41 gibi bi rakam satılmıştı yanlışım yoksa. şimdi ne oldu arkadaş stocklar ve dolular 45-55 aralığına fırladılar ? takılan parçaların fiyatları aynı değil mi ? ben çözemiyorum bu işi cidden çözemiyorum.

bir diğer araba vtecler. lan arkadaş 28 bin tl lan 28 bin... böyle bir fiyat var mı? b16 turbolar 30-35 aralığındaydı. ciddi emek verilmiş olanları. şimdi bakıyorsun 30 bin tl fiyatı bomboş olanların. spoon ayna takan 25+ fiyatlar yazıyor.

keza bmwler de aynı şekilde. özelliklerini bilmesem de bbs takan sıralı 6 sı olan adam 25+ rakamlar yazıyor e36 lar için. insanı arabadan soğuttular şerefsizim.
    al işte adam haklı , biz deyince ne kadar ekmek okadar köfte diyorlar ağzına sağlık .

e46 düşünüyordum fakat mali durumlardan dolayı e36ya çektim kendimi. bakalım kısmet. netten olmucağı kesinde. millet hayallerde bulutların üzerinde yürüyor kımse kusura bakmasında her aracın ederi belli. şuan aracımı satsam alacağım araç şu gibi olucak

örnek : BMW 3 Serisi 3.20i 1996 Model 21.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 98496920

mesela bu araca 19 verirdim . model ve temizliğiyle hak ediyor

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahanda mesela. gibi gibi böylesini toplamak daha zevkli. şimdi 20 ye alıyorsunuz ona bişeyler yapmıcakmıyız ? yapıcaz . sizin bulduğunuz fiyatlara bulsam. 5 milyara döşeme far stop jant lastik gibi şeyleri yaparım en azndan keyfime zevkime göre olur. ama 20 alıp 5 milyar masraf edince astarı yüzünden pahalıya geliyıor

dostum kazasız belasız aracı nasıl buldunuz ?
    teşekkür ederiz ikinci el aldık biz bi tanıdık arkadaşımızdan o gümrükten çıkarmıştı arabayı ama detaylarını öğrenip mesaj atarım.

BurakYozgat. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahsen ben şu sıralar 25 civarı e36'ya vericeğime e39 kasa 5serisine bakardım.
    Real men use three pedals !
    Supercharged e36coupe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 7 yıldır takip ediyorum, daha e36 fiyat aralığının düşmüş olduğunu görmedim.. Düşeceğini de bekleme lakin benim umudum kalmadı..

Trance-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel konu ,

internette zaten araba bakıyoruz okey , fiyatlar zaten gitti de gitti.
    BMW e36 çok güzeli , çok bakımlı olanı , kondisyonu iyi durumda olanı için deli fiyat çekiyorlar.
    kıytırık 36 için oltayı almış adam , bekliyor ...

diğer markalar için yorum yapmicam
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuyu okudum, şimdi bakırköy minibüsüne binip, meydana kadar ring hayali kuracagım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam yürüyen araç lazım. e39 ların 96 97 lerini 25 e bulabiliyosunuz ama hantal kalıyor ve haşin kullanımlara uygun değil . hele bide elektrksel arıza verdimi comolokko. e36 nın parça yakıt bakım yormucağı için düşünüyorum. e46 e39 yürütmesi daha pahalı araçlar

MBuğra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin aracinin fiyatina saygi duyarim. Arac alim satimdan ekmek yiyende var.

Ancak mantikli fiyata, mantikli araba her daim ilanda 2 gun bile durmaz. Hatirlayaniniz vardir, Ankara`dan makyajsiz gri type r ilana cikmisti. ustunde kprosu bile vardi. 2 gun kalmadi ***** sitede, satildi.
    "Korkmadık, savaştık"

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)