en son 2006 da ödendiyse 2008den bu yana 4 sene ceza yazacaklar geçmiş olsun :( 2008 den bu yana sahte muayene yapılmış biz yaptırsak 3 günde yakalarlar
Printable View
Belki İstanbuldakı sistemde daha yenısı varsa ulaşırız işallah yoksada 2008 den ötesıne de razıyım ötekı turlu 2005 ten bu yana alıcaklar 880 tl tutuodu sanırım oda
selam arkadaşlar bende aracı bağlattım cumartesi sınav çıkışı 2004 te muayene bitik bu ceza nasıl hesaplanıyor 2008den itibarenmi alınıyor ? 2. kez yakalanan araç gib.gov da görünmüyor mu ? netten bakıyorum şuan çıkmıyor bişey
ee peki böyle olunca ne olacak muayene yapmayacaklar mı özelleşince böyle oldu hepsi 10 lira alacakken şimdi böyle bişey çıkarıyo 30 lira alıyo hepsi paragöz oldu bunların
Saolsun İstanbuldan görup bikaç arkadaş aradı yardımcı olmaya çalışıyolarbakalımnasıl halledıcez
onlar yapamassa istanbuldan bir tanıdık aracı bulun o kökünden halleder sıkma canını o kadar.
garip bi meseleymiş ilk kez duydum ..
Bi halledebılsem işallah
senin şuben o evrağı ister istanbul şubesinden, neden istanbula geleceksin ki, ne anladım orada ki trafik şubesine bağlı olmaktan öyle ise
İlgili vergi dairesinden son muayenenin makbuzunu bulup çıkarttırabilirsen işin çözülür.
Trafıkte sıkıntı yok dun gece burdakı trafık şubedeydık saolsun lar baktık sakın kafayla çözmeye çalıştık eskı ruhsatlarına ulaştık orda muayene gözukuyor fotokopısını cektırdım tuv kabul etmıyor eskı muayene harcı nın yattına dair belge sunmam gerekıyormus arabdan soğuttu şerefsızler yav
aynı cümleyi vergi dairesi içinde kuruyorum o halde
Bu vergı daıresı öyle lanet bır yerkı ilk gıttım dedılerkı hıc vergı harcın yok aha dedık ayvayı yedık bu kadar sene sahte muayene yapmışlar aradan 5 saat gectı bı daha gıttım zorla bı daha baktırdım bu sefer cıktı yav daha ne dıyım kı Allah kımseyı vergı daıresıne dusurmesın