Kampanyalı Urunler
Hangisini önerirsiniz?
BMB tek geçerim bende. Filtreleri Amerikan kalan parçalarının made in turkey olduğunu iddia ediyorlar.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Envy Su Arıtma Cihazı
bunu öneririm. yok ben en iyisini alıcam dersen bunun bir üst modeli var 3bin tl.
ancak bu model ev için yeterli 1000 tlye mal oluyor.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
edit yok:
ben 1 adet antalyadaki evime 1 adetde sırbistandaki evime aldım bunlardan.
Amerikan malı EcoSoft kullanıyoruz. Ömür boyu garanti veren tek firma. Tavsiye ederim. Düşünürseniz eve demo için gelebilirler, iletişime geçebilirsiniz benimle. EcoSoft WQA (Water Quality Association ) sertifikalıdır.
Find Gold Seal Certified Products
Bu arada bizdeki Rainsoft idi, Ecosoft ve Rainsoft olarak 2 marka ile çalıştıkları için karıştıikisini de aynı firma sağlıyor zaten Türkiye'de. Rainsoft Amerikan, Ecosoft Alman. Rainsoft'da WQA sertifikalıdır.
arkadaşlar ben evimde Amway E-spring kullanıyorum.
Link'ten inceleyebilirsiniz.
eSpring
Biraz fiyatı yüksek, ancak on numara ürün
dünyanın en iyisi olduklarını iddia ediyorlar.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
BMB Envy Kampanya | Kampanyalı Urunler | BMB Su Arıtma
envy yeterldir bence.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
İyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum ama ben de dün koçtaş'tan conax marka aldım alkalin detox özellikli vs saydılar durdularYedek filtre setini de yanında hediye veriyorlar, ilgilenenler düşünebilir. 540 lira gibi bir rakamı var, tezgah altı sistem.
Arkadaslar iyi haftasonlari herkese
Simdi bizim evde asiri bir su tuketimimiz var. Ve eriklide ust duzey calisan bir yakinimizin anlattiklarindan sonra 5lt pet sudan baska bir su giremiyor eve. Her hafta gidip pet su tasimak da bana cok bos zaman kaybi gibi geldiginden su aritma sistemlerini arastirdim ve Hyundai Wacortecden fiyat aldim 4lu filtre arti deposuna 1200tl fiyat verdiler. Waterbquality addociationdan sertifikamiz var diyorlar ama wqanin kendi sitesinde de sertifikasini bulamadim. Kisacasi kullanan var midir hyundai su artima sistemlerini aramizda ? Ya da 1000-1250 arasinda guvenilir baska marka tavsiye edebilecek ?
Waterbox Su Kutusu A.Ş. Türkiyenin En iyi Markası ihlas bms nin içindeki filtrelerin Çinden Tayvandan Koreden getirilip karaköyde hiç paraları satılıp içinde mikrobiyolojik arıtma yapıyoruz diye millete satmalarını biliyoruz evet tadı güzel olabilir ama gelen filtreler Türkiye sularına göre yapılmıyor.Waterbox'ın fabrikası Ankara Gölbaşında 10.000 metre kare alanda Avrupanın En büyük su arıtma makinesi üreten %85 Yerli olup sadece mikrobiyolojij arıtma yapan filtresi yurt dışından temin edilip Türkiye haricinde avrupaya,doğu ülkelerine amerikaya ihracat yapıyoruz.Görmek isteyen tanık olmak isteyen varsada her türlü fabrikamızı ziyaret edebilir.Referanslar kısmını okursanız Bakanlıklar Hastaneler tüm önemli kuruluşlar İstanbulun Suyu içilebilir diyen Kadir Topbaşın evinde belediye binasında kullandığı bir sistemden bahsediyorum.Waterbox bu işin rollys royce u diğeleri renaultu hyundaisi daha iyi anlaşılır şekilde özetlersem.Bundan 10-15 sene öncesine kadar bms nin arıtam makinesinin filtre hariç kısmını eniştem üretiyor bms logosunu koyup kar marjını enişteme veriyordu.Yurt dışına para kazandırmayın Ülkemizin değerlerinden alın.
Waterboxtan tanitim icin form doldurdum. Umarim sacma fiyatli degillerdir cunku kaliteli is yapiyor duruyor yerli urun tercihim tabii ki islerini duzgun yaptiklari surece.
Yaklaşık 7 senedir Waterbox su arıtma kullanıyoruz.
Gayet kaliteli,tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)