çok başka bi yere takıldım ben;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6414879
post'ta yazana göre o gün euro 2.3tl falanmış..
çok başka bi yere takıldım ben;
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ml#post6414879
post'ta yazana göre o gün euro 2.3tl falanmış..
Bildiğin en azından bir kaç aydır yatıyor gibi. Yerinden bile oynatmamışlar foto çekerken. Çok tuhaf insanlar.
Ben de bunun açıklamasından hiç bir şey anlamadım, kimmiş napmış neymiş iyice karıştı:
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
YASİN PAKETLİYMİŞsahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Aracım 1971 Alamanya doğumlu fakat tarafımca İslam’a yönetilmiş ve Müslümanlığı kabul etmiş
ve yoluna bu şekilde devam etmektedir.
Aracın ikinci sahibiyim aracıma süphaneke’siz binmedim
Elham’ız inmedim
Sadece cuma günleri çalıştırılmış olup bütün cuma namazlarına katılmış binlerce hatim ve vaiz dinlemiştir
Ahlaki değerlere sahip kimseyi üzmeyecek kimseyi yarı yolda bırakmayacak kadar karakterli bir arabadır
Km si orijinaldir. Her yüz bin km de bir hacca gitmiş gibi sıfırlanır. Bende iki kez sıfırlamış olup
Benden önceki bütün ayıplarından günahlarından arınmıştır.
Sıfır km kokusu olmasa da hacdan gelen esans kokusu hala üstündedir.
Motoru efsunludur. Bu nedenle isteğe göre benzin yâ da Lpg yakar ama Yağ yakmaz (Ben çevre kirliliği nedeni ile LPG tercih ediyorum)
Aracım 4 vites olup 1. vites Ezan'ın ilk Alla-hu Ekber-i gibi kısa ama etkili 4. vites 4. satırdaki Alla-hu Ekber-i kadar uzun solukludur.
Uzun yolda aynı yaş ortalamasına sahip bütün gavur marka yabancı uyruklu arabaları sollarken
Verdiği huzur sabah namazının verdiği huzur kadardır.
Deposu 45 litre olup + 10 km lik 3 kulfu bir Elham depoludur. Yani yakıtınız bittiğinde 10 km
daha yol gidebilirsiniz demektir.
orijinal radyosunda ilahiden ve Selda Bağcan ’dan başka bir-şey dinlenilmemiştir.
Aracımın Full+Full Yasin paket olup diğer “Bismillah” paketlerle kıyaslanamaz..
Aracım muska kaskolu olup ücretsiz devredilecektir.
Pazarlık Cuma namazı farzını kılıp kaçanlarla yapılmaz..
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
eleman bayaa bayaa değişik çıktı. Maaşallah elindeki herşey kolleksiyonluk , herşey türkiyede tek..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)