Zaten artık tüm hasar kayıtları abartılmış, şişirtilmiş. Bir tane şerefli namuslu sigortacı yok alayı şerefsiz.
Printable View
Birtane şerefli taksiciye geri gelirken çarptım, araç auris, ön krom çıta çatladı sadece.
Tutanak tuttuk neyi nasıl şişirdiler bilmem ama 2700 TL gibi bir rakam benim sigortamdan alınmış.
Bu arkadaşın yadığına ben de inanmadım ama servisler + sigorta eksperleri anlaşıyor mu ne yapıyor bilmem ama abartılan işler olduğu kesin.
servis en az 3 katı arkadaşlar tecrübeyle sabittir
4 liraya yapılacak arabanın 3 parçasını değişip 12 liraya çakıyorlar
bi arkadaşım aracını serviste yaptırdı ön 3 parça değişti satamıyor neymiş kaskosu varmış al sana kasko işte
ustaya götürse değişensiz çözerlerdi belki 1 parça boya
Dayı sağlam sinirlenmiş :D Haklı ama arabanda ne varsa söyle sanki ne olucak milletçe değişiğiz
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Elbette değiştirecek, onarımla kim uğraşır bu zamanda. Ama satarken alıcıyı aptal yerine koymayacak satıcılar da. Hiçbir araç ot yüzünden alt takım bırakmaz. Tarlaya uçarsın ya da kaldırıma falan çıkarsın, öyle dağılır alt taraf. Yok ot sürttü, yok üstüne tabak çanak düştü falan, geçecekler bu numaraları.
iyice .oku çıktı bu işin.
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
sıfırı kaç para derler adama ?
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres ahanda sıfırı buda..ahahha hakkaten yarın aramak istedim adamı sıfırı kaça diye..
15 kişiye saldırıp sonunda darp edilmiş koca yürekli Tigra
1.33 Toyotolar 53 bine satılmıyor muydu kampanya ile? Şu an herkes 62, 63 e koymuş 30 binde ki benzinli, manuel, 2015-2016 boş corollaları. 2017 LİSTE FİYATI 65 BİN TL ZATEN SPOR GAZETESİ DİYE İSYAN EDİCEM YA..
Tabanca kaptirmatörleri gibi, corolla kaptirmatörleri de mi peydah oldu piyasaya anlamıyorum ki. MKEK'de 1750 $ a satılan HS9'lar 4500$ a satılır zor alımla alınmış BHP klonları "Saddam Barretta, Balıklı Baretta, Yüzüklü Baretta gibi.." kaptirmatör tekniği ile miilete 4000 tlye satılır da ULAN COROOLLADA NE OLUYOR ANLAMIYORUM Kİ.
akustik kemer uyarısı varmış
tam benlik
ben öyle dıt dıt öten kemer uyarılarını sevmiyorum
mükemmel bi özellik en az +10hp