BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / 2005 model kazasız boyasız 5 20 i a b m v ful x ful sahibinden.comda - 627865594
1. Fotoğrafda sunroofdan çıkması çok tatlı olmamış mı? :D
Printable View
BMW / 5 Serisi / 520i / Standart / 2005 model kazasız boyasız 5 20 i a b m v ful x ful sahibinden.comda - 627865594
1. Fotoğrafda sunroofdan çıkması çok tatlı olmamış mı? :D
Sadece egzozlar içün alınır. 3.35...
BMW / 3 Serisi / 335i / Standart / TR DE TEK 3.35i HATASIZZ sahibinden.comda - 642230971
ilan başlığı hatasız, açıklama da boyada var değişende :) uçurumdan mı düşmeli, yada yanmalı mı hata sayılması için :soru:
Seat / Leon / 1.4 TSI / FR / SAHİBİNDEN EMSALSİZ HATASIZ 59.000 BİN KM sahibinden.comda - 644911243
aracım temız bakımlı motoru yuruyeni cok guzel ici disi cok temiz muyanesi yeni yapıldı aracımda tek kurus masraf yok fenni muyanesi yenı yapılmıştır on takım adan zeye yenı deyistırdım tırıger baskı balata komleyenı deyıstı not ayrıca lpgeye bakım yapıldı Celik sıpopları komle yenı deyıstı goduyer marka Lastıklerde yenı deyısti Aracda tek kurus masraf yok al kullan km orjınal evrak ları bende en ufak sorun masraf yok saginda solunda cizik vuruk yok alicisina hayirli olsun takas olur kiredi kartina taksit olur
Not aracda 5 parca boya var deyisen yok
Chevrolet / Cruze / 1.6 / LT / 2012 model bakımlı 1.6 lt guruz sahibinden.comda - 641838829
İşini bu kadar özensiz yapan, yazmayı bile beceremeyen adamdan ne araba alınır ne başka bir şey.
*kiredi (kredi)
*goduyer (goodyear sanıyorum)
*deyişen (değişen)
*eyırbeklı (airbag)
*kılametresı (kilometresi)
*mesas (mesaj)
*deyıldır (değildir)
*amassor (amortisör)
*pecomuz (peugeot'umuz)
Bütün ilanlar benzer cümle ile başlıyor.
Bu ve benzeri adamların iş yapabiliyor olması sanırım ilahi bir adaletsizlik :D
Yaşından ötürü imla hataları mazur görülebilir. Her ilanda selfi yapması ise güven telakki ediyor olsa gerek :)
Tezgahında hesaplı araçlar var. Risk seven biri olsam şu Polo'yu alırdım mesela;
Volkswagen / Polo / 1.6 TDi / Comfortline / 2011 model bakımlı otomatık 1.6.dizel pola konfortlay sahibinden.comda - 618378719
Amca cuma çıkışı sohbet arası "ehonomi çoh eyi" pert poloyu 4 parça boyalı diye çaktım muhabbeti yapıyor olabilir.
Yani yapsa da beni şaşırtmaz, cahilliğin kıymete bindiği güzel ülkemde normal durumlar. Dışlanmış hissediyorum resmen forum :D
Gelmişken şu ilanı da bırakayım. İlan fotolarının çekildiği alan yıkıldı, yerle yeksan edildi, yerine gökdelen dikiliyor. Ama araç hala ilanda. Çünkü satıcının satma gayesi yok. Aynı şekilde yıllanmış 10'dan fazla ilanları var hatta.
Volvo / V50 / 1.6 D / Premium / CEMOTOMOTİV 2009 VOLVO V 50 1.6 D sahibinden.comda - 410985711
@arda35 ilanlarına bakayım dedim pek paraya ihtiyacı var gibi durmuyor.
Aston çok güzelmiş bu arada, peh. Maşallah.
2013 Aralık ayından beri ilanda :D
BMW / 6 Serisi / 650Ci / 650Ci / CEM OTOMOTİV 2007 BMW 6.50 CI 44000 KM BAYİİ CIKISLI TR DE TEK sahibinden.comda - 213705095
2012 Skoda Yeti 1.6 TDI 70 TL Sahibinden satılık ikinci el - 647657009
skoda yeti
patron çıldırdı
damping
bitiriyoruz...
Adamın 10 15 araçlı galerisi var. Hala aracın parçalarını onu geçtim ruhsatta yazan modelini yanlış yazıyor. Ruhsatı açıp ilan açmak bu kadar mı zor?
İnsan neden kendini düzeltmeye hiç çalışmaz. Aynı futbolcularımız gibiler yemin ediyorum onlar da böyle. Ben bu niteliklerimle dünya para kazanıyor muyum? Kazanıyorum, neden kendimi daha geliştireyim ki.