Honda Civic 1.6 VTi Fiyat Listesi - sahibinden.com
tövbe bismillah @turbo&quattro sen seversin![]()
Honda Civic 1.6 VTi Fiyat Listesi - sahibinden.com
tövbe bismillah @turbo&quattro sen seversin![]()
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
5 bin lira ver, ekranı yamuk taksınlar. Torpidonun gittiğine mi yanarsın yoksa bu görüntüyü her gün göreceğine mi.
BMW / 3 Serisi / 320d / M Sport / Fabrikasyon M sport en dolusu sahibinden.comda - 699847417
Şurda bulunan bmw fiyatları beni ilgilendirmiyor mesela banane herkesin arabasının fiyatından
vti fiyatları kimi ilgilendiriyor?
BMW 3 Serisi Fiyat Listesi - sahibinden.com
Boyasız 100K km altı siyah HB VTEC var isteyen DM'den mesaj atsın. 6 haneli rakam altını düşünenler boşuna yorulmasın.
Saygılar,
BMW / 3 Serisi / 320i ED / Sport Line / OĞUZHAN CARS 2016 BORUSAN BMW 3.20i ED 170HP 62.000KM KAZASIZ sahibinden.comda - 722981613
ZİEBEART da koruma yapılmış ZİEBEART ama yerli heralde bu.
bide ZENON ledleri varmış. Merak edip baktım google dan yunan tanrısıymış. Yunan tanrısı led işine girmiş. İşler kesat heralde.
Yazışma işini bilmeyen insanlar bu arabalara nasıl sahip oluyor. Bu paralar nerden geliyor aklım hafızam almıyor.
Tarcanlar yapılması gereken ekspertizi yapıyor. Alıp mal gibi dyno ya sokmuyor. Trimleri söküyor, kaportacı olduklarından kesme biçme noktalarına iyi bakıyor, şüphelenirse airbag açmaktan korkmuyor. Etiketlere bakarak kolaylıkla anlıyor. Biri de yazmış "sayende araca özel tarihine dikkat edilmiş etiket bastırıyorum artık" diye. Sen gönder ben her türlü anlarım rahat ol diyor
Bir başka eksper şasisi yamulmuş araca sorun yok diyip gönderiyor. Herif elle gösteriyor tekerlek 2 cm geride. Nasıl sorun yok Allah için![]()
Tarcanlar tövbe haşa Allah mı, bir onlar yakalayacakmış açığını.
Galericiler sütten çıkmış ak kaşık değil, ama kimse bu şovmenlere araç götürmek zorunda da değil. Bir sürü kurumsal ekspertiz firması var. Adamların vakti kıymetlidir. Bir araç ekspertizi için yarım gün vakit harcamak istemeyebilirler. Veya yaklaşımdan ötürü götürmek istemezler.
İlla tarcanlar'a göstermek isteyen müşteri başka galeriyi tercih edebilir neticede. Adamlar bunu göze almıştır.
Tarcanların ki biraz şovmenliğe kaçıyor. Ben TÜV'e götürdüm arabamı alırken maslaktaki, sahibinin sölediği herşeyi buldular ki özellikle sölemedim. Dyno istemedim ona rağmen 45dk civrı aracı incelediler ve aldıkları para 270TL civarı bişeydi. Ayrıca sisteme kayıtlı olması da büyük avantaj.
araban bulunmaz olur , aşırı mega ultra temiz olur.
piyasası ne ise üstüne %15-20 yazar , pazarlıkla ile %10-13 fark ile bırakırsın.
tabi bu arada rakam yazarken bu paraya başka ne alınabilir diye bakarsın.
AMA KEREM SEN DELİRMİSSİN
Renault / Megane / 1.5 dCi / Impressor / Megane 3 Coupe Cabrio 2. Sahibinden Full yetkili servis bakımlı sahibinden.comda - 725061645
médiocrité partout
Sadece açıktan olmayabilir.Geçenlerde Sakarya’da bir firmaya 30bin km’de bir araç götürdük ekspertize adamlar motorda fincan sesi var bu km’lerde olmaması lazım dedi müşteri geri döndü. Ardından yetkili servise gittik servisteki usta olurmu öyle şey bu motorların çalışması böyle dedi.Ne olacak şimdi,gelen müşterinin zamanı gitti.Bize ayıp olmasın diye ekspertiz masrafı kaçtı..Ekspertiz firması “0” sıkıntı ile çalışmaya devam ediyor..Gittik adamlara durumu anlattık , aaaa kusura bakmayın raporu düzeltelim diyorlar
Volkswagen / VW CC / 1.4 TSi / Exclusive / OZEL AUTODAN COK TEMİZ 29 BİN KM DE sahibinden.comda - 724061968
VW CC 1.4 TSi Exclusive
HEYIRBEKLER ORJİNAL miş. Aklınızda bulunsun.
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)