Mercedes - Benz / CLA / 200 / AMG / EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.comda - 741368319
ARAÇTA LAHMACUN KADAR BOYA VAR![]()
Mercedes - Benz / CLA / 200 / AMG / EMSALSİZ TEMİZLİKTE sahibinden.comda - 741368319
ARAÇTA LAHMACUN KADAR BOYA VAR![]()
a6 sedan parasına a3 sedan
audi grubunda bu abinin başka a3ü yoksa araç 23 bin km den düşürülmüş (hayalet ekran takılınca fırsat bilmiş olabilir)
Audi / A3 / A3 Sedan / 1.6 TDI / Sport Line / TR'DEKİ EN FULL A3-HAYALET EKRAN-NAVİGASYON-BANG OLUFSEN-S3 BODY sahibinden.comda - 726544008
20’WW PASSAT 2.0TDI 240HP 4MOTİON ELEGANCE
hahahahahah bayandan, lan vallahi bayandan![]()
Opel / Corsa / 1.3 CDTI / Design / bayandan temiz kullanılmış sahibinden.comda - 744220028
merak edenler
sahibinden com'daki bayandan satılık araba - Eksi Up
2011 Ford Kuga 2.0 TDCi 72.000 TL Sahibinden satılık ikinci el - 678159039
araçtaki bazı ekstralar:
amerikan park modülü 450 tl
Ne mutlu Türküm diyene
İlanda yazanlar doğrumu diye merak ettim 5 yıl 100k kmdir serviste bakım yaptırmamış![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...45798460/detay
•ARACIN İÇERİSİNE GALOŞLA OTURULUP PASPASLARINA DAHİ AYAKKABI DEĞMEMİŞTİR!Mesaj attım fren pedalını temizle de galoşla binildiği konusunda şüphe oluşmasın insanların kafasında diye•SIFIR KOKUSU DURUYOR SİGARA İÇİLMESİ MÜMKÜN OLMAYIP YAKININDA DAHİ CAM AÇIKKEN İÇİLMEMİŞTİR!hey Allahım ya
Cevap geldi
E şimdi de insanın "hani üzerinde hiç balata tozu bile yoktu" diyesi geliyoraraca gerçekten galoş İle biniliyor araç resimleri çekilmeden önce yıkanmadı uzun süredir yıkanmıyor kapalı garajda duruyor üzerinde seramik var sadece arasıra nemli bez ile siliniyor orası gözden kaçmış demekki istanbuldaysanız buyurun almak İçin değil görmek için bekliyorum![]()