cok tesekkur ederim :D
Printable View
benim ilanımla ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Bu sahibinden.com'da ev bakmak mümkün değil.
Neden bu işin önünü almıyor kimse.
100 tane ilan varsa sadece 6-7 tanesi gerçekten var olan evler ve daireler.
Arıyorsunuz, "O evi verdik güzel abim ama istersen gel görüşelim" muhabbetine dönüyor.
En az 6-7 kere aynı şeyi tecrübe ettim.
Çok zor değil engellemek, araba ilanları 2-3 kelime yüzünden yayınlanmıyor bazen.
Ev ilanlarına bakın, altta xxx gayrimenkulden diyor sadece, sitenin havuzunu gösteren tek fotoğraf.
Saçmalık ve sinir bozucu aynı zamanda.
Şu ilan onaylaması yapan arkadaşlardan bir tanesi benim arabaya kıl galiba. Fotografçının imzasını paintte silmeme rağmen ilan güncellemesini askıya almış. Ahanda ilan var mı kurallara aykırı birşey ? Atatürk stickerına mı takıldı yoksa bu arkadaş ? Kendi dükkan ismimi bile sildim ön camdan Özlem otoyu :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...6802485/detay/
Sende olmasan halimiz duman yemin ediyorum Allah razı olsun :) İlan güncellemesi yaptım bu haliyle yayındaydı bütün stickerları da paintte sildim seninle konuşmuştum önceden sıkıntı çıkmasın diye böyle olunca insan sinirleniyor valla. Tekrar tekrar çok teşekkürler :)
Melih, şuan ilandaki fotoğraflar kötü gözüküyor sticker ı paintte siyaha boyadığın için :D Düzelt bence. Özellikle sol alttaki fotoğrafa büyük boyutta bakarsan anlarsın :)
Bende hiç sıkıntı çekmedim bugüne kadar. İlanda değişiklik yapınca maksimum 45 dk'da ilan yayına giriyor. Binlerce ilanın onaylanması, kontrolü zordur. Kurallar uyulması için vardır. Uymuyorsan, ilanı koymayacaksın. Hem beleş ilan yayınlatacaksın hem de kurallara uymayacaksın. Kurallara uymayı sevmeyen bir ülkeyiz. Ben buradan ***** sitede çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum kendi adıma.
Geçenlerde msj yoluyla şikayetimi dile getirdim ve 24 saat içinde uygulamalı olarak geri dönüş yaptılar sonuça ulaştık saolsunlar.
ancak satıcıya bilgilendirme msjı atılmamış olacakki aynı hatayı tekrar yapıyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...11100597/detay
Son BBS li fotografın kullanımını istemiyorum. Geçen silinmişti ama satıcı yine koymuş. yine şikayet edicem ancak satıcıya bi bilgilendirme yapılmalı bence ki bi daha bi daha uğraştırmasın adamı. :D en sonunda ben muhattap olucam.
Küçük fotoğraf,kalın yazı & renkli çerçeve dopingini aldım alırkende süre olarak bir kısıtlamayla karşılaşmadım ilanınız yayında olduğu sürece yazıyordu aksine..Dün bir mesaj geldi :
''Küçük Fotoğraf dopinginin süresi 15-01-2013 11:25 tarihinde sona erecektir. Dopinginizin süresini uzatmak için tıklayınız.
Doping Tipi : Küçük Fotoğraf
Doping Süresi : 1 hafta
Bitiş Tarihi : 15-01-2013 11:25
Saygılarımızla ''
anlamadım ne demek istediğini?
Bugune kadar bende herhangi bir sıkıntı ile karşılaşadım ki sonrada mağaza açtığım için koyduğum araç ilanı saniyesinde onaylanıyordu..
inşallah sıkıntınıza kulak verirler sadece siz yaşamıyorsunuzdur büyük ihtimal bahsi geçen konular için bukadar takıntı var ise
Sahibinden.com güvenlik açıkları için ne yapmak gerekiyor?
benimde sıkıntım var bu siteyle ilgili yaklasık 6 yıllık üyeleriyim bir anda üyeligimi sildiler aradıgımdada kimlik fotokobimi istediler açıklama bile yapmadılar sahibinden kullanıcı adım cerkez_kral bakarsanız sevinirim admin
Sahibinden'deki klasik araçlar bölümü bakımamı çekildi acaba?
Ben girebiliyorum Aslan Abi:
Klasik Otomobiller sahibinden.com'da
Guncelleme geldi bugun iphone a yukledim hic acamiyorum artik acildigi gibi kapaniyor.
Sanırım güncelleme yapıyorlar açılmıyor bile site
ilan vermek istiyorum fakat telefon numaram görünmesi sadece mesaj atılabilsin istiyorum ama şu an bu imkansız :D 2 seçenek çıkıyo karşımıza 1. ilanda telefon numaram yayınlansın 2.ilanımla ilgili mesaj almak istemiyorum :) zırt pırt boş muhabbet için arayanlar olduğu için numaramı kaldırmak istiyorum yani sadece mesaj atsınlar istiyorum fakat böyle bi seçenek yok :)
ya bu ilanda tel nosu çıkması çok kötü :) geçen laptopu satıyorum bir xbox ile takas yolladım yollamaz olaydım dadandı adam 3 gündür telden arıyor ne kadar verecen üstüne ne kadar verecen üstüne deyip deyip duruyor türkçeside pek iyi değil kardeşimin.. tatlı dille ben seni arıycam başkalarıylada görüşüyorum dedim yok gene arıyor :)
Bu sitede istedigi fiyata arabasini satabilen var mi merak ediyorum? 30 milyara 96 3.20 satmaya calisiyorlar :D
Gecen hafta pazara gittim araba pazarı evime yakın citroen c3 vardi sorayım kac model 2007
kaza degişen boya yeni expertiz yaptirdik komple boyalı tavan sacı kaput sag kapı degişmiş ama pert kaydı yok işte bi kac masrafı var 750 tl tutmuyor ne kadar km 140 binde ama almış bulunduk aracı 18 istiyoruz pertlerine sahibinden.com da 16 cekiyorlar bu araç pert degil adama sövecektim maalesef sahibinden.com yüznden piyasa allak bullak kötü adam 2000 model pejo ya 17 yazmış e işte 2000 model leri 17 diyorlar benim araba 2006 dizel 1 degişen 3 boyalı 16 son olur cok muhabbet var böyle bilindik araba denk getiremedim bi
Iphone uygulamasında sıkıntı var sanırım.
Bugunde hesabimi bloke etmisler , aradim konustum kimlik bilgisi adima ait fatura falan filan istediler , rutinmis arada sirada kapatiyorlarmis sacmalik !
ıphone da guncellemeden sonra sahıbınden acılmaz oldu
sildim tekrar yuklemek ıcın appstore da sahıbınden ı bulamıyorum ındırmek ıcın
yardımcı olabılecek varmı
bende sıkıntı yok
e kardeş herkes bi kural koymuş yani.bende işe giderken hafif sakalım olsa aslında bnde daha iyi hissediyorum kendımı daha basarılı olurum ama olmaz dıyo adamlar.sahibinden de ne demıs ısım yazma.sende yazma kardeş 5 aydır nıe ugrasıosun ısrarla.adamlar tok olmus olsaydı senı banlardı olur bıterdı.sen ısrarla atıosun onlarda ısrarla onaylamıyolar bundan daha dogal ne olabilir
ben 2007 den bu yana üyesiyim ama gerçekten son zamanlarda biraz sıkıntılı
appstore da yok sahıbınden silinmiş. bende yukluydu açamıyorum :S
Photo grapher arkdaşın adını resımden paınt yolu ıle sılıp resimlerı ilana koyabilirsin,sıkıntı olmaz onaylıyorlar..