https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...42459203/detay
E sınıfı ehliyetli bayan ablamız gelin arıyor![]()
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...42459203/detay
E sınıfı ehliyetli bayan ablamız gelin arıyor![]()
Sahibinden.com'a has değil, ülkemize dair saçmalıklar:
- Araba alacaksın, sahibinden bilgi alana kadar imanını gevretir. Bakımdan haberleri yok, kazadan haberleri yok, çoğu iş derme çatma olduğu için tabi arabalar Allah'a emanet yürüyor
- Hatasız: Ne demek bu ben anlamıyorum. Değişen var boya var gerisi hatasız. Ne demek bu? Arabanın marşpiyesi ezik, koltuğu yırtık, torpidosu kırık vs. bu hata değil mi?
- 1 değişen, 3 boya yazmış adam ilana. Bu ne demek? Bu bilgiden ne anlayabilirsiniz? Neresi değişik neresi boyalı söylesenize. Sorunca da trip yiyorsunuz 10 yaşındaymış araba. Napalım 10 yaşında ama 150 bin lira
- Tampon boyası önemsiz: Bunu hiç anlamam. Ön tamponun arkası şasiler, radyatör,, soğutma sistemi, klima parçaları vs. var. Tampon boyalı ise hasar şiddetini derecesini öğrenmek mantıksız mı?
Arkadaşıma araba bakarken radyatör suyuna bakmıştım, aracın sahibi tamirciydi. Benimle dalga geçti su işte neyine bakıyorsun gibilerden. Bu kadar denk gelir arabanın motor suyuna yağ karışmıştı. Ömrümün en güzel anıydı, su değil ya yağ da karışmış deyince beti benzi atmıştı
Galericiler sevilmez ama çok güzel yön veriyorlar piyasaya valla. Bundan 5 sene önce 100k km düşük km iken artık 200k km düşük kilometre çünkü kilometreyi çekmek yemiyo. Full paket yalanları da cabası her araba full paket hatta full + full
velhasıl araba bakmak da almak da sinir stres sahibi yapar insanı gerçekten ben mi garibim insanlar mı garip anlam veremiyorum
Sahibinden.com'a has değil, ülkemize dair saçmalıklar:
- Araba alacaksın, sahibinden bilgi alana kadar imanını gevretir. Bakımdan haberleri yok, kazadan haberleri yok, çoğu iş derme çatma olduğu için tabi arabalar Allah'a emanet yürüyor
- Hatasız: Ne demek bu ben anlamıyorum. Değişen var boya var gerisi hatasız. Ne demek bu? Arabanın marşpiyesi ezik, koltuğu yırtık, torpidosu kırık vs. bu hata değil mi?
- 1 değişen, 3 boya yazmış adam ilana. Bu ne demek? Bu bilgiden ne anlayabilirsiniz? Neresi değişik neresi boyalı söylesenize. Sorunca da trip yiyorsunuz 10 yaşındaymış araba. Napalım 10 yaşında ama 150 bin lira
- Tampon boyası önemsiz: Bunu hiç anlamam. Ön tamponun arkası şasiler, radyatör,, soğutma sistemi, klima parçaları vs. var. Tampon boyalı ise hasar şiddetini derecesini öğrenmek mantıksız mı?
Arkadaşıma araba bakarken radyatör suyuna bakmıştım, aracın sahibi tamirciydi. Benimle dalga geçti su işte neyine bakıyorsun gibilerden. Bu kadar denk gelir arabanın motor suyuna yağ karışmıştı. Ömrümün en güzel anıydı, su değil ya yağ da karışmış deyince beti benzi atmıştı
Galericiler sevilmez ama çok güzel yön veriyorlar piyasaya valla. Bundan 5 sene önce 100k km düşük km iken artık 200k km düşük kilometre çünkü kilometreyi çekmek yemiyo. Full paket yalanları da cabası her araba full paket hatta full + full
velhasıl araba bakmak da almak da sinir stres sahibi yapar insanı gerçekten ben mi garibim insanlar mı garip anlam veremiyorum
Bolt kısma imzamı atarım.
+ araba bakmakta mesele a*k yerinde. Alttan üstten km sınırı koyuyorsun 300bindeki arabaya 300 yazanlar için, bu seferde 300bindeki arabaya 30bin km yazanlar çıkıyor. En ucuzuna göre sırala diyorsun sıfır koymadan fiyat yazmış, 1000tl Tramer yazmış, mesaj atıyorsun 1000 + ağır girmişler arabaya. Çakallık anadil oldu resmen. Bunların çoğunu da esnaf değil sahibinden satıcılar yapıyor(He a*k kertenkelesi en akıllısı sensin, hepimizi kazıkladın afferin). Bide ilanda plaka açıktır tramere mesaj atabilirsiniz, la yazsana doğru düzgün. Sen 1 araba satıyorsun, bilemedin 2, hadi olsun 5. Alacak adam günde 50 ilan inceliyor. Hepsine mesaj atsa gitti zaten arabanın sermayesi.
Superb
Lan satmak da dert. Alıcılarda öküz. Herşeyine kadar yazdım. Kaza resmini koydum ki şasede ne kadar hasar olabilir anlasın diye. Şase düzeltildi hem sağ hem sol taraf daha sağlam olsun diye dikildi çamurluklar düzeltilebilir durumdaydı ama ben düzgün olsun diye değiştirdim yazdım. Herif yazdığım rakkamın 13K altına verirsen ilgilenebilirim arabanız güzel yazmış. Bende arkadaş madem beğeniyorsun fiyatı da yazılan fiyat. Neyin kafasını yaşıyorsun dedim. Herif arabanın şasesi kaçık km uzay olmuş yazdığım bile etmez deyip sahibinden de engellemiş cevap veremim diye. Herifi facebookta buldum. Profil tam aktrol. Yer misin yemez misin? Hakaret etmeden yapıştırdım. Hem kendisini hem karısını engelledim. İçinde patlamıştır.
Satarken bile deli ediyorlar. İlandan kaldırdım satmıyorum.
IN BOOST WE TRUST
Şu dönemde araba alacaklara allah sabır versin diyorum ne ilandaki arabalar doğru düzgün ne açıklamaları nede yazılanlar %100 doğru tamamen herkes bişeyler gizleyip arabayı satma derdine düşmüş. 10-15K'lık arabalar olmuş 50-60K adam sıfır arabamı alıyosun yazmış o birime zamanında lüx sıfır araba alıyodu millet
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19112541/detay
x5 individual döşeme harikaymış![]()
Yukarıda baya ilanların içeriğinden bahsetmişsiniz bu da isabet oldu karşıma çıktı, ''EZİK ÇİZİK TAŞ İZİ LEKE YOKTUR!'' yazan ilana bak. Hayatımda gördüğüm en çok çiziği olan araç açıklamasına yazmasa bu kadar garipsemezdim gerçekten hayret ediyor insan her yeni gün daha ne olabilir ki desem de şaşırtmayı başarıyor bu ilancı arkadaşlar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...40860225/detay
Fiyat hatasız emsalinden yalnızca yüzde 10 düşük. Açıklama: 60 bin tl normal hasar kaydı vardır...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...2962956/detay/
Bu arabanın yetkilide 2 far, ön tampon ve ön panjuru değişse, bi de kaput düzelip boyansa aşağı yukarı buna yakın bi tutar gelir
Parça fiyatları kur nedeniyle inanılmaz yüksek. Yetkili servislerin indirimleri de tedariğe göre çok az. İnsan 60 bin tramer görünce korkuyor ama hasarlı halini görmek gerek.
Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 konuk)